Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    125
23.haftadayım dün biraz yorulmuştum gece mukus gibi yapışkan iki parça geldi beyaz kokusuz kansız. Böyle bir durum yaşayan var mı?

23.haftadayım dün biraz yorulmuştum gece mukus gibi yapışkan iki parça geldi beyaz kokusuz kansız. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Yani yanlış yönlendirmek gibi olmasın ama ben akıntının olabileceğini biliyorum benden de şeffaf kokusuz akıntı geliyor ara ara

Merhaba hanımlar çatlak önleyici olarak ne kullanıyorsunuz. Lıerac ve mustela iyi diye duydum kullananlar var mı
Benim doktorum Bioderma Atoderm 2-in-1 Body Oil'i önerdi güzel nemlendiriyor ama uzun vadede etkili olur mu bilemiyorum tabi. Bunun dışında Lierac ve Weleda'nın çatlak yağını da ara ara kullanıyorum 😊

Hemşire arkadaşım var orada. Ben gidip yaptırırım diye detaylı öğrenmiştim ama yaptırmak istemedim sonrasında. Salı, perşembe cuma saat 10’a kadar. Ptesi öğlen 2 ye kadar yapılıyor demişti Ocak ayında.
Yarin sabah 9da orda olsam yeterli olur mu acaba? Yoksa sıra almak için daha mı erken gitmek gerekir

Ay evet bende. Sürekli bir hareket halindeyim e çocuğun işine geliyor sallanıp sallanıp uyuyor 😂 gece yattığımda 1 2 hareket ediyor daha fazla ediyordur belki ama ben bayılıp kalıyorum 😂😂

Merhaba. Ben pazartesi günü gitmiştim. Sabah 7de orada oldum ve sıra aldım tabi ben burada yaşıyorum. Ama erkenden gelmeniz çok iyi olur sıra alınıyor. Öğleden sonra doktorun yanına girdik. Ödeme yaptık 440 lira gibi bir meblağdı. Kanı kan alma bölümünde verdim ve inceleme yerine elden götürdük. Orada bir yarım saat 45 dk beklemişizdir kanı pıhtı vs var mı diye inceliyorlar. Sıkıntı yoksa yolluyorlar. Aşağı yukarı 4 hafta sonra çıktı. Çarşambaları eğitim olduğu için kapalı oluyor ☺️
Sabah 9da orada olabileceğim sırayı da o zaman alacağım yeterli olur mu sizce

Merhana kızlar uzun zamandır giremiyorum işlerim çok yoğun ağrılarında fazla olunca akşamları sızıp kalıyorum.bugun detaylı ultrasonumuz vardı genel anlamda iyi geçti.doktor en sona bıraktı olumsuzu tabi kalbinde parlaklık gördü ama tek başına anlamsız birşey dedi korkulacak birşey değil çoğunluk ileriki haftalarda kayboluyor dedi diğer herşey normal olduğu için kriter olarak almiyoruz sorun olarak görmüyoruz dedi.ama çok net bir sonuç istiyorsan fetal DNA yaptir dedi.moraller yerlerde açıkçası .bir yanım korkma çok önemli birşey olsa doktor ileriki haftalarda tekrar cagirirdi diyorum bir yanım ateş gibi yaniyor.tecrubesi olan basindan geçen var mı?

Merhana kızlar uzun zamandır giremiyorum işlerim çok yoğun ağrılarında fazla olunca akşamları sızıp kalıyorum.bugun detaylı ultrasonumuz vardı genel anlamda iyi geçti.doktor en sona bıraktı olumsuzu tabi kalbinde parlaklık gördü ama tek başına anlamsız birşey dedi korkulacak birşey değil çoğunluk ileriki haftalarda kayboluyor dedi diğer herşey normal olduğu için kriter olarak almiyoruz sorun olarak görmüyoruz dedi.ama çok net bir sonuç istiyorsan fetal DNA yaptir dedi.moraller yerlerde açıkçası .bir yanım korkma çok önemli birşey olsa doktor ileriki haftalarda tekrar cagirirdi diyorum bir yanım ateş gibi yaniyor.tecrubesi olan basindan geçen var mı?
Canım ben de seni merak ediyordum. Benim oğlumun başına gelmişti. Kalbinde parlak nokta vardı. Bir de bir bobrekte büyüme o zaman ben de çok korkmuştum. Fetal DNA yaptırdım temiz geldi. Parlaklık da büyüme de düzeldi doğuma kadar. İçin rahat olsun. Doktorun dediği gibi tek başına bir şey ifade etmiyor tek bir soft market olsugu için problem olmaz ❤️

14. Haftada benim bebekte de gördüler. Doğuma kadar geçen de var doğumdan sonra kaybolan da. Çarşamba detaylıda tekrar bakılacak. Açıkçası çok morali bozmak istemedim çünkü yapısal bir soruna hastalığa yol açmıyor. Takip edilecek. Moralini bozma iyi olacaklar inş. Tek başına bu kalp parlaklığı bir anlam ifade etmiyor. Fakat 2li testte risk yüksek çıkmışsa fetal öneriyorlar. Tek başına parlaklık evet anlamsız ama genetik bozukşuklar çoğunlukla kalp bozukluklarıyla eşlik ediyormuş.
Kısacası ikili riskin düşük çıktıysa kafana takma. Takip olacağız

Cok gecmiş olsun bence korkulacak bişey yoktur dediğiniz gibi doktor bidaha çağırırdı sık takip olsun derdi güzel düşünelim güzel olsun inşallah bidahakine yok olmuştur 🤲🏻

