Direk suni sancı verdiler bana 9 yıl önceydi 39+5 te kontrol için hastaneye gittim bebeğin suyu azalmış dedi doktor hemen doğum servisine çıktım açıklık varmı diye çatı muayenesi yapıldı 1 cm açıklık vardı direk suni sancı takıldı sabah 9 gibi takılmıştı öğlen 1 gibi adet agrisima benzer ağrılar başladı iki saat bu ağrı yavaşça çoğaldı 3 gibi yarım saate bir doğum sancıları başladı ama böyle dayanacak şekildeydi iki saat boyunca yine bu ağrılar çoğaldı 10 ya 5 ya düştü saat ebe tuvaletin gelir gibi olursa haber ver dedi saat 6 da sanki ishal olursunda afedersin poponu zorlar ya öyle bişey hissediyorsun ama buna extra inanılmaz şiddetli sancıyla birlikte ebeye haber verdim 6 da beni çatala çıkardılar 20 dk ikinmayla bebek çıktı ama ben bile şok oldum yani o kısım zor değil bi şekilde çıkıyor kaygan olduğu için beni en çok zorlayan ebelerin saatte bir çatı muayenesi yapması oldu bide tabiki doğum sancısı çekmek

Allah size yaşatmasın doğum sonrası kanamam durmadı öyle bir problem yaşadım ama çok şükür atlattım inşallah bu doğumda bı problem yaşamam

Allah herkesin bebeğini sağ sağlım kucağına koydursun