Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    124
Arkadaşlar bebeklerin hareketlerini ne sıklıkla hissediyorsunuz acaba sürekli tekme mi atıyorlar uzun bir süre hareket hissetmediginiz zamanlar oluyor mu acaba
Merhaba benim 2 gün sık sık hissediyorum hatta bir kaç kez hareketlerini sayıyordum. 3 gün mutlaka hareketsiz kalıyor 2 günün yorgunluğu gibi dinleniyor oğlum 🤣

Merhaba hanımlar çatlak önleyici olarak ne kullanıyorsunuz. Lıerac ve mustela iyi diye duydum kullananlar var mı

Ben dün çatladığımı canlı canlı gördüm 🤣 hafif bir kaşıntı oldu bir baktım çatlamışım 🤦🏻‍♀️ ben kremlere pek inanmıyorum ya biraz genetik yatkınlık ile ilgili bence ❤️ ama yine de tabi kendimizi iyi hissetmek ve kendimize bakıyor olmak adına durmek de iyi hissettiriyor ❤️

Canım ben Eskişehirde yaşıyorum. Yaptırdım. İkili test sonucu ile gittim. İkili sonuçta riskli olabilir diye korkutmuşlardı. Sonucumu bekliyorum. 440 lira mı o tarz bir şey verdim. Sabah erken gelip sıra alman gerekiyor. Tıbbi genetik birimi. Sonra giriş yaptırıyorsun. Hocalar çağırıyor beni öğleden sonra çağırdılar. Doktor ile görüşüyorsun. Kan veriyorsun. 1 ay içerisinde sonucunun çıkacağını söylüyorlar. Kanını kendin laboratuvara teslim ediyorsun.
Merhaba, haftanın hangi gunleri saat kacta gidilebilir? Ben ankaradan gelecegim de siz ne zaman gitmişsiniz? Carsambaları kapalı oluyormuş sanırım. Çok teşekkürler simdiden

Cınsıyetı belli mi erkek bebekler daha hareketli dıyorlar.bende 21 hafta oldum 3 kılo aldm sadece.
Benim kizim karnimda hic durmazdi. Dogdu ayaklari yine hic durmuyodu yattigi yerden tekmeliyodu. Bu da yuzde 80 kiz diyorlar bu da baya hareketli.
Merhaba hanımlar çatlak önleyici olarak ne kullanıyorsunuz. Lıerac ve mustela iyi diye duydum kullananlar var mı
Mustela aldim ama duzenli kullanamiyorum etkisini bilemeyecegim ama emilisi hizli kokusu rahatsiz edici degil o acidan tavsiye edebilirim

Ben dün çatladığımı canlı canlı gördüm 🤣 hafif bir kaşıntı oldu bir baktım çatlamışım 🤦🏻‍♀️ ben kremlere pek inanmıyorum ya biraz genetik yatkınlık ile ilgili bence ❤️ ama yine de tabi kendimizi iyi hissetmek ve kendimize bakıyor olmak adına durmek de iyi hissettiriyor ❤️
Evet bencede genetik yatkınlık diye düşünüyorum. Lierac krem ve serumu var 🤣 bende geçenlerde 2 çatlak gördüm düzenli kullandığım halde, yani bende bit işe yaramadı 🥰

Merhaba, haftanın hangi gunleri saat kacta gidilebilir? Ben ankaradan gelecegim de siz ne zaman gitmişsiniz? Carsambaları kapalı oluyormuş sanırım. Çok teşekkürler simdiden
Hemşire arkadaşım var orada. Ben gidip yaptırırım diye detaylı öğrenmiştim ama yaptırmak istemedim sonrasında. Salı, perşembe cuma saat 10’a kadar. Ptesi öğlen 2 ye kadar yapılıyor demişti Ocak ayında.

Benim kizim karnimda hic durmazdi. Dogdu ayaklari yine hic durmuyodu yattigi yerden tekmeliyodu. Bu da yuzde 80 kiz diyorlar bu da baya hareketli.

