Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Benim dopperla bakmadı direkt karından kese ve yolk kesesi görünmüştü ama sizden bı kaç gün sonra gitmistim bı kaç gün önce gitsem belki benim de görünmezdi

Tahlil yapıp yazdı anladığım.

Benim gebeliğim çok yeni. 4+3. Dr a da iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum. Eczaneden folik asit alıp kullansam mı yoksa muayeneyi mi beklesem mi bilemedim.
Biz eşimle korunmayı bıraktığımız ay ben folik asit kullanmaya baslamistim hamileliğin ilk ayı bitince öğrenmiş oluyoruz ya zaten hamilelikle ilgili bı kitap okuyodum orda 1 ay öncesinde başlanabilir diyodu o ay da hamile kaldim zaten hala daha kullanıyorum test için kan vermeye gittiğimde acildeki doktor da muayene gitmeden baslamamı söylemişti ben başlayın derim ben de eczaneden kendim almıştım

Benim gebeliğim çok yeni. 4+3. Dr a da iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum. Eczaneden folik asit alıp kullansam mı yoksa muayeneyi mi beklesem mi bilemedim.
Evet dün öğrendiğimde 5+6 ydi.6 tup kan alındı..
Farklı bir folik asit vermiş.Farkli derken degisik bir marka.dun sipariş verdim bugün alacağım eczaneden.
Bence biraz daha bekleyin .doktorunuz belki farklı bir icerikte vitaminler verecektir.

Valla cidden helal olsun benim bu mide bulantılarıyla habire degisen ruh hallerimle saklamam mümkün değildi bı de çok erken öğrenmiştim bende reglime bı kaç gün vardı daha bu kadar uzun süre hayatta saklayamazdim daha yeni 6. Haftadayiz hemen o gün soylemistim

Ben beennnn inanılmaz derecede miğde bulantılarım ve kusmam oluyor ölüyorum 6 +4 üm 6 haftalık olur olmaz başladı bulantı ve kusmalar ondan önce çok rahattım. Kafayı yiyorum su içsem miğdem bulanıyor

Benim dopperla bakmadı direkt karından kese ve yolk kesesi görünmüştü ama sizden bı kaç gün sonra gitmistim bı kaç gün önce gitsem belki benim de görünmezdi
Dopperle hareketlilik var mı ona baktı. Kese ve yolk sac karnımdan bakınca hemen göründü. Kanama vardı hastanede yattım sonraki gün kesen büyümüş iyi dedi hatta. Kalp atışlarını da duyarız inşallah

Merhaba Hanımlar, aşılama tedavisi oldum ve şuan gebeyim. İki gün önce Hcg değerim 203 ve progesteron değerim 21 çıkmıştı. Bugün ise Hcg değerim 680 ve progesteron değerim 15.59 olmuş. Progesteronun düşmesi düşük riski mi oluşturuyor?

İçini ferah tut canım ...5 hafta iken kese görüp 8-9 hafta iken bebek görüldüğünü duydum .. benim de 6+4 en son 5+2 iken kese için gittim kese görüldü 12 sonra kalp atışı için gel dedi doktor ben de daha pazartesi gidicem bakalım benimki ne durumda olucak sen de içini ferah tut haftaya güzel haberler alırsın inşallah

Arkadaşlar ilk gebeliğimde 6. Haftada bulantı ve kusmalar başladı. Öyle ki bir şey yemesem de günde en az 2-3 kez kusuyordum. Boğazımdan kan gelmeye başladı tahrişten. Kilo verdim. Böyle nasıl dayanıcam diye düşünürken bi sabah kalktım. Açım. Haftalardır hissetmediğim bi duygu. Tam 12. Haftaydı. Bıçak gibi birden kesildi bulantılar. Su günleri atlatın, 2. trimester çok rahat ve keyifli geçecek

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim ilk ogrendigimde olsa bu kadar endişe etmezdim de zaten ne olsa endişe ediyoruz hangisi yerli hangisi yersiz bilemiyoruz bazen İlk öğrenince adet dönemi oluyor az miktarda olunca yerlesme oluyor deniliyor vs onlari bayağı okumuştum çünkü

Hanımlar, Dr size folik asit vb takviye verdi mi ?
İlk gebeliğimde ilk aylar folbiol muydu adı, öyle bi takviye almıştım sanki.

Alıp kullanabilirsiniz, zaten hamilelik düşünenlere de 3 ay önceden alması tavsiye ediliyor.

narinlikle ne alakası var canım. herkesin hamileliği farklı oluyor. boşver hiç stres yapma kendine. en çok kadınların birbirini anlaması gerekirken yine biz yapıyoruz
Strese sokanlara hakkımı helal etmiyorum. Biz zaten binbir endişe içindeyiz, hormonların üzerimizde yarattığı hem fiziksel hem duygusal değişimlere adapte olmaya çalışıyoruz. Bi de üstüne milletin saçmalıkları

Bence direkt başlayın. Ben gebelik düşünmeye başladığımda folik asite başlamıştım daha donra çocuk olmayınca geri bırakmıştım ama her reglden 1 hafta önce yine kullanıyorfum belki gebeysem diye . Ki uzun aylar kullandığım için zaten folik değerm yüksekti ona rağmen doktor gebe kalana kdar bırakma demişti. Ama çocuk olmyınca ben bırakmıştım. Gebe kaldığım ayda regl e 4 gün kala başlamıştım doktora gitmeden

Amin .hepimize insallah
Nasibi olan kuzu her türlü dünyaya geliyor. .Güzel düşünelim güzel olsun herşey Allahın izniyle.

Yaa aynı hikaye benim de aylarca kullandım olmadı diyip bıraktım ve hamile kaldım o ay öğrenir öğrenme tekrar başladım gebelik planlayan kişilere de depolar dolsun diye önceden başlamak öneriliyor evet Dr direkt baslatmisti planlıyorum diyince

Amin canım benim acele ediyorum sanırsam cok araştırıyorum cok video izliyorum hemen göreyim istiyorum ama boş gebelik olsa bu kadar hamilelik belirtisi de olmazdı heralde, koku sık idrar uyku yorgunluk mide yanması bunlar boş olamaz yani devlet hst cihazları eski oldugu için saptayamıyor alttan da bakmıyor düzgün ilgilenmiyor. Ben de haftaya gidicem bi daha dua ediyorum güzel olsun hepimizin sonucları

Cevaplayınız içim sağolun
Sizin kullandığınız folik asit takviyesi markasını yazarsanız bugün eczaneden çıkıp alayım. Anladığım folbiol uygun değil çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…