Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    90
Bebek haraketlerini iyice taktım ben içten pıt pıt oluyor ama emin diğilim bebekmi ondan açtım yine göbeğime baktım göre bilirmiyim diye çok çok ufaktan titreme var☺️ içim rahatladı ireli haftada artık baya görürüz dıştan🤲🏻

2hafta var o halde hadi bakalm hayırlısı olsun.Ben detaylıyi beklicem dedim ama Perşembeye randevu aldım yüzde 99oran verene 🫣🤣 acaba ultrasonun zararı olurmuki araştırdım kimi var diyor kimi yok diyo ama eşimden gizli gitcem bı😂
ya geçen instagramdan gördüm. bazen o ışıktan rahatsız olup ağlayan bebekler oluyormuş :( detaylı da aslında kesin olur

Bebek haraketlerini iyice taktım ben içten pıt pıt oluyor ama emin diğilim bebekmi ondan açtım yine göbeğime baktım göre bilirmiyim diye çok çok ufaktan titreme var☺️ içim rahatladı ireli haftada artık baya görürüz dıştan🤲🏻
bence o pıt pıtlar bebek, benimde öyle, artık öyle gaz olmaz :D
kımıldanmalar hissediyorum bende

kızlar hamileyken ev tipi lazer cihazı ile lazer yapmanın sakıncası olur mu ? hiç sordunuz mu doktora , ben sorucam ama soran var mı merak ettim.
normal güzellik salonları yapmıyor çünkü hamilelikten sonra hormanlar değiştiği için boşuna paket almayın diyorlar
ama evde cihaz varsa sakıncası var mı yok mu bilemedim
Canım benim cinsiyette bugün belli oldu

Kaç haftalık canm benimde içerde biseyler kıpırdıyo gibi bazen karnımın içi acıyormus gibi oluyor hatta ama bebek mi deyil mi tam bilemiyorum.Disardan da görüldüğü haftalar gelsin istiyorum biran önce

Kaç haftalık canm benimde içerde biseyler kıpırdıyo gibi bazen karnımın içi acıyormus gibi oluyor hatta ama bebek mi deyil mi tam bilemiyorum.Disardan da görüldüğü haftalar gelsin istiyorum biran önce
18+4 bendede kıpırtama var acıma yok ama ve dikkatli göbeyimin aşağısına bakarsam görüyorum titreme

kızlar hamileyken ev tipi lazer cihazı ile lazer yapmanın sakıncası olur mu ? hiç sordunuz mu doktora , ben sorucam ama soran var mı merak ettim.
normal güzellik salonları yapmıyor çünkü hamilelikten sonra hormanlar değiştiği için boşuna paket almayın diyorlar
ama evde cihaz varsa sakıncası var mı yok mu bilemedim
ilk gebeliğimden tecrübemle hormonlar baya etkiliyor kararmalar oluyor genital bölge de ve lazer vb şeyler o kararmaları kalıcı hale getiriyormuş öncesinde giden arkadaşlarımda hamilelikte eski kıl durumuna geri döndü demişlerdi gebelik kırık teker gibi çarpa çarpa geçiyor valla :)

Benim 15+3 bugün sadece tatlı yiyip uzandığımda pıt pıt ediyor günlük çalışırken hiçbirşey hissetmiyorum

ilk gebeliğimden tecrübemle hormonlar baya etkiliyor kararmalar oluyor genital bölge de ve lazer vb şeyler o kararmaları kalıcı hale getiriyormuş öncesinde giden arkadaşlarımda hamilelikte eski kıl durumuna geri döndü demişlerdi gebelik kırık teker gibi çarpa çarpa geçiyor valla :)
ya evet valla , böyle de aynayla filan nasıl olacak bakalım
ilk hamileliğim de eldivenle yapıyordum. aynayla filan. ben kuaföre gidemiyorum utanıyorum , hiç gitmedim zaten :D

Kızlar selam 17+4 deyim şuan 12 haftada özelde erkek dediler geçen hafta 16+5 de özele gittiğim doktor yine erkek dedi hatta pipiyi bile gösterdi bugün yine özele başka doktora gittim kız dedi bana erkek dediler dedim şok oldum olabilir bazen karıştırabiliyorlar ben pipi görmedim dedi kafam allak bullak oldu haftaya yine gidicem hangisi doğru ya kime inanayım

Tüp bebek ile hamile kalan arkadaşlara bir sorum olacak.tedavi sürecinde başladığınız ilaçları doktor kesti mi sizden.mesela ben ;
Sabah akşam progestan hap
Sabah akşam progestan iğne
Sabah enox kan sulandırıcı iğne
Sabah akşam yarim deltakortil kullaniyorum.
Doktor bunlari benden kesmedi hala.cuma günü randevum var o zaman kestiği olur mu bilemiyorum,sizden de bir fikir almak istedim🤔

Tüp bebek ile hamile kalan arkadaşlara bir sorum olacak.tedavi sürecinde başladığınız ilaçları doktor kesti mi sizden.mesela ben ;
Sabah akşam progestan hap
Sabah akşam progestan iğne
Sabah enox kan sulandırıcı iğne
Sabah akşam yarim deltakortil kullaniyorum.
Doktor bunlari benden kesmedi hala.cuma günü randevum var o zaman kestiği olur mu bilemiyorum,sizden de bir fikir almak istedim🤔
Ben sadece tedavi sürecinde sadece progestan kullanıyordum. Hamilelikte de progestanı hiç kesmedim. Sadece fitildi iğne oldu. Diğer ilaçların içeriğini tam bilmiyorum

Back
X