Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Söyledim bende birsey anlamadım gerçekten aşırı rahat normalde bebeğin nabzı 140-150 arasında oluyordu bu sefer 120-122 arasında ve düz çizgi hiç hareket yoktu
Bilmiyorum pek birsey de demiyorum doktora ağrılarım oluyor dediğim zaman gülüyor bende bu duruma üzülüyorum acaba yaşım küçük olduğu için mi bilemedim
Endişelenmen normal ama sorun olsa göndermezdi heralde başka Dr gitme durumun varsa başkasınada görül istersen bu drlari anlamıyorum bazıları gerçekten insanı daha çok strese sokuyor

Endişelenmen normal ama sorun olsa göndermezdi heralde başka Dr gitme durumun varsa başkasınada görül istersen bu drlari anlamıyorum bazıları gerçekten insanı daha çok strese sokuyor
Orası öyle ama sorun olmasa neden yarın için doktor tekrar nstde istesin ki o an bana sadece ebe baktı ve eve yolladı sonradan doktor ile iletişime geçti bana da mesaj attı yoksa benim pazartesi tekrar nst kontrolüm var o biraz kafa kurcaladı
Eşim de bu doktora çok güveniyor başkasını istemiyor

Ay şaka gibi gerçekten belim kopuyor, çok ağrıyor. Hastanede tık yoktu. Nasıl sabah edicem bilmiyorum
Bu bel agrisi acilirken oluyor aslinda. Benim bel fitigim da var mesela, ikinci kizimin dogumunda gece boyu yatirmadi, yatiyorum hemen kalkmam gerekiyor belim kopuyor anca kalkip dolanirsam rahatliyordum. Nitekim sabaha kadar uyutmamisti ve sonra sabah ilk isiklarla gidip bi soralim dedigimde 8-9 cm acilmayla direkt dogumhaneye alacagiz hazirlayalim falan demislerdi.

O tuzden takibin evde yapilmasi hastane de yakinsa aslinda daha rahatlik, ilk kizimda hastanede kalmistim dogumdan onceki gece, suyum geldigi icin gozetimde turalim demislerdi. Onda mesela saat basi aciklik kontrol ediyorlardi, bir cm bir cm ilerleye ilerleye sabah doğurmuştum yine. Ama evde kendi basima gecirdigim daha kolay bir tecrube olmustu.

Hos su gelince de mecbur kalabiliyorsun tabi. Bebegin durumunu takip etmeleri gerekiyor. Yapacak birsey yok

Sizlerde en kolay sekilde yaparsiniz dogumu, alirsiniz bebisleri kucaginiza insallah. Yakin gibi duruyor ve cok heyecanli

Ayenn pazartesi kan verirken netlestireyim bari bence de en azından 38 i bitirsem iyi olur 1 hafta bile çok değerli.

Ben pazartesi kan isteyince hemen 1 2 gün içinde olur diye düşünmüştüm doğum.insallah 38 i bitiririm hazır hissetmiyorum tuhaf şekilde ☺️

Canım benim burdakiler tuhaf şekilde bakmıyor. Tüp bebek doktorum bizle devam etme artık risklisin perinatolog ile devam et dedi salladı. Özelde başka doktor buldum o da doğum yaklaşınca sallamaya başladı sen risklisin perinatolog takip etsin doğumu da eğitim araştırmada yap dedi. Doğumu mecbur eğitim araştırmada yapicam o da biraz tedirgin ediyor. Zamansız gelmezse ben giricem doğuma dedi ama yine de emin olamıyorum korkular kaygılar başladı neden böyle oldum hiç bilmiyorum psikolojik olarak çöküntüdeyim resmen.
Gerçekten tuhaf ben kaç doktor değiştirdim biri de ben bakmam demedi oğlumda da öyleydi risk 25. Haftada kalkıyor serklajdan başka bişey yoksa normal doktorla devam edebilirsin diyorlar en azından bana öyle oldu anlamadım hakkında hayırlısı olsun

hsrttt hsrttt ve 91nana91 91nana91 valla ben ikinizde doğuracaksınız bugün diye bekledim İnş açıklıklarınız hızlı bir şekilde ilerler daha fazla bekletmez evlatlarınız sizi bugün grup sancı kasılmadan geçilmiyor hepimizde bir hareketlilik var gelsin bebişler tek tek sağlıklı bir şekilde inş

hsrttt hsrttt ve 91nana91 91nana91 valla ben ikinizde doğuracaksınız bugün diye bekledim İnş açıklıklarınız hızlı bir şekilde ilerler daha fazla bekletmez evlatlarınız sizi bugün grup sancı kasılmadan geçilmiyor hepimizde bir hareketlilik var gelsin bebişler tek tek sağlıklı bir şekilde inş
Amiin inşallah 🙏
Bende bekliyordum zamanı geldi diye ama olmadı belki yarın inşallah 😅☺️
Mayıs bebekleri erken gelmeye meraklılar

