Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün doktorun benden genel istediği tahlilleri yaptırdım . Tiroid , toxoplazma, kan pıhtılaşması vs . 8 tüp kan verdim . 6+0 da Normal mi 8 tüp kan vermek . Baygınlık geçiriyordum az kalsın

Kızlar bugün doktorun benden genel istediği tahlilleri yaptırdım . Tiroid , toxoplazma, kan pıhtılaşması vs . 8 tüp kan verdim . 6+0 da Normal mi 8 tüp kan vermek . Baygınlık geçiriyordum az kalsın
Benden de 7 tüp alındı 5+6 göründü ultrasondan 🥰 sağlıklı olsunlar da ne gerekiyorsa yapariz artık 💖

Çok teşekkür ederim 🙏
Vajinal baktırmak çok istemiyorum ama bakayım ne diyecek
Benim karından çok uğraştı görmedi rahim şekli tümsek gibi dedi mecbur vajinal bakıldı ama hemen gördü bakınca karına o kadar bastırıp acitacagini bilsem direk vajinal isterdim hiç tedirgin olacak bişey yok zararlı olsa doktor önermez zaten 🤗

5+4 haftalığız.
Kasıtlı olarak doktora gitmiyorum bekliyorum biraz. Burada da okuduklarımı görünce bazen boşuna anneleri strese sokabiliyorlar. Herşeyin tamamen oluşması sonrasında gitmek daha mantıklı. Kontrole giden annişler ciddi bi problem yoksa 2.kontrole biraz bekleyip gitse daha iyi netice alabilirler. Hepimizde farkı reaksiyonlar olabiliyor.

Herkes hamilelik sürecini çok güzel geçirsin. Sağlıcakla kavuşup kucaklarımıza alalım inş yavruları🤲🏻

5+4 haftalığız.
Kasıtlı olarak doktora gitmiyorum bekliyorum biraz. Burada da okuduklarımı görünce bazen boşuna anneleri strese sokabiliyorlar. Herşeyin tamamen oluşması sonrasında gitmek daha mantıklı. Kontrole giden annişler ciddi bi problem yoksa 2.kontrole biraz bekleyip gitse daha iyi netice alabilirler. Hepimizde farkı reaksiyonlar olabiliyor.

Herkes hamilelik sürecini çok güzel geçirsin. Sağlıcakla kavuşup kucaklarımıza alalım inş yavruları🤲🏻
kesinlikle katılıyorum.
ilk hamileliğiniz mi ?
bende kasıtlı olarak bekliyorum.

İlk öğrendiğimde iki günde bir artış içinde kan veriyordum . Bu ay vücudumda kan kalmadı gibi hissettim bebeğe bişey olur diye korktum ☺️
Eşimde öyle diyo yeter kan kalmadı bebek zarar görecek diyo 2 hafta oldu 2 günde bir sürekli kan veriyorum aşılama olduğu için sürekli takip istedi doktor kollarım mosmor dolaşıyorum öyle ama pekmezle desteklemeye çalışıyorum inşallah rabbim korusun miniklerimizi mecburiyetten veriyoruz napalim 🤷🏻‍♀️🤗

5+4 haftalığız.

Ya bekleyebilmek en güzeli ama 6 yıl bekleyince herşeye korkup gitmek istiyorum bide ilk gebeliğin bilmezliğiyle öğrenip iyi olmasini istiyorum ama kalp atışına doktor 10 gün dedi ben 15 gün bitsin öyle gelirim dedim 😅

Kan pıhtılaşma testi hamileyken oluyor mu onu öncesinde yapıyorlar diye biliyorum ayrıca her yer yapmıyor onu

5+4 haftalığız.

