Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Canım çok teşekkür ederim 🙏🏻

Yaaa 😍 utandım bak 🙈 teşekkür ederim 🙏🏻

Kuzum her vücut çok farklı birbirinden. Bazı insanların bakışları kötü niyetli bence. Kaldı ki şişman olmakta da bir sorun yok bence. Bu tarz söylemleri aynen muhattabina iade ediyoruz. ❤️ Hepimiz vücudumuzda minik bir mucize büyütüyoruz. Vücudumuz coooook büyük bir iş yapıyor. Yeni bir insan oluşturuyor kalbini, beynini dersini burnunu falan oluşturuyoruz. Nasıl bir vücut olduğundan bağımsız olarak hepimizinki çok kıymetli. ❤️ İyi ki varız bence 🥰

Çok şükür kuzum çok sevindim her şeyin yolunda olmasına 🥰 uykunu aldıysan sorum yok biraz yalnız kalma şansın olmuştur insallah hazır erken uyanmisken 🥰
Canım sen kaçıncı haftadasın 😃 ne kadar zarifsin ben 28. Haftadayım karnım baya baya büyük. Maşallah diyelim bir yerini kaşı 😃😃

Ben beeenn 😂😂 hatta 100 üstü diyelim 😂 geçen gün lcw ye gittim elbiseler okadar minikti ki göbeğimden kalçamdan geçse boyu karnımda kaldı.
ben herhalde yanlış yere bakıyorum dedim hamileler okadar minik olamaz ki 🤓
Bacımmmmm :KK74:

LCW ye bu bakımdan gıcığım.
Ne zaman mağazasına gitsem hamile reyonu neresi diye soruyorum. Çünkü bi küçük askı giysi kadar hamile ürünü var. Eşofman pantolon bakıyorum. Yeminle hep dar paça, skinny :olamaz: 12 yaşındaki kızım zorla giyer yani.

Mail attım. Sizin Türk kadınlarının vücut ölçülerinden haberiniz yok mu ? Kalıp olarak hangi kadınları baz alıyorsunuz ? Hadi kesimi kalıbı dar, bedenler neden küçük ? :sinirli:

Dönüş yapmadılar. Neden bilmiyorum. :KK53:
inanırmısın göze gitti zaten ahahhaa :))
Ahahhahahhahahah!!!! :KK70:

Canım sen kaçıncı haftadasın 😃 ne kadar zarifsin ben 28. Haftadayım karnım baya baya büyük. Maşallah diyelim bir yerini kaşı 😃😃

25+2 bugün kuzum bir aya kalmaz benimki de her yere önden girmeye başlar. ❤️ Çok teşekkür ederim ya kalpleri izin zerafeti 🌹

Çok şükür kuzum çok sevindim her şeyin yolunda olmasına 🥰 uykunu aldıysan sorum yok biraz yalnız kalma şansın olmuştur insallah hazır erken uyanmisken 🥰
Birşeyler okudum biraz takıldım iyi oldu cidden, kahvaltıyı da eşimle oğlum yaptılar biraz daha boş uzandım iyi geldi 😊

Ne zaman mağazasına gitsem hamile reyonu neresi diye soruyorum. Çünkü bi küçük askı giysi kadar hamile ürünü var. Eşofman pantolon bakıyorum. Yeminle hep dar paça, skinny :olamaz: 12 yaşındaki kızım zorla giyer yani.

Mail attım. Sizin Türk kadınlarının vücut ölçülerinden haberiniz yok mu ? Kalıp olarak hangi kadınları baz alıyorsunuz ? Hadi kesimi kalıbı dar, bedenler neden küçük ? :sinirli:

Acaba neden 😀😀😀😀

Evet ayrıca ben gittim sadece bir tane kot pantolon vardı dediğin gibi dar paça onunla da hayatta rahat edemem.

verecek cevap bulamamışlardır :) işlerine gelmiyor çünküsü :)

Ben bir ay önce lcw den siyah bi hamile pantolonu aldım paçaları bol sadece bi tane bu model vardı ben de yapıştım hemen link bulabilirsem atayım 😀

Dün koltuklarımı yıkattık , aman allahım nasıl bir su çıktı biz pislik içinde yaşıyormuşum , dedim bundan sonra cam kapı açmak yok :D
Camların silinmesi gerekiyor biraz ağlasam eşim siler mi acaba :D
Koltuklar yıkanınca tülleride yıkayıp astık içim huzur doldu , bence temizliğin huzurla ilgisi var :D

Geceliklerin modelleri çok güzel ama önceki hamileliklerinizde kullandınız mı ? Emzirme için bana biraz zor geliyor, öndeki düğmeler kısa gibi geliyor bana mı öle geliyor :/
Atlet gibi sütyen gibi yanlardan açılan modeller mantıklı geliyor ama ölede bulamadım.

