- 29 Kasım 2023
- 759
- 599
Canim gaz olabilir bu, elinle yumusak yumusak masaj yap karnina ayaklarini sicak tut, gaz sancisi hafife alincak gibi olmuyor bazen siddetli sanci ve agri yapabiliyor. Bebisin sagliklidir korkma.Şuan göbek deliği tarafına gelmiş gibi sanki dolaşıyor içinde
Bende de sarı değil ama beyaz akındı var beyaz akıntı vajinana genişlemesi demişti doktor normal dedi en son sorduğumdaKızlar sarı akıntısı yoğun olan var mı? Normal midir?
Yok işte enfeksiyon belirtisi hiç ykBende de sarı değil ama beyaz akındı var beyaz akıntı vajinana genişlemesi demişti doktor normal dedi en son sorduğumda
sarı akıntı enfeksiyon var diye biliyorum kasıntı filan var mı doktora danışın isterseniz
Yok işte enfeksiyon belirtisi hiç yk
Yapılmıştı her şey yolundaydı . Bir dahaki randevum 16 kasımdaDoktor kontrolünüz ne zaman kan testi filan yapıldı mı isterseniz kontrol gidin danışın
İlk 3 ay genel olarak folik asit dışında takviye vermiyorlar değerleriniz çok yerlerde değilse. Benim çok az kansızlığım vardı gebelik öncesi d vitamini kullanıyordum. Gebeliği öğrenince doktorum bırakmamı istedi. 3 ay sadece folik ile kendi haline bırakalım dediKan değerlerine baktıran var mı sonuçlarınız nasıl bende kansızlık çıktı .Ekstra ilaç dışında takviye uygulayanlar var mı yarın sonuç göstermeye gideceğim bakalım hangi ilaçları verecek
İlk 3 ay genel olarak folik asit dışında takviye vermiyorlar değerleriniz çok yerlerde değilse. Benim çok az kansızlığım vardı gebelik öncesi d vitamini kullanıyordum. Gebeliği öğrenince doktorum bırakmamı istedi. 3 ay sadece folik ile kendi haline bırakalım dedi
Teşekkür ederim canım miniklerimiz sağlıklı olsun sağlıkla kucağımıza alalım da ağrıya siziya razıyımCanim gaz olabilir bu, elinle yumusak yumusak masaj yap karnina ayaklarini sicak tut, gaz sancisi hafife alincak gibi olmuyor bazen siddetli sanci ve agri yapabiliyor. Bebisin sagliklidir korkma.
Ben genel kan idrar teslerini yaptırdım şuan TSH takipte ve bikac kan kırmızıyla isaretliydi yarın kontrolüm var kalp atışını da inşallah duyarım doktor öyle bakıp ilaç verecek suanlik progestan fitil TSH için ilaç ve folbiol dışında bişey kullanmıyorumKan değerlerine baktıran var mı sonuçlarınız nasıl bende kansızlık çıktı .Ekstra ilaç dışında takviye uygulayanlar var mı yarın sonuç göstermeye gideceğim bakalım hangi ilaçları verecek
sadece folikasit kullananlar var. Bende acaba fazla almak sakıncalımı diye korktum. pregna kullanıyorum içeriğinde bütün vitamin mineraller var. Doktora söyledim kullanmaya devam et dedi. İleriki haftalarda kan testini tekrarlıcaz dedi. Heralde hamilelikte kan değerleri değişiyo çokAnladım. Eskiden kan demir ilaçı kullanıyorduk demek ki onlarda ilk 3 ay yok belki sonra verecek aradan 14 yıl geçince tabi sil baştan oluyor her şeyi unuttum
Pregna omega kullanıyorum üstünde hepsi yazıyor ama demek ki yetmiyor bana :)
Büyük ihtimal öyle oluyor ben az vitamin alıyorum galiba diye düşünürken siz de çok diye endişe etmişsiniz :)sadece folikasit kullananlar var. Bende acaba fazla almak sakıncalımı diye korktum. pregna kullanıyorum içeriğinde bütün vitamin mineraller var. Doktora söyledim kullanmaya devam et dedi. İleriki haftalarda kan testini tekrarlıcaz dedi. Heralde hamilelikte kan değerleri değişiyo çok
Maşallah canımHanimlar benim sat 17 eylul, normalde bugun 7+1 olmam gerekiyor. Gecen hafta kese gormeye devlet hastanesine gitmistim, bugun kendi doktoruma gittim medical park'a, minigimin kalp atisini duydum cok sukur Allahimagec dollenme kervanina ben de katilmisim, minik 0.5cm, keseye gore haftamiz 6+2 gozukuyor. Benim rahimde damar problemim oldugu icin doktor beni gorunce sakin hamileyim deme dedi hamileyim deyince odasindan cikti yan odadaki hocaya gitti ah basimiza gelenler demeye insallah saglikla kucagimiza almamiz nasip olur, rabbim ol derse olur, yiyecek lokmasi vardir da saglikla dogar insallah melegim
İnşallah bir dahaki kontrolde güzel haberlerle gelirsinHanımlar hepinize iyi akşamlar :)
Bende inşallah haziran annesi olacağım
Ama benim durumum biraz sıkıntılı
Sat 20 Eylül. Yani şuan 6+4 günlüğüz.
5 Kasımda doktor randevum vardı keseyi görmek için ama 3ünde bi lekelenme yaşadım hemen kan verip acile gittim. Kan sonucum iyiydi ve acilde keseyi görmüş oldum
Bugünde kendi doktoruma gittim.
Acilde kese 9.99mm ölçüldü ve haftasına göre kese küçük dedi doktor.
Bugün kendi doktorum 8.99mm ölçtü. Cihaz farkı olur mu bilmiyorum o da sat tarihine göre küçük ama geç döllenme olmuş olabilir dedi
Bir hafta sonra gel net öğreniriz dedi. Lekelenmem de devam ettiğinden düşük tehliken var yatıp dinlenmelisin dedi.
Yani korkum şu kese boyutuhiç böyle bi durumla karşılaştınız mı sağlıkla ilerler mi acaba
Bebek görülmedi zaten
İnşallahh canımİnşallah bir dahaki kontrolde güzel haberlerle gelirsinbol bol dua et sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah Rabbim hersey O'nun elinde ol derse olmayacak şey yok Durumun geç döllenmeden vs olabilir mi? Bir dahaki kontrolde soyleyecekleri de içine sinmezse başka Bi Dr a daha danis bence
Canım ben de arada yaşıyorum ya geçen pembe akıntı olmuştu onun arkasından 2-3 gün sarı akıntım oldu bol miktarda. Sonra tekrar beyazımsı oldu. Dün gece de hafif pembe yine geldi arkasından grimsi gibi sarıyla karışık. Şimdi yine sarımsı beyazımsı. Neden ben de bilmiyorum ama normal olduğunu düşünüyorum açıkçası çünkü vücudumuz bi değişim sürecine girdi. Bazen çok panik oluyorum sonra diyorum kanaman ve şiddetli sancin yok hersey yolunda evham yapıyorsun hadi işine devam et diyip elimdeki işe devam ediyorumKızlar sarı akıntısı yoğun olan var mı? Normal midir?
Gaz o yüzde Bi milyon. Nerden bildiğimi sormaŞuan göbek deliği tarafına gelmiş gibi sanki dolaşıyor içinde
İyi yaparsın içine siner hemİnşallahh canım
Bende geç döllenmeden şüpheleniyorum ama her şeye hazırım bakalım
Başka doktora gideceğim canım bakalım :)