Hamileyken masterchef izlemeyin benceGece gece masterchef izleyip evde çorba yapanlar kimler el kaldırsın
Aşırı iştahımı açtı bu bölüm, günlerdir ağzıma kuru ekmekten başka bir şey sokmuyordum nerdeyse. Yarışmayı izlersem midem kaldırmaz diye düşünürken tam tersi garip bir şekilde çok iyi geldi banaHamileyken masterchef izlemeyin bencebenim her gördüğümden canım çektiği için öyle programlar hiç izlemiyorum
3. Hamileliğim hepsinde de eşimle ikimiz birlikte öğrenmiş olduk. Yani direkt adetim gecikti ya test alır mısın diyip ilk günden söylemiş oluyorumKizlar tahminen 6 haftalik oldum, henuz doktor kontrolune gitmedim cuma gidicem insallah. Gittigimde hem kese hem yolk sac gorunsun istedim. Esime hala soylemedim kendimi cok zor tutuyorum2 gun sonra doktordan aldigim ultrason goruntusuyle surpriz yapmak istiyorum. Siz nasil soylediniz eslerinize
Ilkinde gebelik testini gostermistim, belki yalanci pozitif cikmistir diye inanamamisti saskinliktan, simdi daha net bi kanitla gidicem insallah3. Hamileliğim hepsinde de eşimle ikimiz birlikte öğrenmiş olduk. Yani direkt adetim gecikti ya test alır mısın diyip ilk günden söylemiş oluyorumdoktora da önceki hamileliklerimde hep beraber gitmiştik, keseyi kalp atışını hep beraber duyuyorduk. Bu sefer işleri yoğun, ben de biraz erken davrandım tek gittim Maşaallah size, sürpriz yapan kadın olabilmeyi isterdim, çok romantik bence
Merhaba 7+5 teyim ve gerçekten en çok mide bulantısı zorluyor. Bende işe gitmek için uyandım ve sadece ağlamak idtğyorum midem ağzımda sürekli 12 haftanın bitmesini bekliyorum ama çoı var . Bu şekilde çok keyifsizimKızlar bu mide bulantısı beni mahvetti 6+4 üm geçen haftada vardı ama bu hafta resmen zirve yaptı su içmeye mutfağa girmeye bile korkuyorum sürekli öğurme hissi midem ağzımda bı de dün dolgu yaptirmistim sanki o dolgu yapilan dişten agzima ilaç tadı geliyo gibi oluyo aşırı acı bı tat agzimi kapliyo sonra mide bulantısı üstüne bir de her sabah 6 da kalkıp işe gitmeye çalışıyorum o ayrı eziyet dün akşam 8.30 da uyuyakalmisim resmen diğer duygu iniş çıkışlarından bahsetmiyorum bile bı aşırı karamsarım bı herkese sinir oluyorum bi aşırı kaygılı hissediyorum hamilelerin bence ilk trimesterda da izin hakkı olmali sırf bunlar için
Evdeki test pozitif çıkınca kan testindede çıktı bn akşamına bi kutu hazırlayık yatağın üzerine koydum içinde gebelik testi bir zıbın ve baba oluyordun diye yazdıpım bir kâğıt bnde o sırada onu videoya çektim anı kalsın diye çok sevinmişti 3 yıl beklemiştik yemin et faln dedi ama biliyordu bu konuda şaka yapmıyacapımı çok güzeldiKizlar tahminen 6 haftalik oldum, henuz doktor kontrolune gitmedim cuma gidicem insallah. Gittigimde hem kese hem yolk sac gorunsun istedim. Esime hala soylemedim kendimi cok zor tutuyorum2 gun sonra doktordan aldigim ultrason goruntusuyle surpriz yapmak istiyorum. Siz nasil soylediniz eslerinize
