Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Benim ilk cocgumda baya sıkıntı yaşamıştım 4 ay sürmüştü 21 lere çıktığını çok net hatırlıyorum benden aldıklarında sütüm çok güzel gelirken stresten kesilmişti her ihtimali düşünüyorum sanırım çok kasmamak lazım sanırım ben biraz fazla abartiyo olabilirim belkide :)
Bu dönemde evhamlı olmamız normal canım. İnşallah bu sefer öyle birşey olmasın herşey çok güzel olsun. 🥰💗

Kızlar sezeryan doğuma eşiyle girecek olan car mı? Ya da önceki doğumunda eşiyle giren? Nasıl bir tecrübeydi🙏🏻
Benim eşim girmedi pandemiydi, şimdi de girmez kabul ederlerse ablam girsin isticem 😀 tek girmekte korkutucu değil herkes çok yardımcı hoş sohbet 😘

Benim eşim girmedi pandemiydi, şimdi de girmez kabul ederlerse ablam girsin isticem 😀 tek girmekte korkutucu değil herkes çok yardımcı hoş sohbet 😘
Ay ablanızın girmesi de güzel bence. Tabi içerde iyi sağlık çalışanları var baya sohbet edip morali yükseltiyormuş. Ama sevdiğin birinin olması eminim daha iyi hissettirir 🙏🏻

Bugün kontrolümüz vardı. 31+1 deyim
Bebeğimiz adına her şey yolunda. Kilosunu öğrendim ilk defa 😄 1563 gr. Çok şükür her şey yolunda

Artık kendini yorma, sık sık dinlen, nefes nefese kalacak şeyler yapma dedi. Rahme giden damarlarımdan birinde çentik vardı. Kalan aylarda bu nedenle dikkat etmeliyiz ama sorun olacağını sanmıyorum dedi

Bir de bebeğin hareketleri için şunu dedi. Hareket etmediğini düşünüyorsan, bir yere uzan, dinlenme pozisyonu al. 2 saat boyunca en az 10 kere hareketini sayarsan sorun yok. Ama bunu kendine dert etme. Pimpiriklenme dedi 😄 beni tanıyor artık doktorum
Zaten sağlıklı bir bebek ve gebelik. Sorun olsa seni şu an yatırırım hastaneden çıkartmam dedi

Sizlerin de aklında olsun

Haftaya da doğum iznine ayrılıyorum pazartesi günü inşallah. Artık bebeğimin hazırlıklarıyla ve kendimle ilgileneceğim 🙏🏼
SiziNle zamanlamamız aynıymış. Pazartesi bende çalışamaz raporu alacağım. Ve hazırlıklara başlayacağım. Bi taraftan evde sıkılacağım ama diğer taraftan okul çok yoruyor kendime eve yeterli zaman ayıramıyorum.

Ay ablanızın girmesi de güzel bence. Tabi içerde iyi sağlık çalışanları var baya sohbet edip morali yükseltiyormuş. Ama sevdiğin birinin olması eminim daha iyi hissettirir 🙏🏻
Tabi canım babalar da girsin destek olsun zaten bişey görmüyolar ama herkese uymuyor işte ben de eşime hiç ısrar etmedim ya da üzülmedim 😀 sizinki girer inşallah istiyorsanız zaten çok kalmıo bebek çıkıo karından anneye babaya verilio sonra kontrole götürülüo ya bebek, babada çıkıo direk bebekle diye biliyorum siz operasyona devam ediosunuz. Bildiğim arkadaşlarımdan yani yaşamadım 🤣

Çok sağolun benim bı şey çıkmadı çok şükür idrar tahlillerim de temiz çıktı bebek baş aşağı pozisyona döndüğü için baskı yaptigindan dolayı sancı hissetmem normalmiş nst sırasındada o küçük sancilardan geldi Max 11 değerini gördüm sancida akıntıda nornal şeffaf hamilelik akintisiymis bebekler büyüyüp aşağıya doğru baskı yaptıkça normalmiş artik boyle ağrıların sancıların olması dediğiniz gibi benimde karnım semsertti kaskatiydi özellikle son 2-3 gündür
Çok sevindim iyi olduğunuza sağlıkla zamanında kolaylıkla kavusalim bebeklerimize 😍