Geceliklerin modelleri çok güzel ama önceki hamileliklerinizde kullandınız mı ? Emzirme için bana biraz zor geliyor, öndeki düğmeler kısa gibi geliyor bana mı öle geliyor :/
Atlet gibi sütyen gibi yanlardan açılan modeller mantıklı geliyor ama ölede bulamadım.
Ben geceliği sadece hastanede 1 gece kaldığımda kullandım, eve geçince giymedim kullanışlı gelmedi, alışık olmadığım için olabilir tabi. Sezaryen olmuştum alt pijamamı birkaç gün eşim veya annem giydirdi eğilemiyordum

Dün koltuklarımı yıkattık , aman allahım nasıl bir su çıktı biz pislik içinde yaşıyormuşum , dedim bundan sonra cam kapı açmak yok :D
Camların silinmesi gerekiyor biraz ağlasam eşim siler mi acaba :D
Koltuklar yıkanınca tülleride yıkayıp astık içim huzur doldu , bence temizliğin huzurla ilgisi var :D
Temmuza kadar böyle yaşayacağız diyorsun :-)

Kesinlikle. Temiz evin, ruha bi ferahlık verdiği doğru. Evin havası değişince insanın da havası değişiyor. :KK51:

Ben ramazanda cam silip perdeleri yıkamıştım. Geçen mutfak camını açtım. Gören der ki, 2 senedir bu camlar silinmemiş. :eek: E5 yan yol üstünde oturuyorum. Etrafta da çok inşaat var. Kaçınılmaz bi şey.

Bizim var ben bugün hatta gidip onun testini yaptıracağım bebeğin kanıyla belim kanim arasında uyuşmazlık var mı diye
Çok teşekkür ederim donus için. Sonucu benimle paylaşır misjnix bende yaptırdım ama sonuçları doktor a soramadan yurtdusina geldim. Hangi sonuç gösteriyor bakıyorum bilemiyorum.
Normalde 28. Haftada iğne olmam gerekiyor ama burda iletişim sorunu yaşıyorum ve cevap alamiyorum

Çok teşekkür ederim donus için. Sonucu benimle paylaşır misjnix bende yaptırdım ama sonuçları doktor a soramadan yurtdusina geldim. Hangi sonuç gösteriyor bakıyorum bilemiyorum.
Normalde 28. Haftada iğne olmam gerekiyor ama burda iletişim sorunu yaşıyorum ve cevap alamiyorum
Yalnız bu öyle beklenilebilecek bir şey değil eğer kan uyuşmazlığı varsa kanamanız olabilir bebek düşebilir 28. haftadan sonra erken doğum gerçekleşebilir ölü doğum gerçekleşebilir yani bu ciddi bir durum

Temmuza kadar böyle yaşayacağız diyorsun :-)

Kesinlikle. Temiz evin, ruha bi ferahlık verdiği doğru. Evin havası değişince insanın da havası değişiyor. :KK51:

Ben ramazanda cam silip perdeleri yıkamıştım. Geçen mutfak camını açtım. Gören der ki, 2 senedir bu camlar silinmemiş. :eek: E5 yan yol üstünde oturuyorum. Etrafta da çok inşaat var. Kaçınılmaz bi şey.
Bizimde inşaat var biri bitiyor biri başlıyor , faturayı onlara kestireceğim :D
Havalar ısınında camları açmaya başladık , artık silinmesi gerekiyor temiz tüllerime zarar gelmemesi gerek :D

Ben geceliği sadece hastanede 1 gece kaldığımda kullandım, eve geçince giymedim kullanışlı gelmedi, alışık olmadığım için olabilir tabi. Sezaryen olmuştum alt pijamamı birkaç gün eşim veya annem giydirdi eğilemiyordum
Ben gecelik severim ama şıkır şıkır fıkır fıkır olanlardan , onlarıda insan içinde giyemem :D
Kızımda pandemiydi, yasaktı kimse gelemedi (çok güzeldi :) ) Oyüzden ben önü komple düğmeli gecelik ve pijamalar giydim , tentene temas takıntımda vardı bebişte zıbınlaydı benim ön komple fora üstümüze bir müslin atıp o şekilde takılıyordum :D
Şimdi birilerinin gelme durumu beni geriyor , daha usturuplu birşey istiyorum ama ondada önü yeteri kadar açılmazsa diye endişe ediyorum .

Yalnız bu öyle beklenilebilecek bir şey değil eğer kan uyuşmazlığı varsa kanamanız olabilir bebek düşebilir 28. haftadan sonra erken doğum gerçekleşebilir ölü doğum gerçekleşebilir yani bu ciddi bir durum
Allah korusun. Bu benim 3. Gebeligim bu bebeği bir önceki iğne zaten korumuş oluyor. Ben öyle biliyorum. Şimdiye kadar sorun yaşamadım. Sonuçta bsybgorse söylerdi ama kan uyuşmazlığı testi de olmuşsun dedi doktor o kadar bende sormadım o anda telastan

Back
X