Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Cok tesekkur ederim, notumu aldim ne guzel bilgilendirdiniz bizi sag olun

Yaaa fufucumm meslektaşmışız dediğin çok doğru yıl başından önce mutlaka paket için fiyat almak çok önemli. Ben de dün kalp atışını duyunca paketimizi aldık. Bakalım umarım her şey yolunda gider hepimiz için

Bugün saat 1 gibi Dr randevum var bana dua edin kızlar dünkü pembe akinti tamamen gitmiş gibi görünüyor ama bakalım ne diyecek 6+0 olduk bugün
Dualarımız seninle çıkınca bilgilendir bizleri de. Dün benim de 6+0 dı ve kalp atışını duyduk. Umarım siz de duyarsınız ve her şey yolundadır

TSH yüksekse hiç vakit kaybetmeden dahiliye gidin çok önemli o
Devlette randevu bulamadim. Yarin ozele gidicem artik yapcak bi sey yok bebisimiz icin elimizden geleni yapicaz, yeter ki tutunsun iyice gelissin bu arada tiroid ilacini yalnizca dahiliye mi yaziyor? Mesela baska kadin doguma gitsem o yazar mi? Oyle olursa kadin doguma giderim daha iyi doktor yuzu gormus olurum

Günlük hafif yürüyüş yapmak bebeğin daha iyi oksijen almasını sağlıyor kan dolasimini arttiriyor falan de beraber yavaş yavaş yürüyün güneşli hava buldukça
Havalar çok güzel aslında ama asansör olmayınca 6.kata in çık zararlı olur diye bende bişey diyemiyorum ama evde yalnızken işlerimi hallediyorum yürüyorum

Dualarımız seninle çıkınca bilgilendir bizleri de. Dün benim de 6+0 dı ve kalp atışını duyduk. Umarım siz de duyarsınız ve her şey yolundadır
Cok teşekkür ederim inşallah yolundadir Yazacağım muhakkak en iyi destekçim sizlersiniz kimseye anlatamıyorum ya kendisiyle kıyaslıyor ya kafamı daha çok bulandırıyorlar maşallah size de darısı biz bekleyenlere

Endokrin de yazar ama dahiliye yonlendirmesi istiyorlar bazı yerlerde direkt sıra alinamayabilir

Miniğin kalp atışını duyduk sonunda 7 haftalık olmuşuz normalde 8 hafta olması lazımdı geç döllenme olmuştur hallederiz dedi :) neyi halledecek bilmiyorum 7w 5d haftalık 13,8mm normal mı sizce

6 da çokmus bilemedim
Bı anlık gazla nasıl tasindiysam bende bilmiyorum şuan değiştirme imkanimda yok hamilelik yüzünden artık idare edecem ya hamilelik ortalarında yada doğumdan sonra bebisle gezebilmek için değiştirmem gerekiyor evi

Doktora gittim kızlar. karından kese görünmedi. bu beta ile dış gebelik olmaz dedi.(çarş:6529) bi daha kan bakalım. değerin düştüyse düşük yapmışsındır dedi. normal regl gibiyim şuan. beta yı bekliyorum
bence düşük yaptım. hayırlısı buymuş demek ki. allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin :)

Her ser bildigimizde vardir bir hayir. Eger ki dusuk yaptiysan elbette uzuleceksin, biz de burda uzulucez seninle, ama sen sagliklisin ya cok sukur diye dua etmeye devam edicez. Rabbim saglikli dogum nasip etsin hepimize, bugun degilse yarin, en iyi en guzel sekliyle insallah

Tabi ki öyle. hep öyle dua ettim zaten . sağlıklıysa hayırlıysa diye. bi kızımız var zaten. allah herkese sağlık versin. önemli olan o

Ay Allah yardımcınız olsun bana bu kadar çok karisildi mi darlanirim nefes alamam 9 ayı hasta gibi geciremezsinizki tabiki bazı hareketlerimizi dikkat edicez daha özenli olucaz ama normal hayata da devam etmek gerek yoksa psikoji bozulur bu sefer de evhamlaniriz sürekli öbur türlü çalışan kadinlarin hiç çocuğu olmazdı bu örneği verin her şey nasip bogmasinlar bence daha fazla sizi

En son dayanamayıp kızdım hasta değilim gebeyim diye eşimden kalanı annem yapıyor şuan eve geçersem yavaştan normale dönecem şuan bişey diyemiyorum daha önceki düşükte dinlemedim günlük hayatta döndüm hep laf soktular şimdi onların dediği olsun diyorum ama abartiyorlar biraz

Kızlar selam bende hamileliği 2998 beta değeriyle öğrendim dün doktora gittim 6+4 olmam lazımdı ama geç döllenme olmuş o yüzden 5+2 dedi doktor sadece keseyi gördük 10 gün sonra tekrar kontrole gel dedi umarım bebeğide görüp kalp atışı dinlediğimiz zamanlarıda görürüz

Kelebeğimm ayy evet o kadar irtibattayız ama hiç konuşup denk gelmemişiz demekki kuzummutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…