- 27 Mayıs 2023
- 96
- 74
- 30
Aminn canımm çok sağol seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahımYaaa çok sevindim ikinci kızımız geldi . Rabbim kucagına almayı nasip etsingözünüz aydın
Aminn canım inşallahh sağlıkla gelsinlerrrsağlıkla gelsin prenseslerimiz
Eğer kapalı olduğundan kesin eminsen ve elektrikte daha önce arizalanma yoksa bişey olmaz kapalı olunca en fazla elektrik yazar unutkanlık bende de fazlasıyla varKızlarrr sizde de unutkanlık oluyor mu ya gebelikle alakası var mı. Bi şey soracağım size , iş yerimde ayak altına bırakılan elektrikli ısıtıcım var . Bugün sadece bi saat çalıştırdım sonra da kapalı. Yani kapalı kesin olarak. Ama fişini çekmeyi unuttum. Bu bir sorum teşkil eder mi sizce ? Yani düğme kapalı ısıtıcı çalışmjyor sadece fişi takılı unuttum.
Arkadaşım, inşaallah her şey yolundadır, doktor muhtemelen Progestan verecek, çok çabuk etki eden bir ilaç, gönlünü ferah tut. Doktora gidene kadar hiç yerinden kalkma, yat sürekli. Arabaya da yavaş yavaş bin, hastanede de doktor odasına gidene kadar tekerlekli sandalye kul
kaybettim, çıldırıcamaycacaaaa ne dedi doktor canım
Evet çok alakası varKızlarrr sizde de unutkanlık oluyor mu ya gebelikle alakası var mı. Bi şey soracağım size , iş yerimde ayak altına bırakılan elektrikli ısıtıcım var . Bugün sadece bi saat çalıştırdım sonra da kapalı. Yani kapalı kesin olarak. Ama fişini çekmeyi unuttum. Bu bir sorum teşkil eder mi sizce ? Yani düğme kapalı ısıtıcı çalışmjyor sadece fişi takılı unuttum.
Ben eskisehirde yaptırdım. Çarşamba günleri kapalı pazartesi tam gün diğer günler öğlene kadar çalışıyorlarmış. Genetik bölümüne gelip cihazdan sıra alıyorsun form doldurup veznede 444₺ ödeme yapıyorsun 10.30da muayene başlıyor. Cellfy firmasıyla çalışıyorlar. Tek şartları 12. Haftayı doldurmak ve kan sulandırıcı kullanıyorsanız bırakmak. Bize sormadı ama nolur nolmaz 12. Hafta dolduğunu gösteren ultrason fotoğrafıyla gittik biz. Sinem kocagil diye çok tatlı bir doktor içeri çağırdı neden yaptırmak istiyorsunuz diye sordu daha önce düşük yaşadığımızı söyledik. Ailede genetik bir rahatsızlık var mı düşük tüp bebek mi gibi sorular sordu. Muayeneden sonra kan alma birimine gidiyorsun 1 tüp 10cc kadar kan alıyorlar tüple formu alıp genetik bölümüne elden teslim ediyorsun. Teslim ettikten sonra 15 dakika beklemeni istiyorlar kan pıhtılı mı tekrar çağırmak gerekmesin diye kontrol ediyorlar. 1 ay sonra sonuçlanacakmış telefonla arayıp bilgi vereceklerTamam simdi anladim, sagolun
O zaman eskisehir yolu gozuktu, istanbuldan gidicem bakalim.
Ayni beni tarif ettiniz gunde bir tane prilam iciyorum sabahlari berbat aksamlari berbat kusmaktan cok yoruldum gun icinde iste bir tik iyiyim sukur bulanti arka planda hep var gbi dediginiz gibi hicbir sey yapamiyorum cok yoruldumBana lütfen yardımcı olun. 10+3 üm ama psikolojim hiç iyi değil sürekli yatıyorum ağlıyorum. Aşırı mide bulantısı ve kusmam vardı 6. Haftadan beri şuan iki ilaç kullanıyorum baskılıyor kusmamı ama ben bu baskıyı vucudumda hep hissediyorum hep kusacak gibiyim. Yemek yapamıyorum , ev işi yapamıyorum eşim yardımcı oluyor ama rahatsız hissediyorum hep. Kokular çok rahatsız ediyor. Günler geçmiyor gibi geliyor. Benim gibi olan var mı ya da geçiren?
