- 1 Nisan 2022
- 13.490
- 16.052
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya geçen instagramdan gördüm. bazen o ışıktan rahatsız olup ağlayan bebekler oluyormuş2hafta var o halde hadi bakalm hayırlısı olsun.Ben detaylıyi beklicem dedim ama Perşembeye randevu aldım yüzde 99oran vereneacaba ultrasonun zararı olurmuki araştırdım kimi var diyor kimi yok diyo ama eşimden gizli gitcem bı
![]()
bence o pıt pıtlar bebek, benimde öyle, artık öyle gaz olmazBebek haraketlerini iyice taktım ben içten pıt pıt oluyor ama emin diğilim bebekmi ondan açtım yine göbeğime baktım göre bilirmiyim diye çok çok ufaktan titreme variçim rahatladı ireli haftada artık baya görürüz dıştan
![]()
Canım benim cinsiyette bugün belli oldukızlar hamileyken ev tipi lazer cihazı ile lazer yapmanın sakıncası olur mu ? hiç sordunuz mu doktora , ben sorucam ama soran var mı merak ettim.
normal güzellik salonları yapmıyor çünkü hamilelikten sonra hormanlar değiştiği için boşuna paket almayın diyorlar
ama evde cihaz varsa sakıncası var mı yok mu bilemedim
neymiş neymişCanım benim cinsiyette bugün belli oldu
Bencede olmaz sabahın köründe ne gazıbence o pıt pıtlar bebek, benimde öyle, artık öyle gaz olmaz![]()
kımıldanmalar hissediyorum bende
Kaç haftalık canm benimde içerde biseyler kıpırdıyo gibi bazen karnımın içi acıyormus gibi oluyor hatta ama bebek mi deyil mi tam bilemiyorum.Disardan da görüldüğü haftalar gelsin istiyorum biran önceBebek haraketlerini iyice taktım ben içten pıt pıt oluyor ama emin diğilim bebekmi ondan açtım yine göbeğime baktım göre bilirmiyim diye çok çok ufaktan titreme variçim rahatladı ireli haftada artık baya görürüz dıştan
![]()
Aaa kız deme üzüldüm şimdi dün de tam 3kere bakıldı gitmeyim ben o zaman bekleyimya geçen instagramdan gördüm. bazen o ışıktan rahatsız olup ağlayan bebekler oluyormuşdetaylı da aslında kesin olur
18+4 bendede kıpırtama var acıma yok ama ve dikkatli göbeyimin aşağısına bakarsam görüyorum titremeKaç haftalık canm benimde içerde biseyler kıpırdıyo gibi bazen karnımın içi acıyormus gibi oluyor hatta ama bebek mi deyil mi tam bilemiyorum.Disardan da görüldüğü haftalar gelsin istiyorum biran önce
ilk gebeliğimden tecrübemle hormonlar baya etkiliyor kararmalar oluyor genital bölge de ve lazer vb şeyler o kararmaları kalıcı hale getiriyormuş öncesinde giden arkadaşlarımda hamilelikte eski kıl durumuna geri döndü demişlerdi gebelik kırık teker gibi çarpa çarpa geçiyor valla :)kızlar hamileyken ev tipi lazer cihazı ile lazer yapmanın sakıncası olur mu ? hiç sordunuz mu doktora , ben sorucam ama soran var mı merak ettim.
normal güzellik salonları yapmıyor çünkü hamilelikten sonra hormanlar değiştiği için boşuna paket almayın diyorlar
ama evde cihaz varsa sakıncası var mı yok mu bilemedim
Benim 15+3 bugün sadece tatlı yiyip uzandığımda pıt pıt ediyor günlük çalışırken hiçbirşey hissetmiyorumBebek haraketlerini iyice taktım ben içten pıt pıt oluyor ama emin diğilim bebekmi ondan açtım yine göbeğime baktım göre bilirmiyim diye çok çok ufaktan titreme variçim rahatladı ireli haftada artık baya görürüz dıştan
![]()
ya evet valla , böyle de aynayla filan nasıl olacak bakalımilk gebeliğimden tecrübemle hormonlar baya etkiliyor kararmalar oluyor genital bölge de ve lazer vb şeyler o kararmaları kalıcı hale getiriyormuş öncesinde giden arkadaşlarımda hamilelikte eski kıl durumuna geri döndü demişlerdi gebelik kırık teker gibi çarpa çarpa geçiyor valla :)
Bende günlük hiss etmiyorum kendimi dinlersem ancak öyleBenim 15+3 bugün sadece tatlı yiyip uzandığımda pıt pıt ediyor günlük çalışırken hiçbirşey hissetmiyorum
Sorun çıkmaz canım inşallahBanada yeterlı gelıp gelmedıgını suan bılmıyorumınsallh yeterlı gelıyordur ayrıntılı usg de doppler usg ıle plesenta kan akısına bakacaklar.
Ben sadece tedavi sürecinde sadece progestan kullanıyordum. Hamilelikte de progestanı hiç kesmedim. Sadece fitildi iğne oldu. Diğer ilaçların içeriğini tam bilmiyorumTüp bebek ile hamile kalan arkadaşlara bir sorum olacak.tedavi sürecinde başladığınız ilaçları doktor kesti mi sizden.mesela ben ;
Sabah akşam progestan hap
Sabah akşam progestan iğne
Sabah enox kan sulandırıcı iğne
Sabah akşam yarim deltakortil kullaniyorum.
Doktor bunlari benden kesmedi hala.cuma günü randevum var o zaman kestiği olur mu bilemiyorum,sizden de bir fikir almak istedim![]()