Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    65
Selam sağlıkla dünyaya gelsin inşallah kuzum
Bu cinsiyeti devlette mi yoksa özel de mi öğrendiniz
Teşekkür ederiz canım 😊 normalde devlette takip ediyorum, eşim de ultrasonu görmek istediği için uzman radyoloğun özel bir kliniğine gittik orada öğrendik

Selam.Aynısını ben yaşadım kız dedi erkek dedi🤭Bir erkek annesi olarak söyleyim 2 tane aşkla bakan gözler bakıcak sana☺️çok düşkün oluyorlar annelerine benimki öyle birde banada benziyor😌umarım ikinci oğluşumda öyle olur😃
Ayy 2 oğluş annesi olacaksın o zaman inşallah 🧿 ne güzel ne güzel, çok sevindim 🥹

Fiyatından değil de canım doğumdan sonra o beli yüksek olan hamile altları rahat olmuyor ben sevemedim ilk gebeliğimde hevesten almıştım o yüzden bu sefer ince tiril tiril olan beli lastiklilerden alıcam sonrasında da giyilebilir en azından üstüme de oversize tişörtler kurtarıcı oluyor
Ben de altı çok bol inen o dediğin pantolonlardan hiç hoşlanmadım tayt gibi olanlardan aldım ve evet o ince tiril tiril lastikli olanlar da çok güzel

Giyinme konusunda sorun yaşayan var mı?
Ben yüksek bel kısa dar bluz giyiyormuşum resmen hep. Başka kıyafetim yokmuş😂 bayramda sinir krizi geçirdim 😞
Ben 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ kıyafet denerken kriz geçirip yoruluyorum daha evden çıkmadan 😥
Kıyafet önerin varsa alırım

Kızlar bebek arabası olarak ne düşünüyorsunuz? Kraft düşünüyordum aslında Alman markası sanıyordum onu ama değilmiş Çinde üretilmiyormuş. Şimdi de Kanz markasına bakıyorum easy go modeline ama nasıldır hiçbir fikrim yok. Siz ne yapacaksınız ?

Sakın öyle bir baskıya boyun eğme haklarını yedirme 🥹
Haklarımı verecekler ama iş yeri normalde home office ofise geçiyor haziranda bana sözleşme yollayacaklar kabul edemem mecburen çıkışım olacak zaten temmuz gibi doğum iznim var bana mayısta yıllık iznini kullan git diyorlar... haziranda kullanayım temmuzda iznim var sonra çıkış verin diyorum yok. İstersen avukata danış et ama haksız çıkarsın diye tehdit ediyorlar. Ve 2 ay daha hakkım var zaten. 5 yıldan beri oradayım. Sözleşmede de 1 ay zaman var. Kafadan 3 ay zaten haklı olarak buradayım. İnatlaşırsam kıdem tazminatı vermeyecekler. Performansı bahane edecekler

Off gerçekten mi 😞 hiç baskılara gelme canım hiç dayanamıyosan git rapor al sonunda kadar raporla devam et 🙊
Öyle yapacağım muhtemelen ama o kadar uzun süre raporu verecekler mi bilmiyorum ve sözleşme yollandı bile. Avukatla konuşacağım bu sefer iş uzayacak. Hani en azından maaşımı alırım izin sonuna kadar doğum parası alırım tazminatımı verecekler zaten. Saçma sapan işlerin

Akıntı benim de çok oluyor doktora söylediniz mi normal mi
Başta dedım ve rengi sarımsı dedim kokulu dedım bana progstan verdı kafaya göre acil kısmı
Kendi doktoruma dedım hayır kullanma sakın dedi
Bende kaldım öyle ped şoktan alıyorum günlük acaba mı kaynaklanıyor bilemedim

Başta dedım ve rengi sarımsı dedim kokulu dedım bana progstan verdı kafaya göre acil kısmı
Kendi doktoruma dedım hayır kullanma sakın dedi
Bende kaldım öyle ped şoktan alıyorum günlük acaba mı kaynaklanıyor bilemedim
Neden progestan kullanma dedi acaba daha çok faydası var diye biliyorum ben günlük ped de önermiyorlar bu arada daha çok enfeksiyon yapıyormuş canım

Selam hanımlar gül suyu ile yapılan tatlı yenir mi risk olurmu gebelikte kuzen eşi sağ olsun yapmış yedim ama bide hurmalı tatlı yapmış ondan da yedim fakat riskli mi bilemedim sormak istedim

Neden progestan kullanma dedi acaba daha çok faydası var diye biliyorum ben günlük ped de önermiyorlar bu arada daha çok enfeksiyon yapıyormuş canım
Güzelim progestan düşüge engel oluyormuş koku yada akıntı ıle alakası yokmuş bide ben 17 haftalığa girecem 2 gün sonra

Back
X