- 10 Eylül 2024
- 523
- 350
- 34
Kızlar biraz streliyim, bikaç gündür günde 1 defa çok hafif peçeteye silince kahverengi akıntı gibi geliyo. Dün hatta toplu iğnenin ucundan daha küçük simsiyah gibi bir şey geldi peçeteye, baktığımda uzun zamandır kanalda kalmış kan gibi hissettim. Bugün biraz önce de normal kahverengi akıntı gibi silince geldi yinr. Keseye göre 6. Haftadayım tam bugün, sata göre 8hafta 4 gün.
Dün akşam da biraz eşimle tartışmıştım ağladım üzüldüm zaten hormonlar yerle bir çok geç uyudum. Aradım şimdi söyledim Doktora gidelim diye işten gelmesini bekleyeceğim eşimin, su içmeye başladım şimdiden.
Sizce korkmam gereken bir şey var mı? Bi de doktora gidince sormam gereken atlamamam gereken bir şey var mı?
Dün akşam da biraz eşimle tartışmıştım ağladım üzüldüm zaten hormonlar yerle bir çok geç uyudum. Aradım şimdi söyledim Doktora gidelim diye işten gelmesini bekleyeceğim eşimin, su içmeye başladım şimdiden.
Sizce korkmam gereken bir şey var mı? Bi de doktora gidince sormam gereken atlamamam gereken bir şey var mı?