Aynı şeyleri yaşıyorum. Sertleşme gün içinde defalarca oluyor. Hatta şu an bile sol tarafa yumulduğunu ve karnımı sertleştirdiğini görebiliyorum. En başından beri bir de sağ kasık ağrısı vardı. Doktoruma söyledim, vajina ve karından ayrı ayrı muayene etti. Rahimdeki yan bağların büyümeye bağlı gerilmesi sebebiyle ağrı oluştuğunu söyledi. Biraz gözlemleyince ağrıların gerçekten de büyüme atağı dönemlerinde olduğunu fark ettim. Son düzlükteyiz artık, Allah kuş gibi hafifçe atlatmayı nasip etsin hepimize ama zormuş cidden...
Aynen onu ben de farkettim bir bir buçuk ayda bir oluyor bu sefer biraz daha yoğun olunca bi tedirgin oldum ama büyüme ağrılarıdir diye de hemen gitmedim doktoruma bgn de iyiydim cok şükür 3 4 gün sürdü ama. Amin inşallah az kaldı kolaylıkla sağlıkla geçsin zamanında kolaylıkla sağlıkla kavusalim bebeklerimize 😍

Allah razı olsun, çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Maşaallah epey iyiyim, altta baskılar bitti diyebilirim, bariz bir yukarı çıkış oldu sanki, ben öyle hissediyorum, inşaallah böyle devam eder. Tabi rahim ağzı kısalmada nasıl bir değişiklik var o muayeneyle anlaşılır ancak. Ama en son evvelsi gün bebek döndükten sonra aşırı derecede aşağıda çıktı çıkacak gibi baskı hissediyordum, hatta imkansız ama nerdeyse elini çıkarıyor gibi bir hissiyat olmuştu peşpeşe çok net dokundu gibi oldu. Onu dün gece hissettim zaten o an duygusal bir patlama yaşadım, kendime engel olamadım kısa bir ağlama krizi geldi. Bugün öğlen iğneleri olduktan sonra kendimi son zamanlarda hissetmediğim kadar iyi hissediyorum. Ve tabii ki yataktan tuvalet hariç hiç kalkmıyorum, sürekli yastıkta yatış pozisyonundayım, yemeklerde arkama yastık alıp yine çok dikleşmeden eğimli vaziyette yemeklerimi yiyorum. Ailede herkes pimpirikli zaten. Annem tüm gün yemek ev işleri… Eşim de evden çalışıyor, her an gözetim altındayım, her hareketim kontrol altında, ayağa kalktın tuvalete git gel hemen çok durma. Çocukları da güzelce tembihledik, çok şükür anlayacak yaştalar. Beraber yatakta kutu oyunları oynayıp, resim yapıyoruz. Kuran, tesbih, namazları da kıbleye dönüp yatarak kılıyorum. Duruma tam adapte oldum şu an çok şükür. Pazartesi kontrolüm var inşaallah doktor güzel şeyler söyler.
İnşallah güzel şeyler duyacaksınız. Ne güzel dikkat ediyorsunuz . Çok geçmiş olsun

kızlar benim son adet tarihim 20 mart 7 ve 8 nisan yumurtlama gördüm 18 gün yumurtlamam bu arada hep ve 20 nisan olamam gerekiyor ama 3 gündür göğüs kenarları ve uçları inanılmaz bir hassasiyet var ve göğüs uçlarım bembeyaz idrar testi yapmıyorum ben hangi markanın testini yapsam pozitif aylardır hiç şaşmaz bu belirtileri yaşayan arkadalar var mı

Şimdi anladım :) ben hamilelikten önce yerli yersiz bana akıl vermeye çalışanları hayatımdan çıkardığım için sanırım arayan soranım yok 😊
Kayınvalidem bile aramıyor. Eşimi farklı bir şey için aradığında bile çok nadir soruyor beni

Her şeyi eşimle tek başımıza hallettik. Şimdi de mesela kıyafet yıkama, dolapları hazırlama, ütü vs işlerim var. Kimse de gelip yardım edeyim demiyor 😊

Ama sanırım böylesi daha iyi. Kafa rahat oluyor. Ben dinlene dinlene yaparım
Yaaaa hangi sehirdesin ben yardım edebildiğim kadar ederim sana keşke hepimiz yakın olsak da buluşmalar falan ayarlasak dışarda havalar düzeldi mesela birbirimize moral motivasyon destek olurdu.