Söyledim bende birsey anlamadım gerçekten aşırı rahat normalde bebeğin nabzı 140-150 arasında oluyordu bu sefer 120-122 arasında ve düz çizgi hiç hareket yoktu
Bilmiyorum pek birsey de demiyorum doktora ağrılarım oluyor dediğim zaman gülüyor bende bu duruma üzülüyorum acaba yaşım küçük olduğu için mi bilemedim
120-122 arası nabız biraz az değil mi ya, 140 ve üzeri oluyor hep nst. Sen hareket takibine devam et inşallah sağlıkla alırsın kucağına ne diyelim

120-122 arası nabız biraz az değil mi ya, 140 ve üzeri oluyor hep nst. Sen hareket takibine devam et inşallah sağlıkla alırsın kucağına ne diyelim
IMG_0842.webp

Hatta çekmiştim görsel atayım size
Evet normalde asla böyle çıkmazdı 138 den düşüğünü görmedim desem yeridir
Hareketlerinde değişen bir şey yok Malesef umarım sabaha kadar düzelir

Eki Görüntüle 3575703
Hatta çekmiştim görsel atayım size
Evet normalde asla böyle çıkmazdı 138 den düşüğünü görmedim desem yeridir
Hareketlerinde değişen bir şey yok Malesef umarım sabaha kadar düzelir
Bu nst yle birakmamasi gerekirdi. Bizimki kalp atışı 160larda bile olsa aktif hareket görmeden bırakmıyor, nst tekrarlıyor filan. Bu normal değil onu diyim. Bence sabah olunca tekrar bir görüş doktorunla. Seni korkutmak istemem ama. Bu nst yle ben eve donmezdim.

Bu nst yle birakmamasi gerekirdi. Bizimki kalp atışı 160larda bile olsa aktif hareket görmeden bırakmıyor, nst tekrarlıyor filan. Bu normal değil onu diyim. Bence sabah olunca tekrar bir görüş doktorunla. Seni korkutmak istemem ama. Bu nst yle ben eve donmezdim.
Doktorumla çalışan ebe hanım hersey yolunda dedi ama hastanedeki hemşireye sordum dışardan hasta olduğunuz için birsey diyemem ama hareket yok dedi kendi doktorunuzla konuşun dedi
Kendi ebem de beni eve yolladıktan sonra doktor ile iletişime geçmiş yarın için tekrardan nst istedi benim de içim hiç rahat değil sabah olsun da bakalım duruma göre konuşacağım

Orası öyle ama sorun olmasa neden yarın için doktor tekrar nstde istesin ki o an bana sadece ebe baktı ve eve yolladı sonradan doktor ile iletişime geçti bana da mesaj attı yoksa benim pazartesi tekrar nst kontrolüm var o biraz kafa kurcaladı
Eşim de bu doktora çok güveniyor başkasını istemiyor
Eşinin değilde senin güvenmen önemli aslında ama bilemedim şimdi sen sürekli takip et belki pozisyondan kaynaklanıyordur iyi düşün

Eşinin değilde senin güvenmen önemli aslında ama bilemedim şimdi sen sürekli takip et belki pozisyondan kaynaklanıyordur iyi düşün
Şu son zamanlarda doktorun rahatlığı çok rahatsız ediyor beni gerçekten mecbur olmasam çoktan başka doktora gitmiştim
Eşim mi hamile ben mi anlamadım 😅
Takip ediyorum teşekkür ederim ☺️

Gerçekten tuhaf ben kaç doktor değiştirdim biri de ben bakmam demedi oğlumda da öyleydi risk 25. Haftada kalkıyor serklajdan başka bişey yoksa normal doktorla devam edebilirsin diyorlar en azından bana öyle oldu anlamadım hakkında hayırlısı olsun
Bakmayız demiyorlar gidiyorum ultrason oluyorum ama doğumu burda yapma eğitim araştırmada yap perinatolog takip etsin diyorlar. Doğum yapmayacağım yere gidip neden muayene olup boşu boşuna para vereyim ki. En son ozeldeki doktoruma gittiğimde doğru düzgün ultrason bile yapmadı zaten perinatolog bunlara deli gibi bakmıştır detaylı dedi 😂

Back
X