Ben 6. Haftamdayım kasıtlı olarak doktora gitmiyordum ama mide bulantısı ve kusmaktan artık duramıyorum sırf ilaç yazması için gidicem bugün 😞

Canim cok sevindim gorebilmene 🥰 senin normalde sat neydi?
Teşekkür ederim canım sat 19 eylüldü sata göre 2 gün önde ama doktor şimdilik bı sıkıntı yok durumu iyi dedi sorun etmedim bende ultrasonun hareketine bile değişebiliyormuş 🥰 enfeksiyon ilacı alip geldim vücudun sıcaklığı falan hepsi normalmiş çok şükür

kesinlikle katılıyorum.
ilk hamileliğiniz mi ?
bende kasıtlı olarak bekliyorum.
Yok değil ama 3. 😂 böyle yazınca da hem çok çocuklu hemde yaşlı hissettim kendimi.

İlk kızımda da 10 haftalıkken gitmiştim. Sonra rutin ayda 1 şeklinde devam etmişti. Şimdide aynı yolu izlemeyi düşünüyorum

Ya bekleyebilmek en güzeli ama 6 yıl bekleyince herşeye korkup gitmek istiyorum bide ilk gebeliğin bilmezliğiyle öğrenip iyi olmasini istiyorum ama kalp atışına doktor 10 gün dedi ben 15 gün bitsin öyle gelirim dedim 😅
O kadar haklısınız ki.
Yani hamilelik ve doğum bunlar çok normal şeyler. Ama olabilme ihtimali olan şeyler için kesinlikle takipte olmak şart ve gidişatı öğrenmek istemek çok da normal. Bende ilkinde sabırsızdım ama yinede mecbur beklemiştim. Hep sakindim bu süreçte. Çevre, doktor ve eş faktörü kesinlikle çok önemli.

Sadece stres hem sizi hem bebeğinizi etkilemesin buna izin vermeyin yeter.

Ben 6. Haftamdayım kasıtlı olarak doktora gitmiyordum ama mide bulantısı ve kusmaktan artık duramıyorum sırf ilaç yazması için gidicem bugün 😞
Çok çok geçmiş olsun. Kusma işi o kadar kabuski benim için hafif bulantım gelince yatıyorum hemen. En kötü süreç bu ay bence. Sonrası tam tadını çıkarmalık☺️

O kadar haklısınız ki.
Yani hamilelik ve doğum bunlar çok normal şeyler. Ama olabilme ihtimali olan şeyler için kesinlikle takipte olmak şart ve gidişatı öğrenmek istemek çok da normal. Bende ilkinde sabırsızdım ama yinede mecbur beklemiştim. Hep sakindim bu süreçte. Çevre, doktor ve eş faktörü kesinlikle çok önemli.

Sadece stres hem sizi hem bebeğinizi etkilemesin buna izin vermeyin yeter.
Bende ani heyheylenme oluyor eşim sakinleştirebiliyor yada ablam kızıyor durdurabiliyorlar ama keseyi görmek için çok sabırsızdım ve enfeksiyon kötü oldugu için gitmek istedim bundan sonra doktorun söylediği tarihlerde 2 haftadan erken olmayacak şekilde giderim yoksa sürekli gidip tahlil verince en ufak şeyde pimpirikli olup hamileliği zehir ederim kendime o konuda haklısınız ne kadar az bilirsek o kadar rahatız sanırım 🥰🤗

Merhabalar bende bugün ilk doktor kontrolume gittim 6+1 de gittiğim doktora karar verene kadar devlet hastanesinde bı doktora randevu almistim çok hızlı gecistirerek baktılar normal ultrasonla kese görünse yolk kesesinin oluştuğunu söylediler başka bı şey demediler yeni olusmaya başlamış ultrason fotoğrafını bile vermediler 🫠 bir de 5 tüp kanla idrar tahlili verdim tiroid vs için carsamba cikacakmis ama 8.haftada başka bı doktora gidicem hem kalp atışını duyabilelim hem de sonuçlari göstereyim diye içeri eşimi almadılar bile ilk bebeğimiz ikimiz de çok heyecanlıydik alel acele kovaladilar gibi oldu bizi 😂

Bir de eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var benim A- eşimin B+ bunu çok vurguladılar normalde 28. Haftada iğne yapcaklarmis ama herhangi bi kanama olursa mutlaka acilden git dediler daha önce kan uyuşmazlığı yaşayan ya da bilgisi olan var mı düşük veya kanama riskjni arttıran bı şey mi

X