- 26 Aralık 2020
- 1.304
- 573
- 73
Benmkıde Cuma.ınsallh guzel haberler alırızCumartesi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benmkıde Cuma.ınsallh guzel haberler alırızCumartesi![]()
Aslında devletteki doktorlar çok doğru yapıyorlarmış biz sadece çok acele ediyoruzEvet gerçekten ben de şaşırmam tekrar kız deselerne kadar çok kişi aynı şeyi yaşamış bir de ilk söyleyen doktorda hani ben illa bir şey söyleyin de demedim kendisi direkt kız dedi devlettekilerin neden hemen söylemek istemediğini anladım şimdi
![]()
Ay AminBenmkıde Cuma.ınsallh guzel haberler alırızben baya streslenıyorum
![]()
Evet yapıyorKızlar detaylı ultrasonu devlet yapıyor mu
Peki Kadın doğumdan mı randevu alarak gidicem detaylı içinEvet yapıyor
Ağlamadım ama yılların birikimi bende de gitti. Valla iyi ki gitti ama bebeğim için çok üzüldüm o an. Şimdi daha iyiyim anca girebildim buraya.Bende sinir krizi geçirdim bir ay öncesinde maalesef. Ve sonrasında saatlerce durmadan ağladım, kendime hakim olamadım. Gözlerim kıpkırmızı oldu ve iki gün şişi inmedi. Ama bir şey olmadı bebeğe ,hatta iyi ki ağlamışım. Yılların birikmişliği gitti bu bahaneyle![]()
Bende devlet memuruyum özel hastane de Dr.İlçede çaliştigim için 2 dolmuş değistiyorum.Yolculuk artık zorlamaya başladı dedim en son kontrolünde hocam heyet raporu alabilir miyim dedim yardımcı olurum dedi.Tüm hastaneler Dr gerektikçe verr canım gerekirse Dr değişikliği yap.istiyorum keske alabilsem de nerden alacağım o raporu? Kanamam olduğunda bile doktor çalış sorun değil dedi vermedi bir haftadır sağ boşluğum ağrıyor bugün ultrason çektirdim böbreğimde büyüme başlamış ilerleyen dönemde çok sancı yapıyormuş napıcam bilmiyorum
Aynen canımPeki Kadın doğumdan mı randevu alarak gidicem detaylı için
Ben hemşireyim sağlıkçı olunca biraz zorluyorlar durumu hele acil asla rapor vermiyor düşün. Bende özel sigorta yaptırdım özele başladım hemen o yüzden. Doktor hemen gece nöbet tutma diyip kendisi riskli rapor verdi belki heyette verir sormadım aslında. Pazartesi kontrolüm var canım olmazsa rica ederim ama ben 24 e kadar dayanıp sonrasında almak isterim verirse bakalım plasentam düzeldi böbrekte ilerlemezse idare ederim inşallah iş yerinde fazla yormuyor arkadaşlarım destek oluyorlar sağolsunlarBende devlet memuruyum özel hastane de Dr.İlçede çaliştigim için 2 dolmuş değistiyorum.Yolculuk artık zorlamaya başladı dedim en son kontrolünde hocam heyet raporu alabilir miyim dedim yardımcı olurum dedi.Tüm hastaneler Dr gerektikçe verr canım gerekirse Dr değişikliği yap.
Dişçiye neden gitmiyorsun kaç haftalıksın? 12 den sonra gönül rahatlığıyla diş tedavisi olabilirsinHanımlar Günaydın. Günlerdir felaket derecede diş ağrısı çekiyorum. Gece çok şiddetli ağrılarla uyaniyorum sabahlara kadar asla durmadan acı içinde kıvrandırıyor. Parol aldım , kalsiyum, magnezyum kullanıyorum, nane yağı sürüyorum , tuzlu gargara yapıyorum ama bana mısın demiyor azıcık hafifleme dahi olmuyor. Bu konuda onerebileceginiz birşey var mı ? Uykusuzluktan bayilacagim ama acıdan yatamiyorum![]()
evet yapıyor kadın doğum yeşil alandan peritonoloji bölümünü açıyor randevu alınıp gidiliyor randevu bulmak zor bir püf nokta öğrendik sıra beklerken sabah saat on da açılıyor dendi hakikaten de ayın 24 üne sıra buldukKızlar detaylı ultrasonu devlet yapıyor mu
geçmiş olsun antibiyotik tedavisi gerekebilir acilen bir doktora danışmakta fayda varHanımlar Günaydın. Günlerdir felaket derecede diş ağrısı çekiyorum. Gece çok şiddetli ağrılarla uyaniyorum sabahlara kadar asla durmadan acı içinde kıvrandırıyor. Parol aldım , kalsiyum, magnezyum kullanıyorum, nane yağı sürüyorum , tuzlu gargara yapıyorum ama bana mısın demiyor azıcık hafifleme dahi olmuyor. Bu konuda onerebileceginiz birşey var mı ? Uykusuzluktan bayilacagim ama acıdan yatamiyorum![]()
Gunaydın gecmıs olsunn.bence hemen doktora gıdın diş agrısı çok zor agrı kesıcılerle falan gecmıyorsa evde yapabılecegın bır sey yok.doktora gıdın en azından doktor bır seyler önerir yada gereklı olan neyse yaparHanımlar Günaydın. Günlerdir felaket derecede diş ağrısı çekiyorum. Gece çok şiddetli ağrılarla uyaniyorum sabahlara kadar asla durmadan acı içinde kıvrandırıyor. Parol aldım , kalsiyum, magnezyum kullanıyorum, nane yağı sürüyorum , tuzlu gargara yapıyorum ama bana mısın demiyor azıcık hafifleme dahi olmuyor. Bu konuda onerebileceginiz birşey var mı ? Uykusuzluktan bayilacagim ama acıdan yatamiyorum![]()
Acil bir diş doktoruna görün canım çok geçmiş olsun diş ağrısı felaket bir şeyHanımlar Günaydın. Günlerdir felaket derecede diş ağrısı çekiyorum. Gece çok şiddetli ağrılarla uyaniyorum sabahlara kadar asla durmadan acı içinde kıvrandırıyor. Parol aldım , kalsiyum, magnezyum kullanıyorum, nane yağı sürüyorum , tuzlu gargara yapıyorum ama bana mısın demiyor azıcık hafifleme dahi olmuyor. Bu konuda onerebileceginiz birşey var mı ? Uykusuzluktan bayilacagim ama acıdan yatamiyorum![]()
cumartesi randevum var. bende böyle bi şey bekliyorum güvenmiyorum da
geçmiş olsun arada bende de oluyor ama sanmıyorum tansiyonla alakalı çünkü benim tansiyon 10-6 çok az ise çatlak yada yara vardırGünaydın kızlar benim arada burnum kanıyor yoğun bir kanama değil ama az miktarda oluyor arada tansiyonum yükseliyor acaba ondan mı kaynaklı bu durumu yaşayan var mı
bizdede cinsiyet polemiği var 14 . haftada kız dendi daha geçen hafta başka doktora gittim tam emin olmamakla birlikte kız dendi ben herşyini nerdeyse aldım pembe pembe değişiklik olursa eşim diyor oğaln pembe giyercumartesi randevum var. bende böyle bi şey bekliyorum güvenmiyorum da
sağlıkla gelsin oğluşun, artık değişmez :)