Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Ben hiç saymadım ve saymıyorum canım. Ya çok içten hafif geliyor hareketleri plesanta kapatmıs olabilir yine ya da pozisyondan sanırım🥺cünkü dün nabzını dinledik nabız vardı sonra minik minik hareketlendi ama şiddeti az içerden
Şiddeti az olsa da hareket etmesi iyiymiş. Alanları daraldığı için çok şiddetli olmayabiliyormuş. Yine de insanı panik ediyor bu durum. Bugun nasılsınız?

Benim kız o gün cok hareketliysem sakin oluyor dinlenene kadar ama evde rahatsam daha cok hareket ediyor. Acaba sizde de öyle olmuş olabilir mi? 😕 insan stres oluyor hissedemeyince. Bazen saymaya çalışıyorum hareketleri hafifleyince ama sonra ya yanlış saydiysam diye yine panik yapıyorum.
evet ya bizimde çok hareketli bir bebişti dün akşam misafir ağırladım çok yoruldum akşamdan beri pek kımıldamıyor. onlarda mı bizimle yoruluyor acaba

Şiddeti az olsa da hareket etmesi iyiymiş. Alanları daraldığı için çok şiddetli olmayabiliyormuş. Yine de insanı panik ediyor bu durum. Bugun nasılsınız?
Bugün sabahtan hep minik hareketleri var canım ama cok minik 🥺yerleri daraldıgı icin de olabilir tabii ki🙏🏻ilk gebeliğim olduğu icin sanırım tecrübesizlik de evhamlandırıyor.

evet ya bizimde çok hareketli bir bebişti dün akşam misafir ağırladım çok yoruldum akşamdan beri pek kımıldamıyor. onlarda mı bizimle yoruluyor acaba
Galiba ya da uyuyorlar. İceride kucakta pışpışlama gibi bir etki birakiyor herhalde biz hareket ettikçe 😂

Bugün sabahtan hep minik hareketleri var canım ama cok minik 🥺yerleri daraldıgı icin de olabilir tabii ki🙏🏻ilk gebeliğim olduğu icin sanırım tecrübesizlik de evhamlandırıyor.
Kontrole gidecek misin? İstersen git için rahat etsin. Ben çok yürüdüğüm bir günde yemek ve tatlı yememe rağmen asla oynamadı. Eve dönene kadar günüm zehir oldu korkudan, hastaneye de uzaktım. Eve dönerken başladı oynamaya öyle rahat ettim. Ertesi gün de hiç durmadı, ağlayacaktım acıdan karnımı yırtıyordu sanki.

Kontrole gidecek misin? İstersen git için rahat etsin. Ben çok yürüdüğüm bir günde yemek ve tatlı yememe rağmen asla oynamadı. Eve dönene kadar günüm zehir oldu korkudan, hastaneye de uzaktım. Eve dönerken başladı oynamaya öyle rahat ettim. Ertesi gün de hiç durmadı, ağlayacaktım acıdan karnımı yırtıyordu sanki.
Bugün hareketlerini gözlemleyeceğim canım hic hareket yok diyemem ama minik hareketler var. Mesela hıckırık vs ama vurma yok. duruma göre gideceğiz bakalım🙏🏻

Ya kapıyı sürekli tutsam açtığım an içeri kaciyo kucağımda bebiş olduğunda onu her seferinde ayarlayamam mecbur girecek ama yataktan uzak nasıl tutcam onu bilmiyorum
Benim kedim yok ancak bir arkadaşım kedisi koltukları tırmalamasın yaklaşmasın diye limon dilimi koyuyordu isterseniz etrafına koymayı deneyin. Kokusundan hoşlanmıyorlarmış sanirim.

Oğluşum annesine tam destek 💕 kardeşini hissediyor sanırım yanımdan ayrılmıyor kızlar aşk yaşıyoruz çocuuumlaaa

Eklentiler

• 0ED2A4EC-0552-493B-A569-BA9456C9F737.webp
    0ED2A4EC-0552-493B-A569-BA9456C9F737.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 71
Korkma canım benim ilk bebiş arada bana da korku geliyor ama yapacağız. Acı eşiği ile ilgili değilmiş ya doktorlar ebeler de bunu diyor acı eşiğim düşük ben yapamam diyenler 1 saatte doğurup gidiyorlar filan diye. Kendini ne kadar strese sokarsam kaslar o kadar çok gerilir . Rahat bırak güzel olacak bak 🤭 halletcez hep beraber bu bebişler buradan çıkacak 😂
Ay inşallah bizde 1 saatte doğururuz hayırlısıyla 😂

benim bebem de biraz sabırsız gibi sabaha kadar çektiğim ağrıdan kaynaklı gittim doktora kendi doktoruma gitmedim burda bir tıp merkezine gittim kemik ağrılarım ve alt bel ağrım için kan idrar tahlili istedi ondan kaynaklı olabilir dedi ama değerler normal çıktı nst de sancılarım çıktı hatta 90 ları gördüm tam 35 haftalık 2 kg 700 gram olmuş korkmaya başladım 🥺

Direk suni sancı verdiler bana 9 yıl önceydi 39+5 te kontrol için hastaneye gittim bebeğin suyu azalmış dedi doktor hemen doğum servisine çıktım açıklık varmı diye çatı muayenesi yapıldı 1 cm açıklık vardı direk suni sancı takıldı sabah 9 gibi takılmıştı öğlen 1 gibi adet agrisima benzer ağrılar başladı iki saat bu ağrı yavaşça çoğaldı 3 gibi yarım saate bir doğum sancıları başladı ama böyle dayanacak şekildeydi iki saat boyunca yine bu ağrılar çoğaldı 10 ya 5 ya düştü saat ebe tuvaletin gelir gibi olursa haber ver dedi saat 6 da sanki ishal olursunda afedersin poponu zorlar ya öyle bişey hissediyorsun ama buna extra inanılmaz şiddetli sancıyla birlikte ebeye haber verdim 6 da beni çatala çıkardılar 20 dk ikinmayla bebek çıktı ama ben bile şok oldum yani o kısım zor değil bi şekilde çıkıyor kaygan olduğu için beni en çok zorlayan ebelerin saatte bir çatı muayenesi yapması oldu bide tabiki doğum sancısı çekmek 🥴 Allah size yaşatmasın doğum sonrası kanamam durmadı öyle bir problem yaşadım ama çok şükür atlattım inşallah bu doğumda bı problem yaşamam 🤲🏻 Allah herkesin bebeğini sağ sağlım kucağına koydursun
sarhoş eder tarzda bir iğne yapıyorlarmış öyle bir şey var mı doğuma az kala

sarhoş eder tarzda bir iğne yapıyorlarmış öyle bir şey var mı doğuma az kala
Yaa hiç öyle birsey hatırlamıyorum ama alttan bişey koyduklarını hatırlıyorum ip gibi bi o dikkatimi çekmişti o ne falan diye soruyordum sürekli ebeye ama onu koyunca yarım saate çatala çıkmıştım sancimi çoğalmıştı

Maşallah kgsu çok iyi kurtarmış o kendini sıkıntı etme hiç
Yoo artık sıkıntı etmiyorum doğarsa bişey olmaz sadece dikiş korkutuyor beni artık evimde kalsam eşim hemen yetişir ama kaynanam gildeyim yetişmesi uzun sürer sancım olsa

Back
X