Mustela aldim ama duzenli kullanamiyorum etkisini bilemeyecegim ama emilisi hizli kokusu rahatsiz edici degil o acidan tavsiye edebil

Mustela aldim ama duzenli kullanamiyorum etkisini bilemeyecegim ama emilisi hizli kokusu rahatsiz edici degil o acidan tavsiye edebilirim
Bol su ıcmek catlamayı azaltıyor ve cildi nemli tutuyor

Selamlar, 22. Haftadayım. 1 haftadır doğru düzgün hissetmiyorum, çünkü sürekli hareket halindeydim ordan oraya. Uyuyacakkende bayılıyor gibi uyuyorum yorgunluktan. Sorun olacağını düşünmüyorum ben 🤲🏻
Ay evet bende. Sürekli bir hareket halindeyim e çocuğun işine geliyor sallanıp sallanıp uyuyor 😂 gece yattığımda 1 2 hareket ediyor daha fazla ediyordur belki ama ben bayılıp kalıyorum 😂😂
Merhaba. Ben pazartesi günü gitmiştim. Sabah 7de orada oldum ve sıra aldım tabi ben burada yaşıyorum. Ama erkenden gelmeniz çok iyi olur sıra alınıyor. Öğleden sonra doktorun yanına girdik. Ödeme yaptık 440 lira gibi bir meblağdı. Kanı kan alma bölümünde verdim ve inceleme yerine elden götürdük. Orada bir yarım saat 45 dk beklemişizdir kanı pıhtı vs var mı diye inceliyorlar. Sıkıntı yoksa yolluyorlar. Aşağı yukarı 4 hafta sonra çıktı. Çarşambaları eğitim olduğu için kapalı oluyor ☺️

Kızlar selam, cumartesi kontrolüm vardı gittim, haftaya detaylı için gün verdi. sıkıntı yoktu çok şükür. ama cinsiyet konusunda hala emin değim ya erkek kesin dedi doktor ama instagramda o kadar cinsiyeti yanılan çıkıyor ki karşıma adapte olamıyorum. o yüzden hiçbirşey alamadım. Sizde durumlar ne acaba varmı şimdiye kadar cinsiyeti yanılan :(

Kızlar selamlar :KK54: mesanede baskı hissediyor musunuz? Özellikle biraz bile tuvaletim gelse inanılmaz baskı oluyor hatta biraz fazla geldiyse ilk çıkışında zorlanıyorum. Acaba normal bir durum mu yoksa idrar yolu enfeksiyonu falan mı oldum diye merak ettim. 🤔

Bir de kaçıncı haftada kaç kilo almış durumdasınız? Ben şu anda 20+3’teyim ve toplamda 5 kg aldım. :anneadayı:

Kızlar selam, cumartesi kontrolüm vardı gittim, haftaya detaylı için gün verdi. sıkıntı yoktu çok şükür. ama cinsiyet konusunda hala emin değim ya erkek kesin dedi doktor ama instagramda o kadar cinsiyeti yanılan çıkıyor ki karşıma adapte olamıyorum. o yüzden hiçbirşey alamadım. Sizde durumlar ne acaba varmı şimdiye kadar cinsiyeti yanılan :(
Selamlar, bende bu hafta detaylıya gireceğim 3 kere doktorumuz erkek dedi zaten 🤣 ben aldım bir şeyler. Umarım detaylı da kesinleşir 🤲🏻

Selamlar, bende bu hafta detaylıya gireceğim 3 kere doktorumuz erkek dedi zaten 🤣 ben aldım bir şeyler. Umarım detaylı da kesinleşir 🤲🏻
Hadi bakalım bana da doktorlar hep erkek dedi ama yorumları okuyunca tedirginlik başlıyor. hangi gün kontrol? benim cumartesi

Kızlar selamlar :KK54: mesanede baskı hissediyor musunuz? Özellikle biraz bile tuvaletim gelse inanılmaz baskı oluyor hatta biraz fazla geldiyse ilk çıkışında zorlanıyorum. Acaba normal bir durum mu yoksa idrar yolu enfeksiyonu falan mı oldum diye merak ettim. 🤔

Bir de kaçıncı haftada kaç kilo almış durumdasınız? Ben şu anda 20+3’teyim ve toplamda 5 kg aldım. :anneadayı:
Evet biraz tuvaletim gelse bilerek mesaneme vuruyor sanki😂 altıma yapıcak gibi oluyorum☺️
22+3 tam tamına 7 kg almış olarak uyandım bugün🙈

Ayyyy yeni profil fotoma bakın kızlar. Bu oğluma hamileyken cekildigim bir fotoğraftı dönüştürdüm ve bayıldım 🥰

Eklentiler

• file_000000008a7851f8bd869985d31f3175_conversation_id=67f2cd04-67dc-800d-9f52-089fc34ffc94&me...webp
    file_000000008a7851f8bd869985d31f3175_conversation_id=67f2cd04-67dc-800d-9f52-089fc34ffc94&me...webp
    87,5 KB · Görüntüleme: 3
Back
X