Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Kızlar sanırım birazdan sezeryana gireceğim . Doktor yiyip içmeden bekle gelince konusalım dedi. Dualarınızı bekliyorum. Daha önce 32 haftalık doğum yapan oldu mu aranızda bebeğim için çok endişeleniyorum
Gebe okulunda 26.hafta sonrası doğumlarda hastanede riskin minimum düzeyde olduğunu söylemişlerdi diye hatırlıyorum. Şu an olabilecek en güvenli yerdesiniz. 2 kilo civarındadır şimdi bebeğin. Sağlıkla kucağına aldıktan sonra çok çabuk toparlar hemen büyür endişelenmen normal tabii ki. Dualarım seninle. ✨

Kızlar sanırım birazdan sezeryana gireceğim . Doktor yiyip içmeden bekle gelince konusalım dedi. Dualarınızı bekliyorum. Daha önce 32 haftalık doğum yapan oldu mu aranızda bebeğim için çok endişeleniyorum
Dualarımız seninle ❤️sağlıkla kucaklasirsiniz inşallah 🌼 Kuzenim 32 de doğum yaptı şimdi kızı 9 yaşında gelişimi büyümesi hiçbir problem yasamadi kuvze de girmedi inşallah seninkide aynı şekil olur

İnsallah canım doktorum sancın var dedi ntsde çıkmış .kan sulandırıcı vuruldugum için gece 12 saat bekleyip alalım dedi .tansiyon zaten yükselip düşüyor risk almak istemedi. İnşallah benim bebeğimde hemen toparlar
Sağlıkla kucağınıza alın. Grubumuzun ilk bebişi olacak , allahın izniyle süreciniz çok güzel ilerleyecek merak etmeyin. 🙏🏻🙏🏻

Yaaaa hangi sehirdesin ben yardım edebildiğim kadar ederim sana keşke hepimiz yakın olsak da buluşmalar falan ayarlasak dışarda havalar düzeldi mesela birbirimize moral motivasyon destek olurdu.
Ne kadar düşüncelisiniz Allah razı olsun 🥹
Zor bir durumda değilim çok şükür ama insan bir tane bile olsa bi yardım teklifi bekliyor. Biri dese de kabul etmem zaten ama… işte anladınız siz beni 😊
Benim bir tanıdığım, arkadaşım bu durumda olsa, bundan sonra arar sorarım, yardım ederim gibi geliyor. İnsan yaşamadan anlayamıyor belki karşı tarafı. Canları sağ olsun

Kızlar uyuyamama sorunu başlayan var mı? Her gece 3 gibi uyanıp sabaha kadar duruyorum. Herhangi bir ağrım vs de yok çok şikür gayet iyiyim. Ama artık çıldırcam her gin alarm gibi aynı saatte uyanır mı insan😭 sabahta işe gidiyorum ve cidden enerjim kalmadı artık. Bir çözümü olan var mı? Bu arada erken uyuduğum için de değil 12 de uyuyorum en erken. Ama kaçta yatarsam yatayım 3 te kurulu alarm gibi uyanıyorun ve artık uyumuyorum. İş yerinde çok zorlanyorum uykusuz uykusuz . Eve gelince de ne yemek yapcak halim ne ne çanaşır vs yıkayacak halim olmuyor. Kısacası tüm gün ruh gibi geziniyorum. Sıktı bu uyku meselesi artık😞
Hep olmuyor ama arada bana da oluyor. Geçen cumartesi gecesi 1.30’da uykum kaçtı. 4.30’da geri uyuyabildim. Bunları sanırım son aylarda mecbur yaşayacağız

Dualarımız sizinle. Allah sizin ve bebeğinizin yardımcısı olsun. Bence çok güzel olacak süreciniz hiç üzülmeyin 🩵🧿

