Sen fazla al aynen böyle çünkü ensesine kadar kaka yapacak hahahahaha kıyafetlerini de öyle az alma bence.
Bana dediler ki çok alma giyemiyor.
Hastane çıkışı diye aldığım renkli takımı 2 ay boyunca giydi. Doğuma özel yaptırdığım isimli tulumla 2 aylık pozu çekmiştim,düşün
Milleti dinleyip az aldık. Bi doğdu.. ay kıyafet yetmiyor. 3 takım için makine çalıştırıyorduk. 1 haftalıkken annem gitti bi posta alışveriş yaprtı yenidoğan bedenli.
Doğru söylüyorsun. Bide birazda çocuktan çocuğada değişiyor sanırım. Mesela arkadaşım yeni doğum yaptı 20 gün oluyor hastanede giydirdiği kıyafet şuan olmuyor çocuğa. Ya da kıyafetlerde markaya göre kalıplarda değişiyor
Oyum ben oilk gebelik süpriz olarak geldi tüp bebek sürecimde var benim düşüklerimde ve şimdide süpriz olarak geldi çünkü normalde tedavi olmadan hamile kalamıyorumBen yaştan dolayı zaten istiyordum iyiki öyle oldu
İyiyim bende Evet büyüdü tam küçük bir hamile göbeği oldu. Etek ve pantolonlarımın hiçbiri olmuyor vedee bayramda herkes öğrendi şok oldular haha, ne ara hamile kaldında göbeğin çıktı dediler
Kızlar aranızda kese şekline göre cinsiyeti tahmin eden varmı kardeşim hamile 12 sene sonra iki kızı var erkek için asla hamile kalmamış sadece kadın doğumcuya gitmiş adeti düzensizmiş kist bir sürü şey çıkmış doktor demiş birini doğarsan onlar hepsini temizlenir işte Allah nasip etti şimdi ben merak ettim acaba kızmı erkekmigerçi hepimiz kız diyoruz yine
Kızlar aranızda kese şekline göre cinsiyeti tahmin eden varmı kardeşim hamile 12 sene sonra iki kızı var erkek için asla hamile kalmamış sadece kadın doğumcuya gitmiş adeti düzensizmiş kist bir sürü şey çıkmış doktor demiş birini doğarsan onlar hepsini temizlenir işte Allah nasip etti şimdi ben merak ettim acaba kızmı erkekmigerçi hepimiz kız diyoruz yine
Bende 2 kilo aldım ,hedefim max 75 le doğuma gitmek. Ama anlamıyorum cidden karnım o kadar büyüdü ki gören 6 -7 aylık hamileyim sanar.Zaten biraz göbeğim vardı ama içime çekiyordum jwısjwısj şimdi içime de çekemiyorum taş gibi
Kızlar bu doğumdan sonra kum torbası olayı ne benim ilk doğumda öyle birşey yapmadılar geçen gün arkadaşlarla konuşurken onlarda dediler de zaten insanın canı karnında atıyor bide o acıyla üstüne kum torbası çok acımasızca deyil mi ya bide bişe sorcam size genel anestezimi spnal anestezi mi sizce ?
Kızlar bu doğumdan sonra kum torbası olayı ne benim ilk doğumda öyle birşey yapmadılar geçen gün arkadaşlarla konuşurken onlarda dediler de zaten insanın canı karnında atıyor bide o acıyla üstüne kum torbası çok acımasızca deyil mi ya bide bişe sorcam size genel anestezimi spnal anestezi mi sizce ?