Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah iyi saklamışsınız ya benim eşim adet günümü takip edip yaklaşınca sürekli hadi test yapalım diye ısrar ediyordu her ay pozitif çıktığında da sakladım, ona attım çöpe dedim. Gitmiş çöpü bile karıştırmış

5+4 te sadece kese ve yolk sac gözüktü bende. Kalp atışı için çok erken bence çok küçük oluyorlar. Benimde 6+4 te kalp atışı tam net duyulmadı ama. Görüldü. Bende araştırıyorum tabi biraz. Bebeğin 7mm civarı olması gerekiyormuş kalp atışının duyulması için. Benimki 2.7 mm idi. Duyulmazsa da canını sıkma sakın ama insan strese giriyor seni çok iyi anlıyorum. Umarım sağlıkla kucağına alırsın

Kızlar tam bebeğin olduğu yerde sancım var şimdi başladı bir saattir geçmiyor da ya panik yaptım normal mi acaba yaşayan var mı daha önceki gebeliğimi de hiç hatırlamıyorum işteyim kimse de bilmiyor bir yere kıpırdayacak durumda da değilim

İnşallah karnımdan kese ve yolk sac göründü. Kaç mm olduğunu söylemedi bana doktorum

Bende 8+4 hergun kasigima ince ince agrilar girip cikiyor, ben normal karsiliyorum. Kese var ve rahim buyuyor etrafindaki kaslar gerilirmis oyle yaziyor. Endise etmeyin kizlar, yogun kanamalar olmadigi surece bebeginiz sizinle. Agrilar cok normal

Pembe akıntı başladı bende ya normal midir acaba 5+6 benim şu an. Yarın Dr randevum var ama endişe ettim

Bende 8+4 hergun kasigima ince ince agrilar girip cikiyor, ben normal karsiliyorum. Kese var ve rahim buyuyor etrafindaki kaslar gerilirmis oyle yaziyor. Endise etmeyin kizlar, yogun kanamalar olmadigi surece bebeginiz sizinle. Agrilar cok normal
Ya arada gelip giden sancılarım oluyordu ama bu bıçak saplanır gibi bir ağrı belime vuruyor ve uzun süredir devam ediyor ondan şüphe ettim neyse en azından kanamam yok devam ederse doktoruma yazacağım o da mesaiden sonra cevap verebiliyor ancak bilemedim

Doktora gidin bence ya da arayıp durumdan haberdar edin. Kanama falan varsa rahimde müdahele edilir en azından.
Bi hamile arkadaşımla konuştum normal dedi o da yerlesme nedeniyle olabiliyor dedi. Herkes birsey söylüyor kafam karışıyor bazen

Doktora gidin bence ya da arayıp durumdan haberdar edin. Kanama falan varsa rahimde müdahele edilir en azından.
Çok koyu değil uçuk Bi pembe. Nobetli çalışıyorum devretmeden önce farkettim. Gelip duşumu alıp uzandım kalkmaya korkuyorum devam edecek mi bilmiyorum aşırı şiddetli bi sancim yok ama ben öğrendiğimden beri çok fazla hissediyorum kramplar batmalar. Dr çok şiddetli ağrı ya da kanama olursa gel demişti

Benimde salı günü öyleydi. Kahverengiydi ama
Kanama şeklindeyse doktorına sor istersen
Kahverengi olabiliyor onu biliyorum da pembe olunca emin olamadım. Çok evhamlisin diyenler var iş yerimde ben de kötü hissediyorum. Herkes kendisiyle kıyaslıyor rahat geçirenler çok narinsin çok bilmem nesin. Ben her ay 1 hafta yoğun şiddetli ağrılı regl gecirip o halde nobet tutuyorum yıllardır ağlaya inleye. Böyle olunca zoruma gidiyor kadınlar yapıyor en çok kadınlara gerçekten

Hanımlar, Dr size folik asit vb takviye verdi mi ?
İlk gebeliğimde ilk aylar folbiol muydu adı, öyle bi takviye almıştım sanki.

Pembe de olabiliyor korkmayın.benim 3 gün önce pembe akintim geldi. Adet oldum sandım.dün de hamile olduğumu öğrendim.Rahat olun .hamileliginizin tadını çıkarın .kirmizi olursa mutlaka doktora haber verin.kramp bende de var şuan. Aniden kalkınca karnıma saplanıyor.

narinlikle ne alakası var canım. herkesin hamileliği farklı oluyor. boşver hiç stres yapma kendine. en çok kadınların birbirini anlaması gerekirken yine biz yapıyoruz

B12 ,folik asit,kan hapı verdi.degerlerim biraz düşük geldi.
Tahlil yapıp yazdı anladığım.

Benim gebeliğim çok yeni. 4+3. Dr a da iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum. Eczaneden folik asit alıp kullansam mı yoksa muayeneyi mi beklesem mi bilemedim.

Amin inşallah hepimizin bütün sıkıntili dönemleri çabucak geçer şu herkesin bahsettiği keyifli dönemlere variriz bı an önce :) gaipten koku alma bende de var dün eşime kızartma kokuyo diye yeni giydiği kıyafetlerini değiştirttim halbuki yeni yıkanmış kızartma da yapılmadı ama yok buram buram kızartma kokusu geliyo ilk hamileligim benim de dizilerde falan görünce hep abartiliyo gibi gelirdi insan başına gelince anliyomus nefes almaya korkar oldum bı yerlerden geçerken burnuma koku gelcek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…