Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sarı akıntısı yoğun olan var mı? Normal midir?
Bende de sarı değil ama beyaz akındı var beyaz akıntı vajinana genişlemesi demişti doktor normal dedi en son sorduğumda
sarı akıntı enfeksiyon var diye biliyorum kasıntı filan var mı doktora danışın isterseniz

Yok işte enfeksiyon belirtisi hiç yk

Kan değerlerine baktıran var mı sonuçlarınız nasıl bende kansızlık çıktı .Ekstra ilaç dışında takviye uygulayanlar var mı yarın sonuç göstermeye gideceğim bakalım hangi ilaçları verecek

İlk 3 ay genel olarak folik asit dışında takviye vermiyorlar değerleriniz çok yerlerde değilse. Benim çok az kansızlığım vardı gebelik öncesi d vitamini kullanıyordum. Gebeliği öğrenince doktorum bırakmamı istedi. 3 ay sadece folik ile kendi haline bırakalım dedi

Anladım. Eskiden kan demir ilaçı kullanıyorduk demek ki onlarda ilk 3 ay yok belki sonra verecek aradan 14 yıl geçince tabi sil baştan oluyor her şeyi unuttum
Pregna omega kullanıyorum üstünde hepsi yazıyor ama demek ki yetmiyor bana :)

Canim gaz olabilir bu, elinle yumusak yumusak masaj yap karnina ayaklarini sicak tut, gaz sancisi hafife alincak gibi olmuyor bazen siddetli sanci ve agri yapabiliyor. Bebisin sagliklidir korkma.
Teşekkür ederim canım miniklerimiz sağlıklı olsun sağlıkla kucağımıza alalım da ağrıya siziya razıyım Annem yanımdaydı dokunma kese olabilir normaldir diyo bide fırça attı sen hamileliği kolay mi sandın isteyince sürpriz yumurta gibi eline verecekler sandın heralde diyo benim acı eşiğim yüksekmiş bulantılarım daha başlamamış ağrıları o zaman görecekmişim kabızlık geçti ama şu gaz sancısı geçmedi bı türlü ben ki çorabın adına tahammül edemezken çorap patik terlik kombinasyonundayim şuan

Ben genel kan idrar teslerini yaptırdım şuan TSH takipte ve bikac kan kırmızıyla isaretliydi yarın kontrolüm var kalp atışını da inşallah duyarım doktor öyle bakıp ilaç verecek suanlik progestan fitil TSH için ilaç ve folbiol dışında bişey kullanmıyorum

sadece folikasit kullananlar var. Bende acaba fazla almak sakıncalımı diye korktum. pregna kullanıyorum içeriğinde bütün vitamin mineraller var. Doktora söyledim kullanmaya devam et dedi. İleriki haftalarda kan testini tekrarlıcaz dedi. Heralde hamilelikte kan değerleri değişiyo çok

Büyük ihtimal öyle oluyor ben az vitamin alıyorum galiba diye düşünürken siz de çok diye endişe etmişsiniz :)

Bana ilk gittiğim de folik asit al kullan dedi bende sizin önerdiğiniz varsa onu alayım dedim direk bunu verdi benim 5 tane kaldı için de ilk 3 ay kullanıyorduk sanırım tekrar alacağım bitince o zaman

Her doktor baska sey soyluyor kizlar. Ilk doktorum ben bayer'in elenatal1'ini kullaniyodum icinde bircok vitamin folik asit vs var, onu birak sadece folik asit kullan dedi. Sonraki doktorum sadece folik asit kullanma premama (icinde balik yagi vitaminler vs var) kullan dedi. Siz her gun istisnasiz folik asit kullanin da, doktorunuz ne diyosa ya da gucunuz hangisini almaya yetiyosa onu alip kullanin onemli degil o kadar, onemli olan folik asit. Bi de hastaliginiz varsa tsh yuksekligi tansiyon vs gibi onun ilaclari onemli.

Hanimlar benim sat 17 eylul, normalde bugun 7+1 olmam gerekiyor. Gecen hafta kese gormeye devlet hastanesine gitmistim, bugun kendi doktoruma gittim medical park'a, minigimin kalp atisini duydum cok sukur Allahima gec dollenme kervanina ben de katilmisim, minik 0.5cm, keseye gore haftamiz 6+2 gozukuyor. Benim rahimde damar problemim oldugu icin doktor beni gorunce sakin hamileyim deme dedi hamileyim deyince odasindan cikti yan odadaki hocaya gitti ah basimiza gelenler demeye insallah saglikla kucagimiza almamiz nasip olur, rabbim ol derse olur, yiyecek lokmasi vardir da saglikla dogar insallah melegim

Maşallah canım sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah Dr da durumuna hakim anladığım kadarıyla güzel takip edecektir sen de güzel düşün hep hersey güzel olsun

İnşallah bir dahaki kontrolde güzel haberlerle gelirsin bol bol dua et sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah Rabbim hersey O'nun elinde ol derse olmayacak şey yok Durumun geç döllenmeden vs olabilir mi? Bir dahaki kontrolde soyleyecekleri de içine sinmezse başka Bi Dr a daha danis bence

İnşallahh canım
Bende geç döllenmeden şüpheleniyorum ama her şeye hazırım bakalım
Başka doktora gideceğim canım bakalım :)

Kızlar sarı akıntısı yoğun olan var mı? Normal midir?
Canım ben de arada yaşıyorum ya geçen pembe akıntı olmuştu onun arkasından 2-3 gün sarı akıntım oldu bol miktarda. Sonra tekrar beyazımsı oldu. Dün gece de hafif pembe yine geldi arkasından grimsi gibi sarıyla karışık. Şimdi yine sarımsı beyazımsı. Neden ben de bilmiyorum ama normal olduğunu düşünüyorum açıkçası çünkü vücudumuz bi değişim sürecine girdi. Bazen çok panik oluyorum sonra diyorum kanaman ve şiddetli sancin yok hersey yolunda evham yapıyorsun hadi işine devam et diyip elimdeki işe devam ediyorum

İnşallahh canım
Bende geç döllenmeden şüpheleniyorum ama her şeye hazırım bakalım
Başka doktora gideceğim canım bakalım :)
İyi yaparsın içine siner hem ben de henüz bebeği görmedim hamileyim moduna girmemeliyim diyorum bazen. Çevremdekilere bazı kişiler nasıl hissetti bu durumu bilmiyorum ama sen daha hamileliği kabullenememistin şimdi ne durumdasın falan diyorlar insan bağlanmamaya çalışsa bile üzülüyor herseyden evhamlaniyor çünkü o annelik hormonları artık bizimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…