Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    66
Selam kızlar fikirlerinizi alabilirimm🥹🌸 2 ay sonra arkadaşımın düğünü var. Tam 7 aylık oluyorum. Nasıl bir abiye alacağımı bilmiyorum🥲 Son ana kadar beklemek istemiyorum zaten çok zor beğenen bir insanım. Normalde yakınım düğünü için 5-6 ay önceden bakar, alırdım. Baya zorla bekledim 😅 Şimdiden baksam ve beğensem bile 1 büyük bedenmi almalıyım kafam karıştı. Herkesmiyorum. İlk hamileliğim olduğu için, 2 ay sonra nasıl görünürüm onuda bilmiyorum. Nasıl birşey alsam ve

Hayırlı günler kızlar 🌸💜

Sizede zaman çok yavaş geliyormu 🥴

İlk gebelikmi öyleyse normal ben eski resimlerime baktım 20 haftada göbeyim çok az çıkmaya başladı
Hayır canım ikinci gebeliğim ilk bebeğimde de çok geç çıkmıştı çok fazla kilolu değilim ama sezeryan göbüşüm var biraz yada iç karın meselesi bilmiyorum çıksın istiyorum 😂

Hayır canım ikinci gebeliğim ilk bebeğimde de çok geç çıkmıştı çok fazla kilolu değilim ama sezeryan göbüşüm var biraz yada iç karın meselesi bilmiyorum çıksın istiyorum 😂
O zaman bizde durumlar aynı aslında geç çıkması iyi dikişler sorun yaratmasın diye

Kızlar Selam cinsiyeti bugün öğrendik 17 .haftalığız lakin değişirmi doktor net dedi ama bilemedim

Öylemi ya zaten bu ayın sonu detaylı ultrasonun var ama daha çok var..o zamana kadar hiss ettirsin ya kendini böyle pıt pıt bir şeyler hiss ediyorum ama emin diğilim o bebekmi dıştan diğil içerden hiss ediyorum bazen
Şu an zaten içerden hissederiz dışarıdan değil o pıt pıt bebeğindir bence

Off en sevmediğim elbise türü, ama büyük ihtimal böyle olucak😭 Ben dar giyinmeyi seviyorum😕 Düğünü doğumdan sonraya erteleyin diye haykırasım vaaarr😂
onlarda evlenecek zamanı bulmuşlar :D
şaka bi yana lohusayken daha zor olurdu. emzirmesi, depresyonu, herkesin şık şıkıdım dolanıp senin pespaye olman :D
dar istiyorsan yaklaşmasını bekle bence. kilo durumunu kestiremezsin boşuna almış olma :)

Kızlar Selam cinsiyeti bugün öğrendik 17 .haftalığız lakin değişirmi doktor net dedi ama bilemedim
Sağlıkla gelsin 🤲 17 de artık tam belli olur ama tabiki bir ihtimal yinede var 😁

Back
X