Kızlar uyuyamama sorunu başlayan var mı? Her gece 3 gibi uyanıp sabaha kadar duruyorum. Herhangi bir ağrım vs de yok çok şikür gayet iyiyim. Ama artık çıldırcam her gin alarm gibi aynı saatte uyanır mı insan😭 sabahta işe gidiyorum ve cidden enerjim kalmadı artık. Bir çözümü olan var mı? Bu arada erken uyuduğum için de değil 12 de uyuyorum en erken. Ama kaçta yatarsam yatayım 3 te kurulu alarm gibi uyanıyorun ve artık uyumuyorum. İş yerinde çok zorlanyorum uykusuz uykusuz . Eve gelince de ne yemek yapcak halim ne ne çanaşır vs yıkayacak halim olmuyor. Kısacası tüm gün ruh gibi geziniyorum. Sıktı bu uyku meselesi artık😞

Kızlar uyuyamama sorunu başlayan var mı? Her gece 3 gibi uyanıp sabaha kadar duruyorum. Herhangi bir ağrım vs de yok çok şikür gayet iyiyim. Ama artık çıldırcam her gin alarm gibi aynı saatte uyanır mı insan😭 sabahta işe gidiyorum ve cidden enerjim kalmadı artık. Bir çözümü olan var mı? Bu arada erken uyuduğum için de değil 12 de uyuyorum en erken. Ama kaçta yatarsam yatayım 3 te kurulu alarm gibi uyanıyorun ve artık uyumuyorum. İş yerinde çok zorlanyorum uykusuz uykusuz . Eve gelince de ne yemek yapcak halim ne ne çanaşır vs yıkayacak halim olmuyor. Kısacası tüm gün ruh gibi geziniyorum. Sıktı bu uyku meselesi artık😞
Bende aynıyım gece uyanmalsrim çok 1 saatir donuyorum uyuyamadım buraya girdim.mesela😂tabi benim iş kaygım yok yoksa zor olur gerçekten.benim bel ağrısı yarış pozisyonu uyandırıyor sanırım çünkü uyandığımda belim agrimis oluyor sadece sol tarafa yatabiliyorum heryerimfe yastık var :/

Kızlar sanırım birazdan sezeryana gireceğim . Doktor yiyip içmeden bekle gelince konusalım dedi. Dualarınızı bekliyorum. Daha önce 32 haftalık doğum yapan oldu mu aranızda bebeğim için çok endişeleniyorum
Umarım herşey yolunda gider. Çok daha erken olanlar var korkmayın hiç. Sizden güzel haberler bekliyoruz dualarımız sizinle 🙏

Şimdi burdan çıkıp instagrama girdim ve bir reels gördüm 30 haftalık doğan bebeğin sonrasını göstermişler çok güzel toparlamış 😊
İnsallah canım doktorum sancın var dedi ntsde çıkmış .kan sulandırıcı vuruldugum için gece 12 saat bekleyip alalım dedi .tansiyon zaten yükselip düşüyor risk almak istemedi. İnşallah benim bebeğimde hemen toparlar

Canım kızlar herkese tek tek dönemedim kusura bakmayın ciğer geliştirici tek doz yapıldı . 12 saat sonra 2. Dozum olacak.tansiyonum 18.12 civarından 14.9 a düştü . Doktorum ziyaretci bile yasakladı stres tetikler dedi. Hastanede yatacağım sanırım bir süre tutabildiği kadar tutacak hem nts hem makına baglı kolumda sürekli kontrol ediyorlar . Hepinize tesekkür ederim inşallah sağ salim alırız kucagımıza bol su için kızlar ben hiç içemedim midem bulanıyordu sudan doktor kızdı serum veriliyor şişliklerim inmeye basladı . Suyu ihmal etmeyin . 🙏

Kızlar sanırım birazdan sezeryana gireceğim . Doktor yiyip içmeden bekle gelince konusalım dedi. Dualarınızı bekliyorum. Daha önce 32 haftalık doğum yapan oldu mu aranızda bebeğim için çok endişeleniyorum
Canım günaydın bütün gece aklımdaydın hiç tedirgin olma bu saatten sonra hiçbir şey olmaz artık kocaman oldular 2 kg’a yaklaşmıştır her türlü tutunur. O kadar var ki erken doğan bebekler. Senin rahat olman lazım stres yapmaman lazım biliyorum söylemek çok kolay ama yaşayan bilir. Daha emzireceksin sakın canını sıkıp stres yapıp sütünü etkileme. Mis gibi doğumunu yap sonrasında hastaneden hastane tipi süt sağma makinası iste gerekirse kirala bu süre zarfında sütünü çekeceksin büyük ihtimal zayıf olacak Emme kuvveti çok olmaz ama sen yinede sağ onlar şırıngayla vercekler. Inşallah iki üç haftaya kalmaz çıkarsınız . Tüm güzel dualarimiz seninle 💕🌸 Güzel Anne 🌸🌸

Back
X