Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Detayli aciklamaniz İcin Tesekkurler

Folbiol kullanıyorum ben. Önceki 2 bebeğimde de Folbiol kullanmıştım, ikisi de çok sağlıklı, akıllı, çok şükür. Çevremdeki bütün arkadaşlarım çoğu Folbiol kullandılar. Bir sıkıntı gözlemlemedim ben. Her sene yeni bir uygulama çıkıyor demek ki. Folbiol dışındaki diğer bütün söylediğiniz ilaçlar özel pahalı ilaçlar mı?

Gittiğimde yeniden soracağım bikaç kişi yeniden bunu yazmış. 3 doktora ve buradaki doktoruma sorduğumda 1000’in üzerinde alınmasını önermiyorlar demişlerdi ama yeniden sorup irdeleyeceğim, zaten 1000’in üzerinde doktor raporuyla ihtiyaç durumunda veriliyormuş.
Neyse sağlıklı olsun bebişler yeter ki, ne gerekiyosa öyle yaparız tabi

Kızlar iyi akşamlar . Ben 7+5 teyim şimdiye kadar hiç sızlama olarak bile sancım yoktu tamamen ağrısızdım. Bu akşam sol üst tatafımda iğne batması gibi ağrım oluyor . Duruyor bir anda bir şey batar gibi oluyor . Normaldir di mi? Şimdiye kadar ilk kez olunca bi sormak istedim . Bugün biraz fazla ayakta kaldım onunla alakalı olabilir mi?

Ben de ilk hamileliğimde folbiol kullandım gayet sağlıklı aklı başında çocuğum bunda da hamile kalmadan folbiol başlamıştım bitince dr da folidoce yazmış şimdi ona geçtim. İlaçlarla ilgili bile her yıl prosedürler değişiyo gibi bi açıklama yapmıştı dr da

Kasık ağrısı mı neresi anlayamadım tam ? Kasık ağrısı ise çook normal rahim büyüyor işte benim de ağrıyor çok yorulup eğil kalk yapınca. Dinlenince geçen ağrıdan korkmayın demişti bi zamanlar dr cuğum ayaklarınızı havaya kaldırıp uzanın bir saat

Tam kasık değilde sol kaburgamın altı diyebilirim . Yan taraf yani

Şiddetli kramp ve ağrı olmadığı sürece normal canım merak etme bazen Rahim anlik büyüme atakları geçiriyor Bağlar yırtılırmış gibi sizlama olur normal endiselenme ayakta kalmanin kendini yormaninda etkisi olur tabiki

Hala bebişi göremedim kalbi de duymadım dr ameliyatı çıktı , tatile gitti, bize saati uymadı nerdeyse 9 haftalık olcak sat a göre tam haftada netleştirmedik tek güvencem bulantılarım ah bir de evde kucuk cocukla hamilelik cook zor gercekten yatmak uzanmak icin zaman kolluyorum ilk hamileligin tadii bambaskaydi prenses gibiydim, katilir mi bana 2. 3. Cocugunu bekleyen annlerimiz

Folbiol u ben de ilk gebeligimde kullandım çocuğum da gayet sağlıklı ama simdiki çocuklar eskisi gibi değil bunu kabul etmek lazım tabi ki teknoloji çağı cocuk yaşantısı eskiye göre farklı etkiliyor ama bilemiyorum fazla hareketliler yetemiyoruz .Bunda hamilelikte kullandigimiz tüm vitaminler ve günlük hayatta yediğimiz içtiğimiz katkı maddeli tüm ürünlerin etkisi oldugunu düşünüyorum. Öğretmen olduğum için çok fazla çocuk görüyoruz yaşlarından çok öndeler davranışları düşünceleri tek bir ilaca mineral vitamine baglayamayiz ama çağımızdaki pek çok şey buna etken en aza indirgersek belki daha iyi olur kanaatindeyim.

Ahh ahh ben de prenses gibiydim ilkinde çocuğum küçük değil ama derdi hiç bitmiyor ödevleri vesaire is ev yemek çocuk eş neye yetecegimi bilemez durumdayim. İlkinde yemek falan nasıl yapıyordum bilmiyorum silmisim kafamdan aklımda sadece oglene kadar uyuyup dinlendigim bebekle ilgili arastirmalar yaptığım geliyor

Teşekkür ederim 3 ay bitene kadar endişelencem sanırım

Bende kucuk abdestimi yaptigimda, kalktigim kasigim çekiliyor. Yani sanki bağlar boyle geriliyor baski hissediyorum
Egilince geciyor mesela ama gecici kisa suruyor. Sanirim buda rahim buyumesi sizdede oluyormu kizlar, 8+6 ben

Allah yardımcınız olsun :) çok kucağınıza almayın diğer minnoşunuzu bari :) bende bazen acaba kendimi çok mu yoruyorum diyorum sınra aklıma çocuğu olanlar gelşyor ee onlar benden fazla yoruluyorlardır diyorum

3. Hamilelikten sonra bulanti vs kalmiyor cnm bünye alisinca 5. Gebeligim gram belirti yok

Bende kucuk abdestimi yaptigimda, kalktigim kasigim çekiliyor. Yani sanki bağlar boyle geriliyor baski hissediyorum
Egilince geciyor mesela ama gecici kisa suruyor. Sanirim buda rahim buyumesi sizdede oluyormu kizlar, 8+6 ben
Kesinlikle oluyor bag gerilmesini hissediyorsun resmen 4. Aydan sonra geciyorozamanda kipirtilar basliyor bebiste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…