Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Aman benim tsh cok yuksek cikmis size sakin olun derken kendim panikledim ya
Allahim sen koru

Tsh 5.16
Ferritin yuksek
Crp yuksek
Fosfor yuksek
Kan degerlerimden 2'si WBC ve NE# yuksek

Allahim sen koru

Tsh 5.16
Ferritin yuksek
Crp yuksek
Fosfor yuksek
Benimde tsh 2,98 civarı çıkmıştı. 2,50 altında olmasını istiyoruz dedi doktor. Dahiliyeye gönderdi ordan da ilaç başlattılar. Şuan kullanıyorum hatt bugün tekrar bakılacak düştü mü diye. Stres yapmayın çözümü var :)

O sırada 9-6 yoğun bir işte çalışıo eve gelip yemekle falan uğraşan ben ne bilim doktor günlük hayatında değiştirmen gereken bi şey hok dedi yanlıl mı yapıyorum. Bizimde ilk ve 10. Ayda kavuştuk. Fazla mı rahat davrankyorum dedim sizin yorumu okuyunca

Abla benimkide oyle normal mi acaba

Bende fazla sıkıyoruz diyorum ama doktorum sağolsun tedavi ile oluşan hamileliklerin diğer hamileliklere göre düşük riski daha fazla dediği için böyle bı bogulmacada kaldım bence nasibi olan alacak nefesi olan geliyor rabbim bağışlayıp kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ağır kaldırıp fazla yorulmadiktan sonra Allah'ın izniyle bişey olmaz

Allahim sen koru

Tsh 5.16
Ferritin yuksek
Crp yuksek
Fosfor yuksek
Canım ben hipotroidi olduğum için hiç 10u bile görmedim hep 35lerde tshim şimdi 7.85 çıkınca gittim hamileliğe biraz yüksek çıkmış dedim biraz mi diye karşıladı doktor merak etme ilaç verip 3 haftada bı takip istiyor dahiliye hamilelik boyunca ilaç dozunu ayarlayıp kullandırıyor ben 75 kullanıyordum 100 e çıkardı dozumu daha da yükseltecek inşallah rabbim miniklerimizi koruyup bize nasip edecek gönlünü ferah tut en yakın zamanda dahiliyeye git ilaç başlatılsın

günaydın kızlar. sanırım düşük yapıyorum kanamam var. regl ağrısı gibi ağrıyla uyandım. yarın doktor randevum var diye doktora gitmedim. dayanamazsam giderim.hayırlısı

Ay icime su serptin ya, ilacla hallederiz di mi oh sukur, basaricaz ya ben inaniyorum her level'i atlicaz

Cok tesekkur ederim sizden de duyunca sorun yok ya hallederiz diye bi rahatlik kapliyo icimi. Yoldayim bakalim tam da doktora gidiyodum zaten, insallah hemen dahiliyeye yonlendirir devlete gidiyorum cunku.

günaydın kızlar. sanırım düşük yapıyorum kanamam var. regl ağrısı gibi ağrıyla uyandım. yarın doktor randevum var diye doktora gitmedim. dayanamazsam giderim.hayırlısı
Cicegim bi acile falan mi gitseydin acaba haberdar et bizi, insallah alakasiz bi yerde kanama alani vardir da onu atiyosundur vucudundan, insallah bebegin saglikla buyuyodur icerde

Cicegim bi acile falan mi gitseydin acaba haberdar et bizi, insallah alakasiz bi yerde kanama alani vardir da onu atiyosundur vucudundan, insallah bebegin saglikla buyuyodur icerde
yarın randevum var zaten diye gitmedim. sanırım korkuyorum. hayırlısı artık . gidersem yazarım

Ay icime su serptin ya, ilacla hallederiz di mi oh sukur, basaricaz ya ben inaniyorum her level'i atlicaz
Basaricaz bol dua ve sabırla inşallah bu günleri atlatıp kucağımıza aldigimiz hangi mama hangi bez diye konuştuğumuz günlere gelecez hiç telaslanma doktor hamile kalman mucize dedi bana ama ben manifestlemiştim bu ay olumsuzluğu atıp olacak diye şartladim nasip olunca oldu ilaçları aksatmadan düzenli kullanınca inşallah hicbiseycikler olmayacak

yarın randevum var zaten diye gitmedim. sanırım korkuyorum. hayırlısı artık . gidersem yazarım
Çok geçmiş olsun canım rabbim meleğini korusun ama bence gitmelisin hiç yoktan düşük riski varsa önleyici iğne serum yaparlar boşver randevuyu falan aciliyeti olan bı durum bakar doktor rsbdevu istemez bu durumda

Merhaba geçmiş olsun çok inşallah bir şey yoktur. Ama bence doktora gidin yarını beklemeyin belki ilaçla vs durdurulabilir

İstediğinizi giyin ne olacak :) bu kadar ince düşünmeyin keyfini çıkarın hamileliğin
Bana doktor hamile olduğunu unut dedi :))

İstediğinizi giyin ne olacak :) bu kadar ince düşünmeyin keyfini çıkarın hamileliğin
Bana doktor hamile olduğunu unut dedi :))
Teşekkür ederim aslında öyle yapıyorum da dün biraz ağrım olunca acaba fazla mo rahat davrandım desim şimdi işe geldim akşam işten çıkıp uçak yolculuğu yapacağım . Rahat olmaya çalışıyorum bakalım

Bu haftalarda batmalar, kramplar, ufak tefek ağrılar çok normal vücudumuzda bir sürü sey oluyor kanama olmadığı sürece korkmayın hiç.
Çok uzun ayakta kalmamaya, kollarınızı çok kullanmamaya çalışın ve bol su için gerisini keyfine bırakın çünkü annesi bebişin keyfi gayet yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…