Günaydın kizlar dün sabah hastaneye yatisim yapıldı maalesef kasılmalarım 5 dk bir olunca suphelendim ve hastaneye geldim yatıs yapıldı sancım çıkınca dün gece çok.siddetli sancılarım oldu ilaç serum fitil herşeyi yaptılar sanciyi kesmek için şuan sancım az açıklık yok 5 dk bir açıklığa bakıyorlar ama rahim agzim çok yumuşamış bekliyorum bakalım serviks 22 ye kadar düştü sonrasında 25 oldu neler olacak bilmiyorum ciğer geliştirici oldum 1 doz 2 yi olcam

Günaydın kizlar dün sabah hastaneye yatisim yapıldı maalesef kasılmalarım 5 dk bir olunca suphelendim ve hastaneye geldim yatıs yapıldı sancım çıkınca dün gece çok.siddetli sancılarım oldu ilaç serum fitil herşeyi yaptılar sanciyi kesmek için şuan sancım az açıklık yok 5 dk bir açıklığa bakıyorlar ama rahim agzim çok yumuşamış bekliyorum bakalım serviks 22 ye kadar düştü sonrasında 25 oldu neler olacak bilmiyorum ciğer geliştirici oldum 1 doz 2 yi olcam
Umarım biraz daha bekler minik.Cok geçmiş olsun 🌼

İkinize de sağlık diliyorum. Doktor belli ki çok ilgili ve dikkatli. İçiniz rahat olsun. Umarım en kisa sürede toparlanıp, beraber eve dönersiniz.

Ne kadar düşüncelisiniz Allah razı olsun 🥹
Zor bir durumda değilim çok şükür ama insan bir tane bile olsa bi yardım teklifi bekliyor. Biri dese de kabul etmem zaten ama… işte anladınız siz beni 😊
Benim bir tanıdığım, arkadaşım bu durumda olsa, bundan sonra arar sorarım, yardım ederim gibi geliyor. İnsan yaşamadan anlayamıyor belki karşı tarafı. Canları sağ olsun
İlk hamileliği tüm akraba, konu komşu, arkadaş cevresi icerisinde geçirip, ikinci hamileliği herkesten 2500 km uzaklikta geciren biri olarak soylebilirim ki böylesi cok daha iyi. Yardıma gelen kişi emin ol senin istediğin sekilde degil, kendi bildiği sekilde yardim etmekte/yapmakta israrli olacak. Herkes en dogrusunun kendi bildiği olduğunu saniyor ve bunda cok israrci oluyor

Kızlar uyuyamama sorunu başlayan var mı? Her gece 3 gibi uyanıp sabaha kadar duruyorum. Herhangi bir ağrım vs de yok çok şikür gayet iyiyim. Ama artık çıldırcam her gin alarm gibi aynı saatte uyanır mı insan😭 sabahta işe gidiyorum ve cidden enerjim kalmadı artık. Bir çözümü olan var mı? Bu arada erken uyuduğum için de değil 12 de uyuyorum en erken. Ama kaçta yatarsam yatayım 3 te kurulu alarm gibi uyanıyorun ve artık uyumuyorum. İş yerinde çok zorlanyorum uykusuz uykusuz . Eve gelince de ne yemek yapcak halim ne ne çanaşır vs yıkayacak halim olmuyor. Kısacası tüm gün ruh gibi geziniyorum. Sıktı bu uyku meselesi artık😞
Gece girseymişim denk gelecekmişiz. Yalnız değilsiniz, ben de uyuyamıyorum. Hamileliğin başından beri böyle. Şu sıralar iyice arttı. 3'te, 4'te, 5'te mutlaka uyanıyorum. Nefessiz kalmış oluyorum, dilim damağım kurumuş. Bazen karnım acıyor ya da sol tarafa yatmaktan sol bacağım uyuşmuş oluyor. Bir de zaten alerjik olduğum için hapşırık ve burun silme faslı başlıyor o saatte. Çilekeş bir hayat :KK70: Galiba minik yavrularımız da artık o kadar minik değiller, hareketleriyle uyandırıyor olabilirler bizi:KK39:

