- 1 Nisan 2022
- 13.481
- 16.045
- 248
Her kesin terbiyesi düşüncesi farklı ondan boş verya oda öyle ama ne bileyim ya. sinir oldum , hayırlı olsun deyip geçmek varken
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her kesin terbiyesi düşüncesi farklı ondan boş verya oda öyle ama ne bileyim ya. sinir oldum , hayırlı olsun deyip geçmek varken
hormanlardan sanırımbence çokta kafaya takacak bişey değil ama yinede ne tavırla sorduğunu bilmediğim için.. sizi incittiğine göre tavırlı veya alaylı sormuş olmalı diye düşünüyorum .
Hiç takma canım. Negatif insanlar heryerde, sen mutluluğuna bak. Keşke cevap olarak 10 çocuk doğurucam, bu daha ne ki deseydin. Sizene yani mileltin kaç çocuk istediğinden?! Bende hiç çocuk düşünmüyordum ve bazıları "hani istemiyodunn" falan dedi hamile olduğumu öğrendiklerinde. Bende üzülmek yerine " ters köşe severim, hiçkimseye hayalimi anlatmam" diyince kapattılar çenelerinibiraz iç dökmeye geldim. patronuma hamile olduğumu söyledim. "sende bi tane yok muydu" dedi bu ikinci dedim. bu ne demek şimdi. sende bi tane yok muydu niye bi daha yaptın
makine miyim ben , sadece çalış mı, bi tane yaptın yeter mi
bu nasıl bi bakış açısı oldu ben anlamıyorum.
üzüldüm açıkçası , motivasyonum düştü
İnsan değil bunlar... onlar için çalışıyorsun diye her şeyi kendilerine hak görüyorlar...... sen kafana takma yasal haklarını da kullan sakın tolere etme. benim patronum da başta ispat istedi şaka gibibiraz iç dökmeye geldim. patronuma hamile olduğumu söyledim. "sende bi tane yok muydu" dedi bu ikinci dedim. bu ne demek şimdi. sende bi tane yok muydu niye bi daha yaptın
Amin, Çok haklısın önümüzdeki randevuda ben de soracağım buraya da yazarım durumuAmin hepimiz alırız İnşaallah. Evet hatırlıyorum, iyiki o doktoru bıraktın. Zaten annelik hep endişe etmekle geçiyor birde doktorun negatifliği ne kötü hissettirir.. Hayır ya eziklik değil tam tersi ANNE OLMAK diyorum ben buna. Tabiki her istediğin soruyu soracaksın, bunun için para alıyorlar meslekleri bu (sadece muayene etmek değil). Benim doktorum kendisi diyor soruların varsa hepsini yaz geldiğinde unutmazsın diye (maşaallah, çok severim kendisini). Rabbim hepimize iyi doktorlar hemşireler nasip etsin.
Ay bende çok merak ettim şimdi salı günü haberdar ett![]()
AYNEN CANIMM YETER Kİ İYİ OLSUNDoğuma gidene kadar böyleydim ben bebişler iyi olsunda biz sabır ederiz![]()
Hiççç üzülme yaa artık insanlara bir şey olmuş kimse kimseye iyi dilekler dileyemiyorbiraz iç dökmeye geldim. patronuma hamile olduğumu söyledim. "sende bi tane yok muydu" dedi bu ikinci dedim. bu ne demek şimdi. sende bi tane yok muydu niye bi daha yaptın
Haklıısn canım ne yazık ki öyleler...biraz iç dökmeye geldim. patronuma hamile olduğumu söyledim. "sende bi tane yok muydu" dedi bu ikinci dedim. bu ne demek şimdi. sende bi tane yok muydu niye bi daha yaptın
Seninde 3. Hamileliğin mi?kızlar bana da soran oluyor kinayeli soranı anlıyor insan hatta bazen en yakınlarımız özellikle eşimin yakınları cevaben başlarda çekiniyordum şimdilerde bilerek ve isteyerek yaptık diyorum takılma canım bizim değer verdiğimiz her ne varsa isteselerde istemeselerde kabullenmeyi bilecekler, mesela diğer çocuklarım özel okulda özellikle kayınvalidemin içi gidiyor hiç bişi demiyorum senesi geliyor yine okul kaydını yaptıyorum çatlasın
aman ya geçti geçtiHiç takma canım. Negatif insanlar heryerde, sen mutluluğuna bak. Keşke cevap olarak 10 çocuk doğurucam, bu daha ne ki deseydin. Sizene yani mileltin kaç çocuk istediğinden?! Bende hiç çocuk düşünmüyordum ve bazıları "hani istemiyodunn" falan dedi hamile olduğumu öğrendiklerinde. Bende üzülmek yerine " ters köşe severim, hiçkimseye hayalimi anlatmam" diyince kapattılar çeneleriniFikrimiz değişmiş olamazmı ? Ne kadar saçma bir tepki, sevinmek yerine? Gerçi insanların fesatlığını ortaya çıkarıyor, iyi yönüde var
BOŞVEEEEEERRR SALLAAAA
![]()
rapor istemek nedir ayıp beİnsan değil bunlar... onlar için çalışıyorsun diye her şeyi kendilerine hak görüyorlar...... sen kafana takma yasal haklarını da kullan sakın tolere etme. benim patronum da başta ispat istedi şaka gibisonra raporumla gittim şak diye, şimdi günde 7,5 saat çalışıyorum.
