Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    57
Doğru söylüyorsun. Bide birazda çocuktan çocuğada değişiyor sanırım. Mesela arkadaşım yeni doğum yaptı 20 gün oluyor hastanede giydirdiği kıyafet şuan olmuyor çocuğa. Ya da kıyafetlerde markaya göre kalıplarda değişiyor

Ay çok sevindim kız hadi inşaAllah sağ Salim alırsın kucağına

Bravo sana baya sabırla bekledin
hamilelik kıyafetleri al rahat geçir günleri

Erkek diyorum sadece his

Kese sağ yumurtalıkta oluştuysa erkek sol yumurtalık ise kız diyorlar

Kızlar bu süreçte kaç kilo aldınız? Ben 2 kğ almışım
Bende 2 kilo aldım ,hedefim max 75 le doğuma gitmek. Ama anlamıyorum cidden karnım o kadar büyüdü ki gören 6 -7 aylık hamileyim sanar.Zaten biraz göbeğim vardı ama içime çekiyordum jwısjwısj şimdi içime de çekemiyorum taş gibi

Kızlar bu doğumdan sonra kum torbası olayı ne benim ilk doğumda öyle birşey yapmadılar geçen gün arkadaşlarla konuşurken onlarda dediler de zaten insanın canı karnında atıyor bide o acıyla üstüne kum torbası çok acımasızca deyil mi ya bide bişe sorcam size genel anestezimi spnal anestezi mi sizce ?

Bence genel ,o kum torbası olayını duydum geçen gün gelinimiz doğum yaptı öyle bişey yapmadılar

İlk defa duyuyorum, bildiğimiz kum torbasımı? (Kocaya vurmak içinmi? Aklımda deli sorular)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…