Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Kutsal tartı gününden selamlar..

lady peacock iftiharla sunar. :KK59:

IMG_5300.webp

Başlangıç 80.4
Bugün 28+3

{Diyette 25. Gün.}

25+3 85.4
26+3 85
27+4 85.1
28+3 85

Günaydın bir göbek fotoğrafiyla selamlıyorum sizi 🙋🏻‍♀️
dün bizim arkadaşlardan birinin kayınvalidesi hastaneye gelmiş bende kahvaltı yapıyordum muayeneye gittiler arkadaşa sizin oradaki kızlarda ne kadar şişman demiş oda kim şişman diye sormuş kadın kahvaltı yapan kız felan nasıl şişman öyle nasıl evlenecek bilmem demiş arkadaş anne o kız hamile haziran temmuzda da doğurack ne şişmanı demiş :) kendimi ne kadar kötü hissettim sensin şişman diyemedim :) velhasıl kelam benim göbüşün yanında ne kadar tatlı duran bi göbüşün var :)

Dün akşam şu geceliği alıcam.
Beden seçmek için yorum okuyorum.

Yazılan yorumlar şu şekilde; 55 kg ım, s beden tam oldu. 64 kg, 8 aylık hamileyim, m beden doğum için aldım. :olamaz:

La bi ben miyim 80lerde olan? :63:

Yok mu memlekette 90la 100le doğuran?
Kendimi ibrahim Tatlıses gibi hissettim.
Kaç para bi gecelik uleyn! Kaç para ?! :KK34:

IMG_5303.webp

Eklentiler

• IMG_5302.webp
    IMG_5302.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 33
dün bizim arkadaşlardan birinin kayınvalidesi hastaneye gelmiş bende kahvaltı yapıyordum muayeneye gittiler arkadaşa sizin oradaki kızlarda ne kadar şişman demiş oda kim şişman diye sormuş kadın kahvaltı yapan kız felan nasıl şişman öyle nasıl evlenecek bilmem demiş arkadaş anne o kız hamile haziran temmuzda da doğurack ne şişmanı demiş :) kendimi ne kadar kötü hissettim sensin şişman diyemedim :) velhasıl kelam benim göbüşün yanında ne kadar tatlı duran bi göbüşün var :)
İnsanlar tanımadıklarını insanlar hakkında nasıl böyle kolay yorum yapabiliyor şaşırıyorum ya. İnanılmaz gerçekten. Gerçekten şişman da olabilirsin , bir hastalığın olabilir, tedavi görüyor olabilirsin yani inanılmaz ya. Biz kendi işimize bakalım boşver kuzucuğummm hepimiz çok tatlı hamişleriz. 20 kilo da alsak istersek veririz. Veremesek de sorun değil herkesin hayatına kimse karışamaz 🤣

Ayyyyy ! :olamaz:

Onu göz polikliniğine gönderseydin sen. Bi gözlerine baktırsın :63: :işsiz:

Kendine baksın hadsiz ya. Ya böyle insanların yaşına başına bakmayıp yüzüne yüzüne çemkireceksin. Kendisine geçmişte şişman diye bakmamış mı sevdiği acaba. Bazı özellikler kv olunca otomatik yükleniyor da olabilir 🤐

Hangi haftadan bahsediyorsun başlangıç mi sonra mı, ne kadar yavaş
Şuan hafta belli değil ilk değerim 104 dü 30 saat sonra 174 10 gün sonra 2000 küsür çıktı doktor yavaş artmış dedi vajinal muayenede çok küçük kese göründü doktor net bişey demedi haftaya tekrarr gidicem. Birde lekelenme yaşıyorum. 2 mart regl oldum ama geç döllenme oldu sanırım. Boş gebelik olmasından korkuyorum

Dün akşam şu geceliği alıcam.
Beden seçmek için yorum okuyorum.

Yazılan yorumlar şu şekilde; 55 kg ım, s beden tam oldu. 64 kg, 8 aylık hamileyim, m beden doğum için aldım. :olamaz:

La bi ben miyim 80lerde olan? :63:

Yok mu memlekette 90la 100le doğuran?
Kendimi ibrahim Tatlıses gibi hissettim.
Kaç para bi gecelik uleyn! Kaç para ?! :KK34:

Eki Görüntüle 3578083
Ben beeenn 😂😂 hatta 100 üstü diyelim 😂 geçen gün lcw ye gittim elbiseler okadar minikti ki göbeğimden kalçamdan geçse boyu karnımda kaldı.
ben herhalde yanlış yere bakıyorum dedim hamileler okadar minik olamaz ki 🤓

Günaydın bu gün iç organlarımın ağrısına uyandım denilebilir. Böyle bi şey yaşayan var mı kaburgamın altları resmen ağrıyor. 🥹

İnsanlar tanımadıklarını insanlar hakkında nasıl böyle kolay yorum yapabiliyor şaşırıyorum ya. İnanılmaz gerçekten. Gerçekten şişman da olabilirsin , bir hastalığın olabilir, tedavi görüyor olabilirsin yani inanılmaz ya. Biz kendi işimize bakalım boşver kuzucuğummm hepimiz çok tatlı hamişleriz. 20 kilo da alsak istersek veririz. Veremesek de sorun değil herkesin hayatına kimse karışamaz 🤣
işin garip tarafı henüz 4 kilo aldım sadece ne şişmanlığı :))

Helal kız. Sen bizim gururumuzsunnn🌺🌺🌺🌺

kuzucummm çok tatlı bi göbüşşşş. Maşallahhhh🥰

Bu arada tilyam tilyam nerelerdesin ses ver 😀
Canım çok teşekkür ederim 🙏🏻

Çok zarif bi hamilesin :KK37:
Yaaa 😍 utandım bak 🙈 teşekkür ederim 🙏🏻
Kuzum her vücut çok farklı birbirinden. Bazı insanların bakışları kötü niyetli bence. Kaldı ki şişman olmakta da bir sorun yok bence. Bu tarz söylemleri aynen muhattabina iade ediyoruz. ❤️ Hepimiz vücudumuzda minik bir mucize büyütüyoruz. Vücudumuz coooook büyük bir iş yapıyor. Yeni bir insan oluşturuyor kalbini, beynini dersini burnunu falan oluşturuyoruz. Nasıl bir vücut olduğundan bağımsız olarak hepimizinki çok kıymetli. ❤️ İyi ki varız bence 🥰
Yok maşallah oğlum hemen toparlandı sıkıntı yok, ben ağrıdan tuvalet hissinden yatamamistim önce, sonra uykumu almışım erkenden uyandim tuhaf bir geceydi 😊
Çok şükür kuzum çok sevindim her şeyin yolunda olmasına 🥰 uykunu aldıysan sorum yok biraz yalnız kalma şansın olmuştur insallah hazır erken uyanmisken 🥰

Back
X