Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    66
onlarda evlenecek zamanı bulmuşlar :D
şaka bi yana lohusayken daha zor olurdu. emzirmesi, depresyonu, herkesin şık şıkıdım dolanıp senin pespaye olman :D
dar istiyorsan yaklaşmasını bekle bence. kilo durumunu kestiremezsin boşuna almış olma :)
Ayy doğru diyorsun lohusayken hiç düşünemiyorum. Öyle olsaydı gitmezdim zaten. 1-2 hafta daha bekleyeyim ozaman🥹

Teşekkür ederim canım bende ondan emin olamadım doktor okey kesin desede çok instagram da karşılaşıyorum kız ken erkek
Erkek ken kız çıkıyor 😂
Doktorun emin konuşmuşsa değişmez ama detaylı ultrasonda kesin belli olur artık banada 12 de kız dedi 15te kesinleşecek bakalım 😁

moral bu durumlarda çok önemli
anne olarak zaten sen ters giden bi şey olsa hissederdin. morali bozmamaya çalış kolay kolay düşeceğini sanmıyorum
o haftaları atlattık çok şükür
kasılmalar için ilaç veriyorlar diye biliyorum, yanlış bilmiyorsam magnezyum veriyorlar. yanlış biliyor olabilirim
Verdi evet iğneler ilaçlar bir poşet🫠🥲 moral olarak en dipteyim. Dipinde dibinde

Ay inşallah bir sorun olmaz üzülüp stres yapma bence hiçbir şey kaldırma şartların iyiyise hep dinlen .. doktor ilaç verdi mi ?
Ben çok kanama yaşadım düşecek gibiydi çok şükür geçti şimdilik bakalım şeninde inşallah geçer
Dinlenmeye çalışıyorum elimden geldiğince. İlaç ve iğne yazdı doktor evet, progrstan dex sabah aksam gobekten

Böyle durumlarda canını sıkma kuzum
Başka hastaneye git psikolojini bozma bebek herşeyı his ediyor onun sağlığı için de kendine dikkat et bol dua edelim Allahın izniyle kötü birşey olmicak
Canım sıkmamak elimde değil gerçekten her an ağlamaklıyım, aklıma getirmemeye çalışıyorum..

Canım sıkmamak elimde değil gerçekten her an ağlamaklıyım, aklıma getirmemeye çalışıyorum..
Yok yok sadece dikkat et ve dinlemene bak ağır işlerde yapma canım anneme de demişti böyle çünkü hatta kalbi delik dedıler aldır dedıler kardeşimde tam tersi doğumda sapasağlam dünyaya geldi elhamdülillah
O yüzden canını sıkma güzelim dua eyleyelım yeterli 💐🤲

Kızlar ben dönüp dolaşıp 20-25 güne bir grip oluyorum resmen berbat bi durum yine burnum boğazım tıkandı resmen hamile oldum olalı bi tarafımı toplayamadım 🫠🫠

Kızlar hani ultrasonda bebişlerimizin kağıtları varya resmi flan o sağ alt köşede numara gibi şeyler yazıyor onlar ne demek

Bende zor uyuyorum maalesef ya. Ama farklı sebepten. Bacaklarım karıncalanıyor kaşınıyor. Çıldırtıyor beni!😭 Uyusam bile gece illa ki uyanıyorum kaşıntıdan falan. Krem yağ vs ne bulduysam sürdüm ama fayda etmedi. 😢 İnşallah uykularımız düzene girer zaten son huzurlu uykularımız🥱
Aa kaşıntı da mı oluyormuş onu hiç duymadım. Benim kalçamdan bacağıma inen bir sinir ağrısı gibi ağrı var bilmiyorum normal mi, bu hafta kontrolde soracağım. Magnezyum kullanmıyorum onu mu verecek acaba.

Endişe etmen çok doğal benim 3. Gebelik ama bende hep endişeliyim kazasız belasız sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻
Aminn canım inşallah bugün gittim hastaneye içim rahatladı görünce ve şikayetlerimide dile getirince dedıkı her hamileler böyle korkulacak durum yok dedi
Baya rahatladım elhamdülillah

Aminn canım inşallah bugün gittim hastaneye içim rahatladı görünce ve şikayetlerimide dile getirince dedıkı her hamileler böyle korkulacak durum yok dedi
Baya rahatladım elhamdülillah
Sevindim canım 🥰 bana denk gelen doktorlar ilgisiz henüz vitamin ilacı kullanmaya başlamadım çünkü vermedi 😂 cuma günü gidip zorla yazdırcam.

Sevindim canım 🥰 bana denk gelen doktorlar ilgisiz henüz vitamin ilacı kullanmaya başlamadım çünkü vermedi 😂 cuma günü gidip zorla yazdırcam.
Bu sefer özele gittim canım devlet buradaki ilgilenmiyor cok sıkıntılı
Bende ilk kez özele gittim bundan dolayı
Devlet vermiyor ve çok bekletiyor hiç ilgilenmede yok ondan dolayı baya çektım dedım barı cinsiyet özelde olsun😂

Bu sefer özele gittim canım devlet buradaki ilgilenmiyor cok sıkıntılı
Bende ilk kez özele gittim bundan dolayı
Devlet vermiyor ve çok bekletiyor hiç ilgilenmede yok ondan dolayı baya çektım dedım barı cinsiyet özelde olsun😂
Bende öyle yapıcam sanırım 😂

Back
X