Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar ben şuan 7+5 im çok fena geçiyor hamileliğim. Bulantı ve kusma için ilaç kullanıyorum onlarda tamamen kesmiyor. Benim gibi olan var mı ya da bir tavsiyesi olan. Bazen psikolojik olarak çok çökertiyor beni
Seninle aynıyız bnde 7+ 5 im ilaç kesmiyor çok zorlanıyorum

kızlar araştıran bilen var mı,
Gebelikte sigara içmeyi bırakın sigara içenin yanında durmak bile negatif etkiliyorya, elektronik sigara da buna dahil mi? Eşim elektronik sigara içiyor meyveli, merak ediyorum bu konuyu.

Kızlar , bugüne kadar ağrım sızım yoktu 10 gün önce 5+2 de bebek ve kese vardı . Bugün çok ani keskin sağ kasık ve sağ belim ağrıdı . Hemen özelde acile gittim . Tesadüfen çok şükür 6+4 de kalp atışı duyuldu . İdrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi doktor fakat temiz çıktı . Kanlanma ve ya lekelenme yok ama nolur nolmaz progestan yazdı .
Progestanı ağızdan mı alıyım fitil olarak mı kullanayım. Kullananlardan yorum bekliyorum

Kızlar , bugüne kadar ağrım sızım yoktu 10 gün önce 5+2 de bebek ve kese vardı . Bugün çok ani keskin sağ kasık ve sağ belim ağrıdı . Hemen özelde acile gittim . Tesadüfen çok şükür 6+4 de kalp atışı duyuldu . İdrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi doktor fakat temiz çıktı . Kanlanma ve ya lekelenme yok ama nolur nolmaz progestan yazdı .
Progestanı ağızdan mı alıyım fitil olarak mı kullanayım. Kullananlardan yorum bekliyorum
Doktor ne yazdıysa o şekilde kullanın bence. Fitil form ve oral form farklı diye biliyorum ben zaten. Ben oral kullanıyorum. Geçmiş olsun bu arada çok🌸

Geçmiş olsun fitil ile hap aynı şey oral olarak alınca mideye gittiginden bulantı yapabiliyor diye vajinal öneriyorlar daha etkili ve bulantı yapmıyor diye ben vajinal kullanıyorum ilk kızımda da öyle kullanmıştım

Karataş hastanesine gidiyorum ben. Sorduğumda şuan verilirse 70 bine sabitliyorlar ama içinde sadece doğum yatış ve bebeğin doğduktan sonra işitme vs testleri var. Süsleme yada doğuma kadar olan testleri karşılamıyorlar. Egepol hastanesinde sorduğumda her şey dahil 65 bin demişlerdi. Ben karataş hastanesine baştan beri gittiğim için orda kaldım şuan. Diğer hastaneleri sormadım bana yakın yerleri sormuştum 🙂
Bende o iki hastane arasında kaldım karar veremedim devletten sonra doğuma özele mı gitsem diye yoksa paket mi alsam Hangi haftada olduğu fark ediyor mu acaba fiyatları aradığınızda bilgi veriyolar mı nasıl ulaştınız
Peki siz hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz

Oğlumda 7 aya kadar kullanmıştım
Ağızdan alımlarda uyku yapıyor diye hatırlıyorum o dönem çalışan arkadaşlar vajinal tercih etmisti.
Ben ilk iğnesini, sonra da ağızdan devam ettim

İnanır mısın benimde kusma hiç olmadı çok hafif bulantım oldu aa başlıcak dedim ama o da geçti 😀 hatta korktum annem ablam benim gibi olmamış acaba sorun mu var diye ama tamamen bizim şansımız heralde 🤭 fetal dna yaptırırsak cinsiyeti de heralde erken öğrenicez 🙂
Evet ya 🥰 herkes ne hissediyorsun diye soruyor ama gerçekten cinsiyet olarak hiçbir fikrim yok. Elbette en önemlisi sonuçların öncelikle hepimiz için sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmeleri ☺️

Bn idrar vermesem sorun olur mu hastane uzak ve şehiriçi geçmiyor
Sağlık merkezinize vermeseniz sorun olmaz sanırım. Ama zaten gebeliğin başında istenen testler bunlar. Daha önce yaptırdıysanız bence de gerek yok. Ben doktorumun istediği bazı testleri aile hekiminde yaptırmıştım o yüzden kaydımı da öylelikle yaptırmıştım.

Kızlar bir şey sorucam forumda yeniyim çok anlamıyorum da haziran annelerinde tabloda kim kac haftalık kese ne zaman görünmüs cinsiyet vesiare bir sürü şey yazıyor bu grupta niye yok o başta boş tablo var ben mi göremiyorum acaba
O işlemlerle kim ilgileniyor ben de bilmiyorum açıkcası 🙂 mayıs annelerini de okuyordum orada liste oluşturulmuş.

X