Ay yaa gozumun onunde canlandi mutlulugunuz sankiEvdeki test pozitif çıkınca kan testindede çıktı bn akşamına bi kutu hazırlayık yatağın üzerine koydum içinde gebelik testi bir zıbın ve baba oluyordun diye yazdıpım bir kâğıt bnde o sırada onu videoya çektim anı kalsın diye çok sevinmişti 3 yıl beklemiştik yemin et faln dedi ama biliyordu bu konuda şaka yapmıyacapımı çok güzeldi
Ben asansore binemiyodum onceki gebeligimde, asansor tum binanin yemek ve parfum kokusu karisik kokuyo gibi geliyodu, esim hic koku yok diyodu ama ben aliyodum o kokuyu. Illet bi sey, en kisa zamanda bebeginiz saglikliyken mide bulantiniz gecer insallahYolda birinin parfüm kokusunu alınca bile çok kötü oluyorum bı de iş yerinde henuz çok erken olduğu için kimseye söylemedim 12.haftayi doldurmayi bekliyorum söylemek için ama çok zorlanıyorum hiç bu kadar tahmin etmezdim mide bulantisini
Ben 6+2 de gitmistim kalp atışı duymadim doktordan doktora makineden makineye göre de değişen bı şey icinizi ferah tutun hatta ben devlete gittim ilk randevuya bana ultrason görüntüsü bile vermediler daha çok küçük diye düşünün ama yolk kesesi ve keseyi gördüğüm için rahatladım ben de 8. Haftanın sonlarına doğru gidicem kalp atışını duymak için 10.haftaya kadar yolu var sanırım kalp atışının geç dollenmeyse ozellikle 7-8 gibi duyulurMerhaba kızlar bende yarın 6+6 oluyorum ve doktor kontrolüm var iki hafta önce keseyi görmüştük kalp atışı duymayı bekliyorum bir önceli gebeliğimde bu haftalarda kalp atışı duymamıştık sonrada kürtaj oldum zaten şu an aşırı stresliyim ya tekrar duyamazsam diye
Bu haftalarda duyuran var mı aranızda
Ben de 5+6 oldum. Karından kalp atışı duyamadık daha dopperle baktı doktor hareketlilik yoktu. Haftaya kadar duyamazsam alttan bakarım dedi. Dopperle hareketlilik olmaması canımı sıktı. Daha önce bu şekilde yaşamıştım kürtaj olmuştum. Sizin dopperle göründü mü?Ben 6+2 de gitmistim kalp atışı duymadim doktordan doktora makineden makineye göre de değişen bı şey icinizi ferah tutun hatta ben devlete gittim ilk randevuya bana ultrason görüntüsü bile vermediler daha çok küçük diye düşünün ama yolk kesesi ve keseyi gördüğüm için rahatladım ben de 8. Haftanın sonlarına doğru gidicem kalp atışını duymak için 10.haftaya kadar yolu var sanırım kalp atışının geç dollenmeyse ozellikle 7-8 gibi duyulur
5+6 çok erken benceBen de 5+6 oldum. Karından kalp atışı duyamadık daha dopperle baktı doktor hareketlilik yoktu. Haftaya kadar duyamazsam alttan bakarım dedi. Dopperle hareketlilik olmaması canımı sıktı. Daha önce bu şekilde yaşamıştım kürtaj olmuştum. Sizin dopperle göründü mü?
Benim 5+6da kese ve yolk karından bile görünmedi alttan zor gördü doktor daha çok küçük 10 gün sonra kalp atışına gel dedi 6.haftada yeni oluşuyor kalbi 7-8 arası görünecek kadar atıyor canını sıkma daha kalbi oluşmaya yeni başlamış inşallah bı dahakine görürsün kalp atışınıBen de 5+6 oldum. Karından kalp atışı duyamadık daha dopperle baktı doktor hareketlilik yoktu. Haftaya kadar duyamazsam alttan bakarım dedi. Dopperle hareketlilik olmaması canımı sıktı. Daha önce bu şekilde yaşamıştım kürtaj olmuştum. Sizin dopperle göründü mü?
Ay yaa gozumun onunde canlandi mutlulugunuz sankimasallah