Günaydın kızlar ben bebeğin artık cantasinj hazır etmek istiyorum fetal DNA testi yaptırmıştım ve kan grubu uyusmazligi çıkmıştı bebekle aramızda o yüzden sarılık olma ihtimali çok yüksek doğduktan sonra her ihtimale karşı bebek maması almak istiyorum ama markalar kalite konusunda bir bilgim yok bu konuda bilgisi olan var mı İsrail mali almam ama onun dışında onerebileceginiz mamalar var mi
Öncelikle her şey güzel ilerler umarım belki de hiç gerek kalmaz☺️ Golden goat öneririm içerik olarak temiz ve gaz açısından da kullanıcılar çok memnun. Etrafımda kullananların önerisi bende gerektiği durumda onu kullanacağım. Boykot değil diye biliyorum

Ben sezeryan doğum istiyorum. Ama eşimin beni öyle görmesini istemiyorum 😬 o nedenle girmeyecek. O da çok istemiyor zaten hassas bir bünyesi var. Dışarda beklesin bizi 😄
Bizde karar veremedik çünkü travma olsun istemiyorum onda da. Çünkğ istemiyor ama sana iyi gelcekse girerim diyor . Belli ki etkileneceğini düşündüğü için
İstemiyor. Kendimş yerine koyunca bende girmek istemezdim sanırım😂ama sanırım eşler girince paravan arkasında kalıyprmuş onlarda görmüyormuş ameliyatı. Öyleolırsa düşünebiliriz diye düşündüm😂😂

Gece girseymişim denk gelecekmişiz. Yalnız değilsiniz, ben de uyuyamıyorum. Hamileliğin başından beri böyle. Şu sıralar iyice arttı. 3'te, 4'te, 5'te mutlaka uyanıyorum. Nefessiz kalmış oluyorum, dilim damağım kurumuş. Bazen karnım acıyor ya da sol tarafa yatmaktan sol bacağım uyuşmuş oluyor. Bir de zaten alerjik olduğum için hapşırık ve burun silme faslı başlıyor o saatte. Çilekeş bir hayat :KK70: Galiba minik yavrularımız da artık o kadar minik değiller, hareketleriyle uyandırıyor olabilirler bizi:KK39:
Aynen ya benimde boğazım çok kuruyor . Ve uyandığımda 10 saat uyumuşum gibi zinde kalkıyorum. Dolayısıyla asla geri uyuyamkyorum. Ama sabaha doğru artık uykum geliyor , o zamanda iş zamanı geliyor :(

Dualarımız sizinle lütfen sakin kalmaya çalışın özellikle de sorun tansiyon olduğu için 🙏🏼 Yaşam sınırı 26-27.haftalarken siz 32desiniz, ciğerleri çok büyük oranda gelişmiştir ki iğne de olmuşsunuz. 500-600 gr bebekler yaşıyor Allahın izniyle. Güzel haberler alacağımıza inanıyorum 🌸

Benim bayadır böyle, esim ne zaman gozumu acsam uyaniksin diyor hatta. Bazi geceler bacak agrisi pik yapiyor, bende huzursuz bacak sendromu da var ama sanirim 3.trimesterda cok yaygin olan bir seymis konfor minimuma indigi icin bir de ben vucut bir sekilde gercekten de kendini hazirliyor diye dusunuyorum😬

Biliyorum söylemesi kolay ama telaş etmemeye çalışın. Tansiyon probleminiz vardı, onu tetiklemeyin. Erken prematüre evresini geçtik artık hepimiz. Büyük riskler geride kaldı. Çok yakın arkadaşımın ikiz bebekleri de 32. haftada doğdu. Birkaç hafta hastane süreçleri oldu. İkisi de çok iyiler, okula başladılar bile. Gelişimleri çok normal, asla minyon ufak tefek olmadılar. Maşallahları var. Sizin bebeğiniz de öyle olacak Allah'ın izniyle :dua:

Back
X