Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Bunları okuyunca daha çok korkuyorum zaten acı eşiği düşük biriyim çevremdekiler de bana sen normal dayanamazsın diyorlar iyice gerildim ağrıdan uyuyamıyorum bende
Bende aynı şekilde
Okuyorum mesajları,bakıyorum olumsuz şeyler var hemen geçiyorum
Zaten doktorlar da zorlu doğum anılarını dinlemeyin diyor
Herkesinki farklı, zor da olabilir belki ama (inşallah kolay olur) en azından şimdiden zor olursa diye düşünüp strese girmemek lazım
O yüzden sende hemen geç oyle yorumları 😅
Hep olumlu olanlari okumaya dinlemeye calis
Bana doğum anısı anlatacaklara "kötüyse hiç anlatma şuan 😅" diyorum
Zaten hassasız duygusalız ve korkuyoruz 🙁

benim bebem de biraz sabırsız gibi sabaha kadar çektiğim ağrıdan kaynaklı gittim doktora kendi doktoruma gitmedim burda bir tıp merkezine gittim kemik ağrılarım ve alt bel ağrım için kan idrar tahlili istedi ondan kaynaklı olabilir dedi ama değerler normal çıktı nst de sancılarım çıktı hatta 90 ları gördüm tam 35 haftalık 2 kg 700 gram olmuş korkmaya başladım 🥺
Sancılar düzenli mi? Doktorunu bilgilendir istiyorsan canım ama korkma eğer düzenliyse bile durduruyorlar kaldı ki kilosu vs yerinde bebişin maşallah 🧿

Yoo artık sıkıntı etmiyorum doğarsa bişey olmaz sadece dikiş korkutuyor beni artık evimde kalsam eşim hemen yetişir ama kaynanam gildeyim yetişmesi uzun sürer sancım olsa
Az kaldı ordaki sürecin de bitecek ins doğumdan sonra kendi evinize geçeceksiniz dimi

Selam kızlar. Son eksikler için de gorush bebeye gittik.Orada fiyatlar epey iyi geldi bana. Yarın da hastane çantasını kapatırım ve bebişi beklerim artık 😆
Şaka maka çok şükür hepimiz kritik eşiği geçtik. Sağlıkla acısız doğumlarla gelsin minişlerimiz🙏🏻

Bunları okuyunca daha çok korkuyorum zaten acı eşiği düşük biriyim çevremdekiler de bana sen normal dayanamazsın diyorlar iyice gerildim ağrıdan uyuyamıyorum bende
Çok stres olmayın. İlk gebeliğimde benim doktorum etrafı dinlemeyin demişti. Herkes çok biliyor her konuda çok şükür. Ben hep normal doğum istiyordum, suyum bir tık erken geldi 38. Hafta civari, yeterince kasılmam yoktu ve her kucuk kasilmada bebeğim oksijensiz kalma riskine giriyordu acil sezaryene alındım. Sağlıkla kucağıma aldım çok şükür en önemlisi de o zaten, gerisini düşünmeyin.
Eşime hep diyordum ilk doğum uzun sürüyormuş, kimseye haber verme doğunca doğdu deriz cunku cümbür cemaat gelirler (nitekim öyle oldu aşırı kalabalıklardi doktorum siz mi koyarsınız, ben mi dedi). Hiç öyle olmadı çünkü gece yarisiydi nöbetçi hekim inanılmaz bilgisizdi, ultrason cihazını açmayı beceremediği gibi, ebe açıklığa bakarken kanatmadi, nobetci doktor kanatti. Sonuç dirayetli ben hüngür hüngür ağlamaya başladım ve annemi arar mısın dedim eşime 😀
Sonuncusu da eşime istersen gir doğuma derken, simdi bile bu kadar kanadı dedim içimden sonra eşim için travmatik olacak diye düşünüp bence girme dedim.
Sonuç olarak her şey son dakikada değişebiliyor. Kendinizi sartlamayin ve şimdiden o zamanlar için stres olmayın. Önemli olan sağlıkla sıhhatle evlatlarımıza kavuşalım inşallah. Gerisi çok da önemli değil.

İyiyiz canım napalim işte mücadele 😁 ben grip 3-4 gündür bı o eksikmis gibi onun dışında bilinen ağrılar sırt bel falan filan sen nasılsın hala calisiyorum deme 🤣
Ayyyy çok salgın var ya felaket dikkat ettttt 🤧 bende valla doğru bildin eve gidiyorum işten çıktım 🤣 9/3 filan çalışıyorum o yüzden çok çalışıyor sayılmam ama gidip geliyorum yine 😂😂😂

Kızlar benimde geçen hafta 70 gram almıştı bebişim, o yüzden sıkı takip edelim demişti 4 gün sonra yani bugün yeniden gittim 50-55 gram almış sadece 😞şuan 33+4 deyiz 2000 kg olmuş. Ben ciğer geliştirici iğne vuruldum 32. Haftada o haftaya kadar herşey normaldi 200 200 alıyodu her hafta. Ciğer geliştirici yapmış olabilir mi ki. Bugün aklıma geldi. Doktor sıkı takibe devam edelim dedi.

Bugün kargo mağduryum😬 bebek için şampuan bebek yaği falan aldım siveno marka ürünlerin çoğu dökülmüş geldi çantamı hazırlamak için hurç aldım deseni yanlis ve eksik göndermişler lohusa pijamamin bedeni yanlış gelmiş bugün geri iadeye verdim yaşadığım yerde maalesef alışveriş yapabileceğim bir yer yok mecburen internetten alıyorum keşke düzgün iş yapsalar şu internet mecrası

Bende aynı şekilde
Okuyorum mesajları,bakıyorum olumsuz şeyler var hemen geçiyorum
Zaten doktorlar da zorlu doğum anılarını dinlemeyin diyor
Herkesinki farklı, zor da olabilir belki ama (inşallah kolay olur) en azından şimdiden zor olursa diye düşünüp strese girmemek lazım
O yüzden sende hemen geç oyle yorumları 😅
Hep olumlu olanlari okumaya dinlemeye calis
Bana doğum anısı anlatacaklara "kötüyse hiç anlatma şuan 😅" diyorum
Zaten hassasız duygusalız ve korkuyoruz 🙁
Bende aynı şekilde düşünüyorum herkesin doğumu farklı vücudu farklı ben kolay olacak diye umuyorum 🥲

Back
X