Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım benim acele ediyorum sanırsam cok araştırıyorum cok video izliyorum hemen göreyim istiyorum ama boş gebelik olsa bu kadar hamilelik belirtisi de olmazdı heralde, koku sık idrar uyku yorgunluk mide yanması bunlar boş olamaz yani devlet hst cihazları eski oldugu için saptayamıyor alttan da bakmıyor düzgün ilgilenmiyor. Ben de haftaya gidicem bi daha dua ediyorum güzel olsun hepimizin sonucları
Hiç üzülme ben de Dr a sordum. Gittiğimde 5+1 dim sadece kese gördük. Kalp atışı ne zaman duyuluyor dedim 2-3 hafta içinde dedi tahminen. Arkadaşım 7. Haftada duymamış 8. De duymuş. Oğlu şu an 6 yaşında 😁

Hiç üzülme ben de Dr a sordum. Gittiğimde 5+1 dim sadece kese gördük. Kalp atışı ne zaman duyuluyor dedim 2-3 hafta içinde dedi tahminen. Arkadaşım 7. Haftada duymamış 8. De duymuş. Oğlu şu an 6 yaşında 😁
Ya bana da doktor 5+1 ken 2 hafta dedi ben acele edip hemen gittim 1 hafta sonra, sımdı 6+1 işte bebek kesede var mı yok mu onu bile anlamadım çünkü cihazları göstermiyor bile devletin. O yüzden 8.haftaya doğru gideyim diye de düşünüyorum çok stresli cok kaygılı bi süreçmiş ya

Cevaplayınız içim sağolun 💙
Sizin kullandığınız folik asit takviyesi markasını yazarsanız bugün eczaneden çıkıp alayım. Anladığım folbiol uygun değil çünkü.
Ben z-fol kullanıyorum ama eski Dr um önermişti. Şimdi gittiğim Dr onu devam et elinde varmış madem haftaya kontrolde yazalım dedi muhtemelen değiştirecek. İçinde extra birkaç vitamin de var

Saglik ocagina geldim simdi, rubella toxoplasma vs biz yapmiyoruz hastanede yaptirirsin dedi benim doktor, bilginiz olsun kizlar. Doktordan doktora degisiyo mudur bilmiyorum.
Ben de bugün gittim sağlık ocağına, evet D vitamini falan da bakılmıyor burda hastaneye gidin dedi. Yapılabilecekleri yaptılar

Ya bana da doktor 5+1 ken 2 hafta dedi ben acele edip hemen gittim 1 hafta sonra, sımdı 6+1 işte bebek kesede var mı yok mu onu bile anlamadım çünkü cihazları göstermiyor bile devletin. O yüzden 8.haftaya doğru gideyim diye de düşünüyorum çok stresli cok kaygılı bi süreçmiş ya
Ben de yarın gitcem 6+0 olcam goremeyebiliriz ama kendisi planladı randevuyu o yüzden gideceğim Bi de bugünkü pembe akıntı kafamı karıştırdı Bi bakarsa içime siner bari. Şükür devamı gelmedi daha da gelmez inşallah. Gerçekten herseyi ayrı stres ya Gebelik planlarken daha stresli oluyor sanıyordum da değilmiş 😅 her gün yeni güncelleme geliyor vücudumuza 🥹

Tahlil yapıp yazdı anladığım.

Benim gebeliğim çok yeni. 4+3. Dr a da iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum. Eczaneden folik asit alıp kullansam mı yoksa muayeneyi mi beklesem mi bilemedim.
Kullan tabii canım. Hatta hamile kalmadan önce başlamak gerekiyor. Hiç gecikmeden al. En riskli dönem bu zaten, sonrasında bi şey yok

Ben de bugün gittim sağlık ocağına, evet D vitamini falan da bakılmıyor burda hastaneye gidin dedi. Yapılabilecekleri yaptılar
Ben kadın doğuma devlette sıra bulamadığım icin Bi dahiliye Dr una gidip baktirmayi düşünüyorum tahlilleri Dr istediğinde. Henüz istemedi neden bilmiyorum 😅

