- 16 Ekim 2016
- 1.317
- 590
Evet hamile arkadaşım doğumu ocak ayına kaldığı için yeni fiyattan olacak o da belli değil dediÖzeller ocaktan sonrakiler için şimdiden yeni fiyat vermiyorlar ki doğum fiyatını sabitlemeyi bile sson ayda diyolar sadece
Yolk var mı diye sordum buralarda görünmesi lazım dedi bakarken o arada başka şeyler de sordu o sorumun cevabını alamadım. Yolk var mı varsa nerde görünüyor mu bu gorseldeGayet normal bence bende 5+4 te bebeği de yolk u da görmemiştim
Doğumu ocakta olana bari sabitlesinler yahu yazıkEvet hamile arkadaşım doğumu ocak ayına kaldığı için yeni fiyattan olacak o da belli değil dedi
Evet bence de insanlar ona göre hesabını bilir para basmıyor insanlar daDoğumu ocakta olana bari sabitlesinler yahu yazık
Ben şimdiden sabitlemek istedimEvet bence de insanlar ona göre hesabını bilir para basmıyor insanlar da
100 iyi ihtimal diye düşünüyorumBiz doğuruncaya kadar 100bin olur herhalde :)
Nasıl farklı yaBurda erkek ve kadın doktor arasında fiyat farkı var ilk kez böyle biseyle karşı karşıya kaldım fırsatçılığın bu boyutunu da gördük
Bizimkilerin hepsi doğum hastanesinde doğum yapmış memnunlar bende ilk kontrollere orda başladım testleri mecbur yapcaz ama geriye kalan doğum kontrol vs devlette yapacam fırsatçılara ön ayak olmayacamtabi burda metropol şehirlere göre hem fiyatlar uygun hemde doğum oranları yüksek diye doktorların tecrübesi artıyor yoksa mecbur özeli tercih edecektim
Gerçekten çok garip Haziran için tüm testler ve doğum dahil o fiyata paket satın aldık biz. Sadece bir hastanede testler ve muayene için fiyat verdi sadece artı doğum tarihindeki doğum fiyatı dendi. Tercih etmedim tabikiBen şimdiden sabitlemek istedimtabiki asla dediler şuan 70 bin dediler . Artık doğuma kadwr akıbeti ne olur
Erkek doktor 550 kadın doktor 650 muayene ücreti, kan ultrason da ayrı ücret dedilerNasıl farklı yadoktordan doktora değişiyor da kadın erkek olarak ayrım işk kez duydum
Bence normal canım kese içi su dolu küre gibi düşünmelisin yolk sac karından görünmeyecek yerde olabilir vajinal baksa görünürdü benceKese 13 mm, 6+0 bebek daha görünmedi normal mi sizceEki Görüntüle 3497656
Bunu ilk defa duydumErkek doktor 550 kadın doktor 650 muayene ücreti, kan ultrason da ayrı ücret dediler
Bende ilk kez gördüm başka hastanede öyle değildi şimdi aradım onlarda çok şaşırdıBunu ilk defa duydum
İyi bari çok sevindim o ilacın hicbi yan etkisi yok yalnız sabah uyanır uyanmaz içmeye dikkat et sakın tok karna icme çok feci mide ağrısı yapar onun dışında yıllardır 75 kullanıyorum bı sıkıntısı yok şuan 100e çıkardık haftaya bence dahada yukseltecek en son degerimde düşüş yoktu çünküKizlar dahiliyeci pamuk gibi bi kadin ciktiluvitiron 25mg yazdi, her ay kontrole gel tsh degerine bakalim belki mg degistiririz dedi cok sukur hallettim beklemeden. Kirtasiyeden de usg ciktisi aldim
6+4 te kese ölçmediler bebeği ölçtü 9,72mmGözün aydın canımBende keseye göre 5+4’teyim darısı başıma inşallah doktor 1 hafta sonra gel demişti pazara denk geliyo 6 oluyorum tam ama o gün değil de birkaç gün daha sonra gitmeyi düşünüyorum. Kese mm kaç çıktı 6+4’te canım?
Canım çok normal bende 5+4 te gittim kese 22mm idi ve gözükmediKese 13 mm, 6+0 bebek daha görünmedi normal mi sizceEki Görüntüle 3497656
Bende geçen ay 25mg kullandım canım değerim düşmedi 4,87 gibi hatırlıyorum bu ay 50mg yaptı bakalım umarım fayda görürüm. Yeme içme olarak birşey tavsiye etti miKizlar dahiliyeci pamuk gibi bi kadin ciktiluvitiron 25mg yazdi, her ay kontrole gel tsh degerine bakalim belki mg degistiririz dedi cok sukur hallettim beklemeden. Kirtasiyeden de usg ciktisi aldim
Resmen fırsatçılık sinir oldumBende ilk kez gördüm başka hastanede öyle değildi şimdi aradım onlarda çok şaşırdı
Haziran ayına kadar fiyat değişmeyecek di mi hangi hastane acabaGerçekten çok garip Haziran için tüm testler ve doğum dahil o fiyata paket satın aldık biz. Sadece bir hastanede testler ve muayene için fiyat verdi sadece artı doğum tarihindeki doğum fiyatı dendi. Tercih etmedim tabiki
Hayır aldığımız fiyata dahil muayeneler , testler ve doğum hastanede yatış vs. Ankara Liv benim doktorum orada.Haziran ayına kadar fiyat değişmeyecek di mi hangi hastane acaba