Canım ben de seni merak ediyordum. Benim oğlumun başına gelmişti. Kalbinde parlak nokta vardı. Bir de bir bobrekte büyüme o zaman ben de çok korkmuştum. Fetal DNA yaptırdım temiz geldi. Parlaklık da büyüme de düzeldi doğuma kadar. İçin rahat olsun. Doktorun dediği gibi tek başına bir şey ifade etmiyor tek bir soft market olsugu için problem olmaz ❤️
Cok gecmiş olsun bence korkulacak bişey yoktur dediğiniz gibi doktor bidaha çağırırdı sık takip olsun derdi güzel düşünelim güzel olsun inşallah bidahakine yok olmuştur 🤲🏻
14. Haftada benim bebekte de gördüler. Doğuma kadar geçen de var doğumdan sonra kaybolan da. Çarşamba detaylıda tekrar bakılacak. Açıkçası çok morali bozmak istemedim çünkü yapısal bir soruna hastalığa yol açmıyor. Takip edilecek. Moralini bozma iyi olacaklar inş. Tek başına bu kalp parlaklığı bir anlam ifade etmiyor. Fakat 2li testte risk yüksek çıkmışsa fetal öneriyorlar. Tek başına parlaklık evet anlamsız ama genetik bozukşuklar çoğunlukla kalp bozukluklarıyla eşlik ediyormuş.
Kısacası ikili riskin düşük çıktıysa kafana takma. Takip olacağız
Kızlar inşallah pozitif olmaya çalışıyorum.ben fetal ikili filan yaptırmadım şuan istiyorsan yaptir ama hani takiplik bir durum sezmiyorum diğer herşey allaha şükür temiz oldugi için eşlik eden başka problem olmadığı için ferah tut içini dedi..birkac doktor daha dinledim birebir aynı şeyleri söylüyorlar.yani gözü var ama goruyor mu bilmiyoruz kulağı var duyuyor mu bilmiyoruz bu makineye göre bakabilecegimiz herşey kısıtlı bir noktaya kadar dedi.Rabbim korktuğumuz ile imtihan etmesin inşallah cumlesine sağlık sıhhat versin biraz uyudum dinlendim daha iyiyim şuan.oyle tatlıydı ki doktor bile dedi bu olmuş güzel olmus beğendim bu çirkini dedi😂kesin ve kesin erkek yani kacari yok bu pipi değişmez dedi😂erkek olması dışında herhangi bir sorun yok dedi 😂😂😂😂😂😂

Kızlar tetanoz aşılarınızı yeni asılara göre mı oldunuz acaba artk difteri ve boğmaca da varmış içinde çok kararsz kaldım böyle olunca

Kızlar inşallah pozitif olmaya çalışıyorum.ben fetal ikili filan yaptırmadım şuan istiyorsan yaptir ama hani takiplik bir durum sezmiyorum diğer herşey allaha şükür temiz oldugi için eşlik eden başka problem olmadığı için ferah tut içini dedi..birkac doktor daha dinledim birebir aynı şeyleri söylüyorlar.yani gözü var ama goruyor mu bilmiyoruz kulağı var duyuyor mu bilmiyoruz bu makineye göre bakabilecegimiz herşey kısıtlı bir noktaya kadar dedi.Rabbim korktuğumuz ile imtihan etmesin inşallah cumlesine sağlık sıhhat versin biraz uyudum dinlendim daha iyiyim şuan.oyle tatlıydı ki doktor bile dedi bu olmuş güzel olmus beğendim bu çirkini dedi😂kesin ve kesin erkek yani kacari yok bu pipi değişmez dedi😂erkek olması dışında herhangi bir sorun yok dedi 😂😂😂😂😂😂
Hadi bakalım hayırlısı olsun. İçini ferah tut canım. Bir sorun olmayacak sağlıkla gelecek bebeğin inşallah 🙏🏻
Midem yanıyo. Öyle böyle değil gırtlağıma kadar yanıyo. Alev alev. 10 günde 1 şişe gaviscon bitiyo. Napıcam help
Al benden de o kadar gece üç yastığı ustuste koyup yatıyorum mide yanmasından. Daha gaviscona başlamadım. Önünü alamam diye korkuyom valla. Açıkçası bana pek bir şey fayda etmiyor. Sadece arttıran şeyler var mesela çikolata yiyince çok artıyor gazlı içecekler soda vs arttırıyor gibi... Yine de ne yersem yiyim bir miktar oluyor bunları yiyince daha çok oluyor.
Kızlar tetanoz aşılarınızı yeni asılara göre mı oldunuz acaba artk difteri ve boğmaca da varmış içinde çok kararsz kaldım böyle olunca
Ben oldum canım. Bebeğin bağışıklık sistemine de geçiyor benim için önemli ❤️

Ne zaman oldun acaba yan etkisi faln bır sorun oldumu bana sağlık ocağı sağlık bakanlığından daha gelmedi dedi ama nasıl yaptılar
Ben 21. Haftada oldum. Herhangi bir sorun yan etki olmadı. Sadece uzun süre soor yapmayınca et kesiği olur ya kaslar kolumu kaldırırken hafif öyle bir his oldu bir kaç güne geçti ❤️

Belki pilot uygulama yapıyorlardı bazi illerde ve ilçelerde ben karma olan başkalarını da duydum çünkü ❤️

Back
X