Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    64
Günaydın kızlar nasılsınız 🌸💜
Benim koku hasasiyeti bulantı geri geldi başımda çok ağrıyor bu gebeliğimde 😑

Günaydın kızlar nasılsınız 🌸💜
Benim koku hasasiyeti bulantı geri geldi başımda çok ağrıyor bu gebeliğimde 😑
Günaydınn Çok geçmiş olsun benimde koku hassasiyetim başladı ve akıntım bile kokuyor afedersiniz 🥺çok zormuş hamilelik

Kızlar selam 💐
15+0’dayken ultrasona girdim ve bebişimizin erkek olduğunu öğrendim. Çok şaşkınım, kız olduğuna o kadar emindim ki merak bile etmiyordum aslında ultrasonu 😄 şimdi kendimi yeniden hamile olduğumu öğrenmiş gibi hissediyorum 😄 oğlan annesi olmak nasıl olacak acaba, tecrübelilerden yorum isterim 🤭
Biraz saçların beyazlayacak o kadar 😂 ama dünyada ki en güzel saf aşkı tadacaksın erkekler anneleri bir başka seviyor 🥹

Kızlar camaşir makinemi değişmek istiyorum artık şart oldu ufak lekeleri bile çıkartmıyor sanki sadece sudan geciriyor😬.evinizde ne kullanıyorsunuz?beğeniyormusunuz?her kese soruyorum çokluk hangi marka olursa onu alıcam

Kızlar camaşir makinemi değişmek istiyorum artık şart oldu ufak lekeleri bile çıkartmıyor sanki sadece sudan geciriyor😬.evinizde ne kullanıyorsunuz?beğeniyormusunuz?her kese soruyorum çokluk hangi marka olursa onu alıcam
Bende kendimkinden memnun değilim değiştiricem o yüzden önermiym arkadaşlar önerirse banada fikir olur

Ben bosch serie 6 kullanıyorum memnunum ama makinelerde türkiye avrupa yapımı farkı varmış benimki tr yapımı avrupada üretileni al ve kesinlikle 10 kg al

Bugün bir bilgi öğrendim anne karnında bebekler ağlıyormuş bazen ultrason çekilirken korkup ağlıyormuş ve çekilirken görülüyormuş ağladığı.... şimdi buna üzüleceğim

Kızlar yarın kontrolüm var cinsiyet icin yine bakacak doktor kiz diye emindim isim bile yazdırdım yarın erkek derse çok fena patlcm😅😂 bi korku sardı beni yaa keşke emin olsaydı kendi kendime emin oldum🙄
Kaçıncı haftada kız dedi doktor

Giyinme konusunda sorun yaşayan var mı?
Ben yüksek bel kısa dar bluz giyiyormuşum resmen hep. Başka kıyafetim yokmuş😂 bayramda sinir krizi geçirdim 😞

Back
X