Yaa aynı hikaye benim de aylarca kullandım olmadı diyip bıraktım ve hamile kaldım o ay 😅 öğrenir öğrenme tekrar başladım 😅 gebelik planlayan kişilere de depolar dolsun diye önceden başlamak öneriliyor evet Dr direkt baslatmisti planlıyorum diyince
Sorma ya 10. Ay tuttu bebe 🤣 ben 7. Ayda galan bırakmıştım

Cevaplayınız içim sağolun 💙
Sizin kullandığınız folik asit takviyesi markasını yazarsanız bugün eczaneden çıkıp alayım. Anladığım folbiol uygun değil çünkü.
Ben folidoce kullanıyorum gebelik öncesi doktor önermişti ama ben çok bilgili değilim bu konuda en iyisi bu mu değil mi siz araştırın 😀

Amin canım benim acele ediyorum sanırsam cok araştırıyorum cok video izliyorum hemen göreyim istiyorum ama boş gebelik olsa bu kadar hamilelik belirtisi de olmazdı heralde, koku sık idrar uyku yorgunluk mide yanması bunlar boş olamaz yani devlet hst cihazları eski oldugu için saptayamıyor alttan da bakmıyor düzgün ilgilenmiyor. Ben de haftaya gidicem bi daha dua ediyorum güzel olsun hepimizin sonucları
Bebişin seninledir ... Sadece akışına bırak çok video izlememeye çalış ben de öyle yapıyorum denk geldikçe izlemiyorum geçiyorum hemen elinden geldiğince de sürekli doktora gitme bu dönemler zaten stresli dönem bebek yeni yeni yerleşiyor bazen geç oluyor bazen erken stresli . Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah dualarım seninle ve kendimle umarım güzel sonuçlar alıcaz .

Tahlil yapıp yazdı anladığım.

Benim gebeliğim çok yeni. 4+3. Dr a da iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum. Eczaneden folik asit alıp kullansam mı yoksa muayeneyi mi beklesem mi bilemedim.
Folik asit cok onemli doktor ozellikle ustune basa basa 1 gun bile atlama dedi, bende kendim alip kullanmistm doktora gidincede marka sormadi.bile 4mg olmasi bizim icin yeterli dedi

Kizlar tahminen 6 haftalik oldum, henuz doktor kontrolune gitmedim cuma gidicem insallah. Gittigimde hem kese hem yolk sac gorunsun istedim. Esime hala soylemedim kendimi cok zor tutuyorum 😬 2 gun sonra doktordan aldigim ultrason goruntusuyle surpriz yapmak istiyorum. Siz nasil soylediniz eslerinize 🥰
Bunda biliyorduk planliydi zaten ama kızımda surprizdi test yaptım pozitif çıkınca sağlık ocağına da kan verdim bi tane patik emzik aldım şık bir kutu aldım içine hepsini koydum .Sonra bebeğin ağzından babacığım ben gelene kadar anneme iyi bak sizinle tanismak için sabırsızlanıyorum gibi seyler yazıp bir not kağıdı koydum kutunun içine.Esim kutuyu görünce korkmuş eyvah hangi özel günü unuttum acaba demişti sonra tabi şok oldu🤣 ilki öyle atraksiyonlu olunca ikincide hiç uğraşmadım zaten planlı olunca🤣

Ben folik asit olarak imom omega kullanıyorum kızlar trendyoldan satıcıya dikkat ederek alabilirsiniz eczanede pahalı oluyor biraz.

Kanama içinde benim dünden önceki gün biraz oldu kırmızı normal kan şeklinde hemen hastaneye gittim ultrasonda kesenin bozulmadığını görünce rahatladım yinede progestan iğne yapıldı doktor hap olarakta kullanmamı söyledi tekrar olmadı basit şeylerle büyük önlemler alınabilir bence ihmal etmeyin 🌸 yerleşme, rahmin büyümesi vs kahverengi akıntı olması normalmiş

X