- Konu Sahibi annabelica
- #1.181
Kanama alanı olunca kırmızı oluyormuş sanırım öyle mi sizin de15 günden fazla lekelenme yaşıyorum ben kahverengi de değil kırmızı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanama alanı olunca kırmızı oluyormuş sanırım öyle mi sizin de15 günden fazla lekelenme yaşıyorum ben kahverengi de değil kırmızı
Bu yazdığını görmemiştim. Yanlış bilgi vermek istemem sadece kendi tecrübeni söyleyeceğim ben gecikmemin 5. Gününde doktora gittim kan testi istemedi yapmaya gerek yok dedi vajinal ultrasonla keseyi gördü yabi 4+5 te bebeği göremeyiz erken dedi10 gün sonra gel dedi bu arada yine hiç kan testi felan istemedi 10 gün sonra bebeği de gördüKızlar betası yavaş artan varmı aranızda
Ben 2 günde bir gitmedim ilk testten 10 gün sonra çağırdı karından göremeyince kan verdirdi tekrar ilk verdiğimde 170 di bugün 2000 lerde çıktı doktor yavaş artmış dedi vajinal muayenede kese gördü ama çok küçük dedi. Yavaş ilerlemesi sağlıksız gebeliğe mi işaret acaba
Kendin verdiğin tarihten hesaplasaydın normalde kaç olması gerekirken 2000 lerde çıkmış önemli olan o canım. Valla bugün hep bunu araştırdım. Sanırım %66 ve daha fazlasında sorun olmuyor. Ama daha az artışta sorun olabiliyor galibaKızlar betası yavaş artan varmı aranızda
Ben 2 günde bir gitmedim ilk testten 10 gün sonra çağırdı karından göremeyince kan verdirdi tekrar ilk verdiğimde 170 di bugün 2000 lerde çıktı doktor yavaş artmış dedi vajinal muayenede kese gördü ama çok küçük dedi. Yavaş ilerlemesi sağlıksız gebeliğe mi işaret acaba
Kanama alanı yok dedi doktor iki doktora göründüm ikiside aynı şeyi söylediKanama alanı olunca kırmızı oluyormuş sanırım öyle mi sizin de
Bende bebeği göremeyince kan testi yaptı bidaha ve yavaş artmış dedi sağlıksız yada kimyasal gibi bişeyde demedi haftaya tekrar gidicem bakalımBu yazdığını görmemiştim. Yanlış bilgi vermek istemem sadece kendi tecrübeni söyleyeceğim ben gecikmemin 5. Gününde doktora gittim kan testi istemedi yapmaya gerek yok dedi vajinal ultrasonla keseyi gördü yabi 4+5 te bebeği göremeyiz erken dedi10 gün sonra gel dedi bu arada yine hiç kan testi felan istemedi 10 gün sonra bebeği de gördü
Yani 3000 lerde olması lazımdı benim hesabıma göre doktorda hesapladı oda aynı şeyi söyledi istediğimiz değere gelmemiş dediKendin verdiğin tarihten hesaplasaydın normalde kaç olması gerekirken 2000 lerde çıkmış önemli olan o canım. Valla bugün hep bunu araştırdım. Sanırım %66 ve daha fazlasında sorun olmuyor. Ama daha az artışta sorun olabiliyor galiba
Geç döllenme ihtimalini felan söylediler mi belki öyledir kanama başka sebeplerden de olabilir. İnşallah iyi haber alırsınız haftayaBende bebeği göremeyince kan testi yaptı bidaha ve yavaş artmış dedi sağlıksız yada kimyasal gibi bişeyde demedi haftaya tekrar gidicem bakalım
Bende öyle düşünüyorum kesenim görünmemesinin sebebi geç döllenme olabilir diye ilk hamileliğimde de öyle olmuştu ama değerim çok güzel artmıştı hatta 2 katından fazla. Ama doktor geç döllenme ile ilgili bişey demedi. İnşAllahh çok teşekkür ederimGeç döllenme ihtimalini felan söylediler mi belki öyledir kanama başka sebeplerden de olabilir. İnşallah iyi haber alırsınız haftaya
Canım gözünaydın hayırlı olsunMerhaba kızlar reglim gecikti dün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Bu sabah kan verdim 282 çıktı değerim çok sürpriz oldu sizler nasıl ve kaç değer ile öğrendiniz sat 18 Mart benim
Senin de gözün aydın canım açıkçası biraz korkuyorum biri 4 yaşında biri 1 yaşında nasıl yapıcam diye yetememektenCanım gözünaydın hayırlı olsunbende dün öğrendim hamile olduğumu
Bat 16 Mart dün kan verdim 89,97 çıktı benim
Bence Allah’ın izniyle bişey olmaz bir sonraki gidişinde yoluna girer herşeyYani 3000 lerde olması lazımdı benim hesabıma göre doktorda hesapladı oda aynı şeyi söyledi istediğimiz değere gelmemiş dedi
Ben daha hiç gitmedim 5+5 oldum inş bnde yarın güzel haberler alırım. O kadar çok sevindim ki bu bilgiyeEvet evet duydum, aslında leke olunca doktora yazdım, kırmızıya dönmediği sürece olabilir dedi ama ben de senin gibi endişelendiğim için sabah direkt gittim hastaneye baktı kalp atışı gayet iyiydi hareket bile ediyordukanama alanı da yok dedi. Yani kahverengi olunca endişelenme dedi. Siz en son ne zaman gitmiştiniz kontrole?
Sen duydun mu cnm kalp atışı kaç haftalıksın şuan15 günden fazla lekelenme yaşıyorum ben kahverengi de değil kırmızı
Çok teşekkür ederimBen daha hiç gitmedim 5+5 oldum inş bnde yarın güzel haberler alırım. O kadar çok sevindim ki bu bilgiye
Ben de 15 aylık kızımla hamileyim. Baştan baya ağladım ne yapacağım diye ama şu an sağlıklı olması için dua eder haldeyim. Sağlıkla gelsin bebislerimizMerhaba hanimlar, 29 yaşındayım ve 14 aylık oğlum var bizde süpriz bir şekilde gebe olduğumu öğrendim, dün doktora gittik 5 haftalık olduğumu söyledi keseyi gördük ama embriyoyu görebilmek için erken olduğunu söyledi. Yeniden aynı duygulari yaşıyorumoğlum küçük ama beraber büyürler artık arkadaş olurlar birbirlerine, Rabbim isteyen herkese nasip etsin
![]()
Allah bağışlasın canım benim ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse. Değerim yükselir inşallah kimyasal falan olur diye korkuyorum birazSenin de gözün aydın canım açıkçası biraz korkuyorum biri 4 yaşında biri 1 yaşında nasıl yapıcam diye yetememekten
Olmaz canım kötü şeyleri getirme aklına sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağız inşallahAllah bağışlasın canım benim ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse. Değerim yükselir inşallah kimyasal falan olur diye korkuyorum biraz![]()
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimOlmaz canım kötü şeyleri getirme aklına sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağız inşallah![]()
İnşAllah ya çok teşekkür ederimBence Allah’ın izniyle bişey olmaz bir sonraki gidişinde yoluna girer herşey