Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bende İzmir'de oturuyorum şuan Urla devlet hastanesine gidiyorum özelden devam etmek istiyorum ama malum fiyatlar çok pahalı imkanimiz olursa özelde doğurmak istiyorum bahsettiğiniz doğum paketleri mi şimdiden paket alabiliyor muyuz nasıl süreç hakkında hiçbir fikrim yok cevaplarsanız sevinirim
Karataş hastanesine gidiyorum ben. Sorduğumda şuan verilirse 70 bine sabitliyorlar ama içinde sadece doğum yatış ve bebeğin doğduktan sonra işitme vs testleri var. Süsleme yada doğuma kadar olan testleri karşılamıyorlar. Egepol hastanesinde sorduğumda her şey dahil 65 bin demişlerdi. Ben karataş hastanesine baştan beri gittiğim için orda kaldım şuan. Diğer hastaneleri sormadım bana yakın yerleri sormuştum 🙂

Selam kızlar bugün doktora gittim kese karından gözüktü ama içinde bisi göremedim gölge var dedi. 5+4 için normal dedi 15 gün sonra çağırdı. Sizce normal mi salı günü beta hcg 3792 idi. Hiç başına böyle gelen var mı ya da işleyiş bu mudur

Kızlar çok şükür haberler güzel 🥰 doktor yerleşimi güzel kalp atışı iyi haftasıyla tam uyumlu dedi mutlu ayrıldık doktordan Rabbim daim eylesin inşallah darısı bekleyen tüm arkadaşların başına dualarınızı eksik etmediniz Allah razı olsun hepinizden🫶
Cok ama cok sevindim, cok sukur 🙏🏻 rabbim saglikla sihhatle kucagina almani nasip etsin 🥰🤲🏻

Selam kızlar bugün doktora gittim kese karından gözüktü ama içinde bisi göremedim gölge var dedi. 5+4 için normal dedi 15 gün sonra çağırdı. Sizce normal mi salı günü beta hcg 3792 idi. Hiç başına böyle gelen var mı ya da işleyiş bu mudur
Hayirli olsun 🥰 yolk sac icin erken olabilir, benim beta gecen pers 2500tu muhtemelen cuma 3750 falan olmustur, gecen cuma 5+3tum ve doktora gitsem sadece kese gorurum diye gitmedim. Bu cuma yani 6+3te gittim kese de yolk sac da gozuktu 💖 bi hafta sonra da insallah kalbini duyarim diye bekliyorum. Yani sen de 15 gun sonra gittiginde hem bebisi gorursun icerde minnak sekilde hem kalp atisini duyarsin 🌸

Merhaba, ben de 9+5 oldum. Doktor 11 kasımdan itibaren ikili test veya fetal dna yaptırabilirsin dedi. Bir sürü de broşür verdi onları araştırıp fiyat alacağım bu hafta. Ben de fetal dna test yaptırmayı düşünüyorum. Sanırım 400 - 500 $ civarında.
Merhaba, hamileliğimiz yakın birbirine 🙂 bende 2 yada 3 haftaya girerken yaptırıcam. Erken yaptırınca galiba sonuçlar yetersiz olabiliyormuş 11 haftalık 12 haftalık civarı en iyi sonuç alırız 🙂

Hayirli olsun 🥰 yolk sac icin erken olabilir, benim beta gecen pers 2500tu muhtemelen cuma 3750 falan olmustur, gecen cuma 5+3tum ve doktora gitsem sadece kese gorurum diye gitmedim. Bu cuma yani 6+3te gittim kese de yolk sac da gozuktu 💖 bi hafta sonra da insallah kalbini duyarim diye bekliyorum. Yani sen de 15 gun sonra gittiginde hem bebisi gorursun icerde minnak sekilde hem kalp atisini duyarsin 🌸
Amin insaAllah 🙏 gölge car dedi ama ben göremedim hep göreceğimi düşünmüştüm çok merak ediyorum onu görmek çok istedim. 15 gün nasıl beklecem bilmiyorum

Kızlar dün sağlık ocapında gebelik kaydı açtılar ve idrar testi yapmamı söyşediler acilde daha önce gebelik yaşayanlar yaptılar mı rutübdir diye düşünüyorum

Kızlar bu sefer daha olumlu bir haberle geldim inşallah hayırlısı olsun. Başka bir doktorla görüştüm. Vajinal ultrasonla baktı direk, emin değilsen garanti olsun dedi. Dün doktorum ölçtüğünden çok farklı. İnanamıyorum yani doktorun yanlış ölçüm yapmasına. Geçen haftaya göre 2 kat artmış. Ve kesenin üst tarafında 2 tane topçuk vardı. Dünde görmüştük ama doktor bir şey demedi. Bugünkü büyük ihtimalle ikizmiş sonradan bu veda etmiş dedi. Bir şey söylemek için çok erken 6+4 olarak gözüküyor. Geç döllenme olmuş olabilir. Kalbi evet zayıf ama ölçüme göre 6+4 bu haftasına göre normal. Haftaya gelişimine göre belli olur dedi 🥲 Ağlamaktan bir hal olmuştum. Yine de içimi rahatlattı biraz. hayırlısı olsun. 🌸
Canım çok çok sevindim 🥰 inşallah daha da iyi olacak sen içini ferah tut dua et bol bol, mucizen inşallah hep seninle kalacak 🥰

Kizlar ben de hesap yapiorum en iyi ihtimal 39-0 alsa (ilk hamilelgim oyle) 3-4 hazirana denk gelio 5inden sonra da kurban bayramiymis tam denk gelmis yani sansa belki diorum daha erken alir mi o zaman 30 mayis gibi falan olur mu kafamda deli sorular oldu 😅

Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 4 Eylül . Ekimin 27 sinde ultrasyonda kese gördük ama 4-5 haftaya denk geliyor gebelik dedi sizce neden bu kadar geri olabilir. Biraz endişeliyim
Ve kese etrafı kanama görünüyor dedi duphaston ilaç verdi benim gibi olan varmı aranızda
Satlarımız aynı😍 ben de yarın tam 6 hafta oluyorum. Geçen hafta doktora 7. Hafta içindeyim diye heveslenip gittiğimde 4+6 olduğunu öğrenmiştim. İlk bi şaşırsam da Hesaplamamıza göre de doğru çıktı zaten 14’ünde çatlatma iğnesi olup o haftayı ve sonralarını değerlendirmiştik. Döllenme ve yerleşme sürecine göre normal dedi doktorumuz. Bana da önlem amaçlı dupaston vermişti gebelik öncesinden beri kullanıyorum devam edecekmişim bi süre daha. Tedirgin olmayın siz de 🌸geriden ziyade döllenme kaynaklıdır diye düşünüyorum sizinkini de.

X