Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Kızlar benimde geçen hafta 70 gram almıştı bebişim, o yüzden sıkı takip edelim demişti 4 gün sonra yani bugün yeniden gittim 50-55 gram almış sadece 😞şuan 33+4 deyiz 2000 kg olmuş. Ben ciğer geliştirici iğne vuruldum 32. Haftada o haftaya kadar herşey normaldi 200 200 alıyodu her hafta. Ciğer geliştirici yapmış olabilir mi ki. Bugün aklıma geldi. Doktor sıkı takibe devam edelim dedi

Ben de 32-33 gibi ciğer geliştirici iğne oldum progestan ile birlikte ama kiloya bir etkisi olmadı. Haftaya göre kilosu iyi değil mi ? İnternette de 1900-2000 arası olur diyor. Doktorun ne diyor bu durumda ?

Kızlar benimde geçen hafta 70 gram almıştı bebişim, o yüzden sıkı takip edelim demişti 4 gün sonra yani bugün yeniden gittim 50-55 gram almış sadece 😞şuan 33+4 deyiz 2000 kg olmuş. Ben ciğer geliştirici iğne vuruldum 32. Haftada o haftaya kadar herşey normaldi 200 200 alıyodu her hafta. Ciğer geliştirici yapmış olabilir mi ki. Bugün aklıma geldi. Doktor sıkı takibe devam edelim dedi.
1 Hafta geriden gidiyo heralde canim cok fark yok gibi ama heralde almaya devam etmezse diye korkuyo doktor..Bi arkadasimda ayni durumda bu aksam kontrolu var onuda merak ediyorum hic sikma canini illa ki bi çözümü vardır

Ben de 32-33 gibi ciğer geliştirici iğne oldum progestan ile birlikte ama kiloya bir etkisi olmadı. Haftaya göre kilosu iyi değil mi ? İnternette de 1900-2000 arası olur diyor. Doktorun ne diyor bu durumda ?
Yani doktor haftaya göre kilosundan çok haftalık kilo alışına bakıyo. Haftalık kilo artışı 100-150 gram olmasını bekliyoruz diyo. Şimdiye kadar gayet güzeldi ama nedense 2 haftadır 1 haftada alıcağı kiloyu 2 buçuk haftada filan almış oluyo 😞

1 Hafta geriden gidiyo heralde canim cok fark yok gibi ama heralde almaya devam etmezse diye korkuyo doktor..Bi arkadasimda ayni durumda bu aksam kontrolu var onuda merak ediyorum hic sikma canini illa ki bi çözümü vardır
Aynen doktor dikkatli davranıyo. Bizde şaşırdık bu duruma kilo alımı hep iyiydi 32. Haftaya kadar. Sonrasında birden düştü.

Oh iyi azıcık daha sık dişini yatarak birilerine muhtaç hissederek geçirdin bu psikolojik olarak eminim çok zor
Hemde nasıl zor diğer hamileliklerimde yatarak geçti hep ama oğlum da evdeydim herşeyi eşimle hallediyorduk şimdi çocuk olduğu için evde idare edemiyoruz geçen görümcem doktora artık ya doğurayım ya kalsın de diyor sıkıldığı için mi dedi artık ne için dediyse

Yani doktor haftaya göre kilosundan çok haftalık kilo alışına bakıyo. Haftalık kilo artışı 100-150 gram olmasını bekliyoruz diyo. Şimdiye kadar gayet güzeldi ama nedense 2 haftadır 1 haftada alıcağı kiloyu 2 buçuk haftada filan almış oluyo 😞
Doktorun takip ediyorsa bir önerisi ya da çözümü olur mutlaka, umarım bir sonraki sefere artışı güzel olur 🙏 öneri olarak kuruyemiş kabak çekirdeği filan güzel kilo yapıyor bebişlere. Tüketmiyorsan bir deneyebilirsin. Ben hemen hemen her akşam yiyordum bir kase antep fıstığı ve kabak çekirdeği belki faydası olur canım.

Hemde nasıl zor diğer hamileliklerimde yatarak geçti hep ama oğlum da evdeydim herşeyi eşimle hallediyorduk şimdi çocuk olduğu için evde idare edemiyoruz geçen görümcem doktora artık ya doğurayım ya kalsın de diyor sıkıldığı için mi dedi artık ne için dediyse
O da sacmalamış kusura bakma da sanki sen çok memnunsun halinden . Evinden rahatından oldun . Ama Maşallah iyi gidiyorsun az kaldı

Doktorun takip ediyorsa bir önerisi ya da çözümü olur mutlaka, umarım bir sonraki sefere artışı güzel olur 🙏 öneri olarak kuruyemiş kabak çekirdeği filan güzel kilo yapıyor bebişlere. Tüketmiyorsan bir deneyebilirsin. Ben hemen hemen her akşam yiyordum bir kase antep fıstığı ve kabak çekirdeği belki faydası olur canım.
Bacak bacak üstüne atma olayını bugün denedin mi var mı bı farklılık 😁

Senin için söylemiştir öyle düşünüp içini karartma az kaldı yuzdun yuzdun kuyruğuna geldin hayırlısıyla ikinizde kurtulun bitecek bu günler

Görümcen kendi başına gelince yeter artık çıkarın desin doktoruna öyle söyle canım, deli ediyor beni böyle insanlar ya. Hamilelikte görülen iyi veya kötü muamele asla unutulmazmış Allah’a havale et hiç takma kafana

Sağol canım aynen doktor takip ediyo, ben bişe yapabilir miyim dedim. Yani o her türlü kilosunu alır dedi yemenize bağlı değil dedi. Ama ben yine dikkat edicem tabi.

Sağol canım aynen doktor takip ediyo, ben bişe yapabilir miyim dedim. Yani o her türlü kilosunu alır dedi yemenize bağlı değil dedi. Ama ben yine dikkat edicem tabi.
Aynen bebişin kapasitesi neyse sen naparsan yap etkilemiyor dedikleri gibi . Ama kilosu az değil zaten inşallah alımı da hızlanır 🙏

Kızlar doktordan çıktım 5 gibi 32+5 ye kilosu 2100 iyi mi ? Bana çok gibi geldi normal istediğim için 3500 geçsin istemiyorum. Birde kafası 1 hafta önde 😂
Maşallah 🧿 33 de 2300 küsür bir şeydi benim kız 35 + 4 de 3000 dedi doktor. Kilo alımı düzenli giderse muhtemelen seninki de tontiş yanaklı olacak. Sağlıklı olsunlar da 4 e kadar yolu var. 😂

O da sacmalamış kusura bakma da sanki sen çok memnunsun halinden . Evinden rahatından oldun . Ama Maşallah iyi gidiyorsun az kaldı
Kendine yük bindi ama oğluma yemeği ben yediriyorum tuvalete benle eşim götürüyor mecbur yemek yapıyor günlük biz olmasak günlük yapılmıyordu

Senin için söylemiştir öyle düşünüp içini karartma az kaldı yuzdun yuzdun kuyruğuna geldin hayırlısıyla ikinizde kurtulun bitecek bu günler
Yoo güldüm geçtim kabul etse eve giderdik biraz da orda kalırdık ama eşim kabul etmez o dedi

Back
X