- 24 Şubat 2022
- 118
- 75
- 48
- 28
- Konu Sahibi annabelica
- #1.161
Direk kan verdim dayanamadımEczaneden normal gebelik testi alıp tekrarlayın bence, iki gün öncesinden gösterir inşallah yalancı felan değildir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Direk kan verdim dayanamadımEczaneden normal gebelik testi alıp tekrarlayın bence, iki gün öncesinden gösterir inşallah yalancı felan değildir![]()
En iyisini ve olumlusunu düşün hep çizgi gayet net canımAy inşallah yaa ağzından bal damlıyor![]()
Bir de merak ettim daha silikti demiştiniz ya kaç beta ile öğrendiniz.Ben iki gebeliğimi de silik çizgi ile öğrendim aç karnına da yapmadım tabi ne kadar doğruluk payı var bilmiyorum bu testlerin inşallah gönlündeki olur evet sabahı etmek mesele oluyor![]()
İyi yapmışsınDirek kan verdim dayanamadım
Bende 6 + 3 Bugün bulantım var ama kusacak kadar degıl sadece bulanıyor fazla zorladıysanız ondan olmusturKızlar 6+2 yim bugün. Dün gece mide bulantısı sonrası baya bi çıkardım afedersiniz. Kusma sonrasında göz kenarlarımda kırmızı benekler oluştu kendimi zorladığım için mi oldu acaba başka böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
Test yalancı pozitif vermiş. İdrar testleri benim için bitmiştirİyi yapmışsındua edicem inşallah pozitif çıkar. Bu aralar etrafımda çok fazla kişi hamile, hamile kalma ayları felan sanırım, darısı başına artık
sonucu bekliyoruz
Test yalancı pozitif vermiş. İdrar testleri benim için bitmiştir
Sat 24 şubat mi demek istedin canım ekleyeceğim listeye ama onu anlamadımHerkese merhaba, ben de aranıza katılıyorum, umuyorum ki hepimizin gebeliği sağlıklı bir şekilde ilerlesin
İlk çocuk
Sat:24 mayıs
Kese: 4+5
Kalp: 6+0
Beklenen d.tarihi: 1 aralık
Evet öyle demek istedimSat 24 şubat mi demek istedin canım ekleyeceğim listeye ama onu anlamadım![]()
Kalp atışı duydun mu cnm leke bnde de var yarın gıtcem endişeliyimBen de 7+2 yim bugün. Dün doktora gittim aynı durum ben de de vardı, doktor normal olduğunu söyledi benim üstelik kahverengi lekelenmem de vardı o da normalmiş.
Aramıza hoşgeldinn yalnız olmadığımı görmek beni çok mutlu ediyor ben de 17 aylık bebekle hamileyimMerhaba hanimlar, 29 yaşındayım ve 14 aylık oğlum var bizde süpriz bir şekilde gebe olduğumu öğrendim, dün doktora gittik 5 haftalık olduğumu söyledi keseyi gördük ama embriyoyu görebilmek için erken olduğunu söyledi. Yeniden aynı duygulari yaşıyorumoğlum küçük ama beraber büyürler artık arkadaş olurlar birbirlerine, Rabbim isteyen herkese nasip etsin
![]()
Hoşbuldum, Rabbim nasip etmiş bize ne güzelAramıza hoşgeldinn yalnız olmadığımı görmek beni çok mutlu ediyor ben de 17 aylık bebekle hamileyim
Evet evet duydum, aslında leke olunca doktora yazdım, kırmızıya dönmediği sürece olabilir dedi ama ben de senin gibi endişelendiğim için sabah direkt gittim hastaneye baktı kalp atışı gayet iyiydi hareket bile ediyorduKalp atışı duydun mu cnm leke bnde de var yarın gıtcem endişeliyim
Galiba benim tam iki kat artmamış. Sizin nasılKızlar betası yavaş artan varmı aranızda
Benim 2 çocuğum var ikiside tüp Bebek 1 sene oldu doğum yapalı 10 sene doğal yol ile hiç hamile kalmamistim aslında dusunmuyorduk şuan gerçekten mucizeyaaaa tebrik ederim ne güzel haber, ben 537 ile öğrendim (tüp bebek ve çift embriyo)
Ben 2 günde bir gitmedim ilk testten 10 gün sonra çağırdı karından göremeyince kan verdirdi tekrar ilk verdiğimde 170 di bugün 2000 lerde çıktı doktor yavaş artmış dedi vajinal muayenede kese gördü ama çok küçük dedi. Yavaş ilerlemesi sağlıksız gebeliğe mi işaret acabaGaliba benim tam iki kat artmamış. Sizin nasıl
15 günden fazla lekelenme yaşıyorum ben kahverengi de değil kırmızıEvet evet duydum, aslında leke olunca doktora yazdım, kırmızıya dönmediği sürece olabilir dedi ama ben de senin gibi endişelendiğim için sabah direkt gittim hastaneye baktı kalp atışı gayet iyiydi hareket bile ediyordukanama alanı da yok dedi. Yani kahverengi olunca endişelenme dedi. Siz en son ne zaman gitmiştiniz kontrole?