Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ben ilk gebeligimde her hafta girdim kalbi atıyor mu diye evham yapıyordum bebeğim çok sağlıklı bilemiyorum

Kızlar sabahtan beri sol kasığım çatlıyor belime vuruyor ağrısı bıçaklama gibi iki büklüm yatıyorum geçmiyor acile mı gitsem yoksa normal midir Google amca yine ikili konuşuyor bi yazıda 6.hafta itibariyle normal deniyor bı yazıda düşük belirtisi diyor

Doktor kontrolleri tamamen kisiye ozel diye dusunuyorum. 3.gebeligi olan annenin bile 3 gebeligi birbirinden farkli. Yurt disinda ultrasonla az bakiliyormus diye bunu normallestirmek ne kadar yanlissa, eve doppler cihazi alip her gun kalp atisi dinlemek de bi o kadar yanlis. Bu cihazlar gelismeden, annelerimiz zamaninda da cok ultrason yoktu ama buna bagli gebelik ölümleri coktu. Benim annem 7 aylik hamileyken sancisi olmus hastaneye gitmis erken dogum diye, meger bebek icinde oleli 1 ay olmus ve ölü dogum yapmis, Allah esirgemis zehirlenme olmamis. Genelde gebelik zehirlenmesi olmasi icin de internete bakarsaniz bebegin kalbi durduktan sonra 1-2 ay icinde zehirleme baslar deniyor mesela, ama beni 10 gun icinde zehirlemisti. Cunku hepimizin bunyesi farkli, hormonlari bagisikligi vs farkli. Bebeklerimizin gelisimi de oyle olacak. Ayni sat olan 2 kisinin bebeginin gelisimi de farkli olacak bu gayet normal. Ben gecen sefer doktora 16 gun arayla gitmistim, onceki gidisimden 4-5 gun sonra kalbi durmus, aradaki o 10 gun benim butun degerlerim alt ust olmus, bebek enfekte olmus curuk bi et parcasi gibi, rahmim seker hastalarinin yaralaro gibi acik yara dolmus, bebegin tutundugu yuzeydeki damarlarim curumus ve damar yirtilmasi oldugu icin ic kanamam olmus. 1 hafta hastanede yattim.o yuzden tek dogru yok. Biri isterse 1 ay arayla kontrole gider, digeri ici rahat edecekse 2 hafta arayla gider. Ben haftada 1 giderim.

Kesinlikle kişiye özel muayene zaman ve tahliller veriler veya başkası öyle diye kıyaslanmamalı ama kötü tecrübeler yaşayınca yada ilk olunca daha temkinli korkulu oluyoruz burda yine birbirini en iyi anlayan bizleriz

Folik asit bana da vermişti evet. Benim unutkanlık ve saç dökülmem çok ciddi seviyedeydi. Gerçekten kan değerlerim de çok kötüydü. O yüzden devam ediyoruz. Ama bana da d vitamini yazmadı bugün. Kullanıyordum aslında. Demek d vitaminin daha farklı bir yönü mü var bilemiyorum.

Benim de böyle. Kullandığım vitaminlerin hepsini pozitifi gördüğümüz an bıraktırdı. Sadece folikasit omega3 verdi vitamin olarak. Geçen gün gittiğimde saçlarım dökülüyor dedim ama hiçbir şey vermedi yine 3 ay böyle devam dedi.
Sizde de var mı saç dökülmesi 2 haftadır bende baya dökülüyor korkuyorum biraz valla.

Çağan çok güzel bir isim ama ileride global dünya üzerinde yurtdışıyla bağlantısı olabilecek yerlerde olursa hem ç hem ğ açısından hitap açısından zorluk çekebilir.
Benim ismimde var, c ve g olarak kullandigim icin yurt disiyla iletisimimde sorun yasamadim simdiye kadar. Ama elbette ismimi oldugu gibi telaffuz edemiyorlar farkli soyluyorlar ben anliyorum. Kucukken tek sorunum akrostis siir yazilmamasi olmustu

Benim 1 aydir var, gebelikten once var miydi tam o zaman mi basladi hatirlayamiyorum. Biotin cinko bakir kolajen d vit c vit quercetin kullanmadigim yoktu, onlari biraktim mecburen, dokulmem hala ayni sekilde devam ediyor. Birkac ay sonra saclarimizin dokelmesi azalir diye umit ediyorum, insallah mevsim degisikligindendir hepimizinki, onemsizdir

Kızlae geçen çarşamba 383 çıkmıştı. Bugün 6.529
cumartesi randevu var görünür dimi allahın izniyle

Bende evvelden beri var maalesef ona asla çözüm bulamadım sma gebeliğin ilerleyen dönemlerinde dökülme durup saçlar epey canlanıyormuş hamile tüm kadınlardan bunu duydum:) biraz dayanın daha güzel olacak . Sanırım 3. Aydan sonra vitaminlere vs başlayınca epey cildimizde saçımızda güzelleşcek

Evet yüksek ihtimalle vitaminler sonrası hızlı uzama ve coşma olacaktır. Zaten araştırmalarıma göre genellikle gebelik başında ama en fazla doğum sonrasında oluyomuş dökülmeler. 2 arkadaşım sırf bu dökülmeler yüzünden onca acıya katlanıp dermapen yaptırmışlardı hatta o baya bi toplamıştı o dönem dökülmeleri.

Kızlar benim vücudum hâlâ alışamadı hamileliğe 8. Haftadayım hâlâ sürekli uyku hali halsizlik doktor normal hormonlardan diyor ama ne kadar sürecek kızımda böyle olmamıştım ben ruh halim deseniz patlamaya hazır bomba gibiyim her şeye çok çabuk parliyorum inşallah geçer bir an evvel

Bende aynıyım bugün işin son saatlerinde kendimi yere atasım geldi artık eve geldiğimden beri yatıyorum. İnstagram da gördüğüm videolara bile ağlayabiliyorum. Normalde de çok duygusalım daha da beter oldum

Yalnız olmadığıma sevindim ben de öyle videolar bile ağlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…