Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
Merhaba güzel anne adayları ben de aranıza inşallah katılacak gibiyim testim pozitif yarın doktora ilk randevuya gideceğim bilgileri henüz girmedim bu sebeple ,
Sat 9mart beklenen doğum 14 Aralık hesaplanıyor
Benim sorum şu midemde yani tam mide diyemiyorum üst bölgede karnımın hemen üstü midemin altı karın boşluğu diyelim yumruk gibi bir ağrı ve saplantı tarzı bir durumum var normal mi acaba ? İki gündür böyle endişeleniyorum

Merhaba güzel anne adayları ben de aranıza inşallah katılacak gibiyim testim pozitif yarın doktora ilk randevuya gideceğim bilgileri henüz girmedim bu sebeple ,
Benim sorum şu midemde yani tam mide diyemiyorum üst bölgede karnımın hemen üstü midemin altı karın boşluğu diyelim yumruk gibi bir ağrı ve saplantı tarzı bir durumum var normal mi acaba ? İki gündür böyle endişeleniyorum
Ya benim sat 4 Mart ben çok ağrı çekmiştim ilk öğrendiğimde kramp gibi terledim üşüdüm karnımda ağrı vardı kasıklarımda doktoruma söylemiştim normal demişti

Tabi gebelik kesinleşince iki günde bir de test vermiştim ama çok dikkat etmek gerekiyor bence mutlaka doktoruna bahset bana kanama oldu mu hiç diye de sormuştu bilinmez çünkü krampların sebebi

kızlar benim son adet tarihim 20 mart 7 ve 8 nisan yumurtlama gördüm 18 gün yumurtlamam bu arada hep ve 20 nisan olamam gerekiyor ama 3 gündür göğüs kenarları ve uçları inanılmaz bir hassasiyet var ve göğüs uçlarım bembeyaz idrar testi yapmıyorum ben hangi markanın testini yapsam pozitif aylardır hiç şaşmaz bu belirtileri yaşayan arkadalar var mı

Ben de mide ile ilgili problemler yaşıyorum ama ağrıdan ziyade bulantı kazınma vs. Bugün doktorunuza sorarsınız. Olmazsa başka branşlara yönlendirir, çok geçmiş olsun. Bebeğiniz de hayırlı olsun 🌸

kızlar benim son adet tarihim 20 mart 7 ve 8 nisan yumurtlama gördüm 18 gün yumurtlamam bu arada hep ve 20 nisan olamam gerekiyor ama 3 gündür göğüs kenarları ve uçları inanılmaz bir hassasiyet var ve göğüs uçlarım bembeyaz idrar testi yapmıyorum ben hangi markanın testini yapsam pozitif aylardır hiç şaşmaz bu belirtileri yaşayan arkadalar var mı
İnşallah vardır canım gögüs ucu hassasiyeti bende yaşadım ilk predictor onu çok övüyor lar diğerleri yalancı pozitif te veriyor

kızlar merhaba, ben de 26 Mart transferliyim , 1 kız bebek embriyo koyuldu şu anda hamileyim acaba yaklaşık doğum tarihi ne olur. Ben de Allah'ın izniyle Aralık 2025 annesi olacağım galiba .

Canım bende çok yeni öğrendim daha doktora gidemedim beta yükselmesini bekliyorum Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻❤️benimde kasık karın ve bel ağrım oluyor arada ama normal diye düşünüyorum Seninde inşallah öyledir doktora gidince sorcam bende

Back
X