- 20 Mayıs 2024
- 1.155
- 1.495
- 48
- 27
- Konu Sahibi Mervenur277
- #22.801
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ne işe yarıyor canım bilmiyorum hiçGünaydın herkeseben hala adaya veda etmedim buradayım doğurmadım. Gece yine 2 saatte bir uyandım ama uyuyabilmişim çok şükür. Sancım yok gibiydi uyandığımda ama yine gelmeye başladı geceki kadar yoğun değil. Bugün ahududu yaprağı çayı alıp onu içmeye başlıycam
Hurma, ananas gibi açılmaya yardımcı oluyormuşO ne işe yarıyor canım bilmiyorum hiç
Aaaa çok iyiymişşşşHurma, ananas gibi açılmaya yardımcı oluyormuş
Evet ilk doğumlarda genelde uzun sürebiliyormuş. Yani benim 1 hafta 10 günü bile bulabilirmiş oraya ulaşmamEki Görüntüle 3575728 Santimlere göre rahim ağzı genişlemesi kızlar.
2 den 6 cm e biraz uzun süreli açılma oluyor 6 Dan sonrası 10 a gelene kadar uzun sürmüyor
Günaydın
Umarım her şey yolundadır.Günaydın
Suanlık bende birsey yok birazdan nst çektireceğim duruma göre birseyler değişebilir belki
Gece doğuruyorduk neredeyse ama şuan benim de daha iyiGünaydın
Suanlık bende birsey yok birazdan nst çektireceğim duruma göre birseyler değişebilir belki
İnşallahUmarım her şey yolundadır.![]()
Cidden öyle hamilelik çok zormuş allahım her birinizin yardımcısı olsunGece doğuruyorduk neredeyse ama şuan benim de daha iyiumarım güzel haberler alırsın canım
Amin canım evet , geceleri zorluyorlar biziCidden öyle hamilelik çok zormuş allahım her birinizin yardımcısı olsun
Bu bebeklerin de sağ solu hiç belli olmuyor
İnşallah![]()
Neden yalancı sancı da olsa hep geceleri geliyor anlamıyorumAmin canım evet , geceleri zorluyorlar bizi
Hayret bişey belki ben orda doğurmak istemiyorum bende hastane değiştirdim doktora orda doğurmak istemiyorum dedim ikisi de devlet hastanesi şehir hastanesi yeni daha temiz ama çok yeni mezun kişiler var tecrübe yok eski tıklım tıklım olan hastaneyi seçtim doktor da hiç git falan demedi sadece 30. Haftada kuvez sıkıntısı olabilir oraya git dedi öyle gittimBakmayız demiyorlar gidiyorum ultrason oluyorum ama doğumu burda yapma eğitim araştırmada yap perinatolog takip etsin diyorlar. Doğum yapmayacağım yere gidip neden muayene olup boşu boşuna para vereyim ki. En son ozeldeki doktoruma gittiğimde doğru düzgün ultrason bile yapmadı zaten perinatolog bunlara deli gibi bakmıştır detaylı dedi![]()
Neden yalancı sancı da olsa hep geceleri geliyor anlamıyorumgece gelmek istiyorlar herhalde
Gerçekten de normal doğum yapanlar kim görsem hep gece büyük ihtimalle doğrudur![]()
Bebeklerin Genellikle Neden Gecenin Geç Saatlerinde Doğduğunu Merak Etmiş miydiniz?
Bebekler neden gece doğar? Yapılan araştırmaların bebeklerin geç saatte doğmasının sebebini açıkladı.onedio.com
Evrimsel bir sebebi varmış doğruysa![]()