Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Vallah benim 3+6 da başladı bugün 6+5 bir gün bile durmadı resmen gün sayıyorum berbat bir durum .!

Ya o kadar aynıyız ki bu stres konusunda ben de gebelik kesesi içinde beyaz bi nokta görürüm diye bekledim en azından ama yok devlet zaten ilgilenmedi varsa da görmedim yani anlamadım inşallah boş gebelik değildir diye evham yapıyorum işte

Amin aşkım ben bi iki hafta bekliyim inşallah beklerim

Ama haklıyız bence yani beta yükseldi dış gebelik mi diye korktum keseyi gördük şimdi de boş olur mu diye korkuyorum

İyi ki hemen gitmişsin benim pembe akıntı vardı sabah 5-6 civarlarında ama şimdi daha değişik hafif bulanık Bi renge döndü pembelik geçmiş. İnşallah tekrar olmaz, yarın randevum var bakalım eğer tekrar olsaydı bugün gidecektim takip ediyorum kaç saattir

Koyu renkse gönlünü ferah tut önemli değildir
4 ay önce boş gebelik geçirmiştim doktorum evham yaptığımı düşünüyor hatta mümkünse 15 gün görüşmeyelim sık görüşünce problem var diye düşünüyorsun dedi psikoloji çok etkiliyormuş
Karından yine göstermedi kendini 6+5 ama vajinal görünüyor sadece biraz geriden geliyor susamım

Kızlar bir de şey sormak istiyorum. Bu knor bulyonlar zararlı mı hamileler için kullanmalı mıyız gebelikte

Kızlar bir de şey sormak istiyorum. Bu knor bulyonlar zararlı mı hamileler için kullanmalı mıyız gebelikte
Bulyonlar herkes icin zararli. Tavuk but alip haslayabilirsiniz, but olunca ve deriyle haslaninca yagli raiyali guzel bi suyu oluyo, icine baharat koyabilirsiniz de koymayabilirsiniz de, buz kaplarina koyunca 1 küp yemeklerde keskin tat degisimi yapmiyor, ben soguyunca buzluk icin olan kucuk plastik kaplarla buzluga atiyorum, zaten plastik kabin icinden cikartip tencereye atmak icin zorlanmiyosunuz da. 2 tavuk but haslasam onu didikleyip corbaya pilava koyuyorum, suyuyla da 4-5 yemek cikiyor. Eger o tadi seviyosaniz boyle bi alternatif deneyebilirsiniz.

Kızlar bugün gittim doktora 6+5 bebekte gözüktü kalpte duyduk çok şükür
Gözün aydın canım Bende keseye göre 5+4’teyim darısı başıma inşallah doktor 1 hafta sonra gel demişti pazara denk geliyo 6 oluyorum tam ama o gün değil de birkaç gün daha sonra gitmeyi düşünüyorum. Kese mm kaç çıktı 6+4’te canım?

Kesinlikle çok zararlı. eleanorancalimon ‘a katılıyorum. Ben taa üni öğrencilik zamanlarında bıraktım bulyonu. İçerisindeki katkı maddeler dışında mikroplastikler bile çok bulunuyor. Her zaman et tavuk kemik suyumu belirli dönemlerde kaynatır küp buz poşetine doldurur difrizime atarım ihtiyaç kadar çorba yemek pirinç bulgur kullanırım. Size de tavsiyem hele ki gebelikte hiç tüketmeyin sevgiler

Ben de onu kullanıyorum ama trendyoldan guvenip alamadım hangi satıcıdan aldınız siz eczanede baya fiyatlı

Bunu vermiş doktor bana .Az önce aldım
. Kullanan var mı? Neye dikkat edelim?

Eklentiler

• 1000064650.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…