Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    66
Merhaba kızlar. 15 haftalık hamileyim biliyorsunuz, 2 hafta öncesine kadar hicbir problem olmayan gebeliğimde 2 hafta önce doktor ultrasonla baktığında çok fazla kasılman var bebek büyük ola bilir ama hiç şakaya gelmez düşe bilir bebek dedi. 2 haftadır psikolojim en dipte hep ağlamaklıyım, böyle bir durum yaşayan oldumu hiç
moral bu durumlarda çok önemli
anne olarak zaten sen ters giden bi şey olsa hissederdin. morali bozmamaya çalış kolay kolay düşeceğini sanmıyorum
o haftaları atlattık çok şükür
kasılmalar için ilaç veriyorlar diye biliyorum, yanlış bilmiyorsam magnezyum veriyorlar. yanlış biliyor olabilirim

Selam kızlar.Hiç iyi diğilim tekmelerini hiss etmiyorum ikinci bebekte erkek hiss ediliyormuş ama tık yok..etmedim tembellik dünden şimdiye kadar oturdum burda ilk bebeğimde olan konuşmaları okudum çünkü unutmuştum kaçıncı haftada hiss etmişim tekmelerini demek 21+2 dıştan teknesini gördüm ilk defa şimdi 18+3 şimdi hiss etmeliyim bence doktorlar ikinci gebelikte ilkten 2 hafta önce hiss ediliyor diyor😏

Selam kızlar.Hiç iyi diğilim tekmelerini hiss etmiyorum ikinci bebekte erkek hiss ediliyormuş ama tık yok..etmedim tembellik dünden şimdiye kadar oturdum burda ilk bebeğimde olan konuşmaları okudum çünkü unutmuştum kaçıncı haftada hiss etmişim tekmelerini demek 21+2 dıştan teknesini gördüm ilk defa şimdi 18+3 şimdi hiss etmeliyim bence doktorlar ikinci gebelikte ilkten 2 hafta önce hiss ediliyor diyor😏
Aynı durum bende de var daha hissetmedim 17 haftanın içindeyim. Oğlum da 20. haftada hissetmiştim ilk. Ne bileyim ya insan tedirgin oluyor

Aynı durum bende de var daha hissetmedim 17 haftanın içindeyim. Oğlum da 20. haftada hissetmiştim ilk. Ne bileyim ya insan tedirgin oluyor
Belkide öyle bir durum yok ilk ve ya ikinci gebelik bilemedimki senin karnın çıktımı?acaba ona bağlımı mesela benim iç karnım geniş

17 yim işte :( ay hiç hareketim yok ondan ya
Canını sıkma rahatsızsan daha dikkatli ol ancak her vücut farklı işte ben kanamam oldu baya hareketsiz kaldım ilaçlar kullandım ondan da aldım.. şimdi hareketliyim ancak kilo vermem bu aydan sonra almaya devam ederim bebeğimiz için katlanacağız bende memnun değilim ama doğumdan sonra gidecek diye rahatlatıyorum kendimi 🤦‍♀️
Bazı insanlar hiç almıyor ya yemiyorlar ya da zayıflıyorlar diyetle ama bence sağlıklı değil öyle olmak

Back
X