Cok tesekkurler aciklama icinBen eskisehirde yaptırdım. Çarşamba günleri kapalı pazartesi tam gün diğer günler öğlene kadar çalışıyorlarmış. Genetik bölümüne gelip cihazdan sıra alıyorsun form doldurup veznede 444₺ ödeme yapıyorsun 10.30da muayene başlıyor. Cellfy firmasıyla çalışıyorlar. Tek şartları 12. Haftayı doldurmak ve kan sulandırıcı kullanıyorsanız bırakmak. Bize sormadı ama nolur nolmaz 12. Hafta dolduğunu gösteren ultrason fotoğrafıyla gittik biz. Sinem kocagil diye çok tatlı bir doktor içeri çağırdı neden yaptırmak istiyorsunuz diye sordu daha önce düşük yaşadığımızı söyledik. Ailede genetik bir rahatsızlık var mı düşük tüp bebek mi gibi sorular sordu. Muayeneden sonra kan alma birimine gidiyorsun 1 tüp 10cc kadar kan alıyorlar tüple formu alıp genetik bölümüne elden teslim ediyorsun. Teslim ettikten sonra 15 dakika beklemeni istiyorlar kan pıhtılı mı tekrar çağırmak gerekmesin diye kontrol ediyorlar. 1 ay sonra sonuçlanacakmış telefonla arayıp bilgi verecekler
Ben gece iki prilam sabah zofer içiyorum ama prilam çok etki etmiyor gece çok midem bulanıyor uyuyamıyorum sabahları uyuyorum. Geçer umarım en yakın zamanda hepimizin. Çünkü ben hamilelik moduna da giremedim henüz o günlere gelmek istiyorum sıkıntısız sorunsuz inşallah.Ayni beni tarif ettiniz gunde bir tane prilam iciyorum sabahlari berbat aksamlari berbat kusmaktan cok yoruldum gun icinde iste bir tik iyiyim sukur bulanti arka planda hep var gbi dediginiz gibi hicbir sey yapamiyorum cok yoruldum
Canim cok uzgunum ne diyecegimi bilemiyorum.Daha once bahsettigin genetik durumla mi ilgili acaba? Doktor ne dedi? Nasipten ote yol yok malesef elden bir sey gelmiyor. Rabbim kalbine ferahlik versin sabirlar versin en uygun zamanda saglikli sihhatli evlatlar nasip eylesin. Bu sureci en kolay sekilde gecirmeni diliyorum. Rabbim sifalar, kolayliklar versinkaybettim, çıldırıcamçok kötüyüm, nasıl geçicek bu, bugün cinsiyet suprizi hazırlamıştım eşime, dün kıyafetler aldım ilk defa, fetal dna gecem hafta çıktı temizdi. Nasıl geçicek bu acı.
Nasıl ya gercekten çok üzüldüm bebek de sağlıklıymış bu nasıl oluyor Rabbim dayanma gücü versin öbür dünyada şefaatçi kılsın meleğini ben de kalp atışını duyduktan sonra kaybetmiştim bebeğimi acını anlıyorum ne desek olmayacak onun da farkındayım kelimelerin tükendiği yerdeyizkaybettim, çıldırıcamçok kötüyüm, nasıl geçicek bu, bugün cinsiyet suprizi hazırlamıştım eşime, dün kıyafetler aldım ilk defa, fetal dna gecem hafta çıktı temizdi. Nasıl geçicek bu acı.
Ahhhh ahhh çok üzüldüm çok. Allah sabırlar versinkaybettim, çıldırıcamçok kötüyüm, nasıl geçicek bu, bugün cinsiyet suprizi hazırlamıştım eşime, dün kıyafetler aldım ilk defa, fetal dna gecem hafta çıktı temizdi. Nasıl geçicek bu acı.
Kelimeler boğazıma dizildi ellerim titriyor yazamıyorum bile başın sağolsun Allah sabır versin inşallah kolaylıkla bu günleri atlatırsın çok üzgünüm Rabbim gönlüne ferahlık sabır versinkaybettim, çıldırıcamçok kötüyüm, nasıl geçicek bu, bugün cinsiyet suprizi hazırlamıştım eşime, dün kıyafetler aldım ilk defa, fetal dna gecem hafta çıktı temizdi. Nasıl geçicek bu acı.