Tünaydın kızlar bugün kontrolüm vardı bebiş iyiymiş çok şükür herşey yolunda 1300 Gr olmuş makat pozisyonundaydı ve geçen yıl rahim t şeklinde olduğu için histereskopi olmuştum gebelik oluşmuyor diye doktor normal doğum yapamazsın dedi çok üzüldüm hiç mi ihtimal yok dedim eğer zorlarsak rahim patlar sende bebekte hayatı tehlikede kalırsınız ben olsam zorlamam bu şekilde, normal yaptiracak doktor da olacağını sanmıyorum dedi

36.haftada sezeryan günü almaya gel dedi eğer kanama sancı bebeğin hareketlerinde azalma gibi ani bişey olursa hemen acile gelip durumunu söyle dedi tahmini ne zaman doğum olur sizce bebek fazla büyümeden alınması gerekiyormuş yoksa rahim patlama olasılığı varmış ablamda küçük kizinda böyle bı tehlikeyle karşılaştı onu 35.haftada aldılar o kadar erken doğsun istemiyorum çok küçük olur nasıl tutarım nasıl bakarım sezeryan dikişlerinden acayip korkuyordum başıma geliyor her korkum

yengem biraz moral verdi hiç anlatılan gibi değil hemen hemen aynilar normal doğumla diye ama tedirgin oldum