mesajını okurken içim açıldıHiççç üzülme yaa artık insanlara bir şey olmuş kimse kimseye iyi dilekler dileyemiyor
Bana da çok tepki geldi ben de kalabalık olmak istiyorum birkaç yıl sonra yine yapacağım dedim
İsteyerek yaptım kendim bakıyorum diyorum.
Belki patronunun hayat şekline terstir ya da negatif ses tonuyla ima ile söylediyse iş yerini düşündüğü içindir. Bence sen alınmış gibi yapıp belli etme şakaya vur geç pozitif ol. İş yerinde de her şey normal gibi çalış, davran.. eğer tepki verirsen o negatif patron daha da negatifleşebilir. Üstüne çekme derim.
Canını sıkma bebeğini düşün![]()
evet ya herkesin kendi hayatı nasıl yorum yapabilirler anlamıyorumkızlar bana da soran oluyor kinayeli soranı anlıyor insan hatta bazen en yakınlarımız özellikle eşimin yakınları cevaben başlarda çekiniyordum şimdilerde bilerek ve isteyerek yaptık diyorum takılma canım bizim değer verdiğimiz her ne varsa isteselerde istemeselerde kabullenmeyi bilecekler, mesela diğer çocuklarım özel okulda özellikle kayınvalidemin içi gidiyor hiç bişi demiyorum senesi geliyor yine okul kaydını yaptıyorum çatlasın
üçüncü hamilelik 38 yaş kızımız olacak inşallah yaş tabi yüksek olunca soran sorana sadecebebek düşünen yeni evli arkadasım va tüpbebek denedi olmadı hala deniyor ona zorlandım söylemekte isteyerek yapmadım dedim kendimi bir suçlu hissettimSeninde 3. Hamileliğin mi?
valla yorum ypmakta üstlerine yok önemli olan bizim ne hissettiğimiz bu süreci doya doya yaşamamız ben zaten şimdiden yusyuvarlak oldum boy 157 oluncaevet ya herkesin kendi hayatı nasıl yorum yapabilirler anlamıyorum
oh iyi yapıyorsun
Ay bunu ben de yaşadımüçüncü hamilelik 38 yaş kızımız olacak inşallah yaş tabi yüksek olunca soran sorana sadecebebek düşünen yeni evli arkadasım va tüpbebek denedi olmadı hala deniyor ona zorlandım söylemekte isteyerek yapmadım dedim kendimi bir suçlu hissettim
inşallah canım erken yaşlarda daha kolay en iyisini yapmışın aynı haftadayız ismi belli mi biz aylin düşünüyoruzAy bunu ben de yaşadımsöylemezsem görünce ayıp olur diye söyledim, arkadaşımın bebeği olmuyor :/
Benimde kızım olacak iki erkek var benim
yaşından dolayı değildir çok yüksek değil yaşın öyle düşünmeben 29 yaşındayım bana da niye acele ettin ilerde yapardın dediler insanlar hep bir şey der
Sağlıkla su süreci atlatırız umarım![]()
Aylin çok kibar çok hoş bir isiminşallah canım erken yaşlarda daha kolay en iyisini yapmışın aynı haftadayız ismi belli mi biz aylin düşünüyoruz
Alınganlık demeyelim de tahammül edemediğim çok oluyor :/Kızlar sizde çok alıngan mısınız ben herkese sinir oluyorum![]()
Ben memurum sürüsüyle eleman olmasına rağmen bana kanamam olduğunda bir geçmiş olsun bile demedi “çalışamıcan mı” dediaman ya geçti geçtisanki kendi eşleri kızları doğurmuyor
onlara ne ya
keyifleri bilir valla, herşey karşılıklı
rapor istemek nedir ayıp be
kullanırım vlla kusura bakmıcaklar , o kadar yıl emek vermişim
mesajını okurken içim açıldıbakış açıları farklı evet
bi daha sorarsa durun daha 3 var dicem
evet ya herkesin kendi hayatı nasıl yorum yapabilirler anlamıyorum
oh iyi yapıyorsun