Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    60
Kızlar selam bugün doktora gittim 16+5 haftalığım erkek dedi ama yüzde 90 dedi yüzde 10 da olsa bi pay bıraktı kesinmidir bilemedim cinsiyet partisi yapçam napim bilemedim

Yaaa o anestesileri ben çok karıştırıyorum. kendime bile ne yaptılar , hangisi iyidir kötüdür bilmiyorum

Ben spinal anestezi oldum öyle bir şey yapmadılar hatta bekledim gelseler asla izin vermem diye çünkü zaten ağrım var düşünemiyorum bile

Yaaa o anestesileri ben çok karıştırıyorum. kendime bile ne yaptılar , hangisi iyidir kötüdür bilmiyorum
SPinalde uyaniksin belden iğne yapıyorlar doğum anını görebiliyorsun genel anestezide komple uyuyorsun uyandığında herşey bitmiş oluyor ben ilk dogumumu genel anestezi ile olmuştum sonra spinalle çevremde 3kisi doğurdu daha rahatlardi sanki benden

Kızlar hepinize hayırlı şeker tadında bir bayram diliyorum
Biraz geç kaldım yoğun geçti minik yavrularımızla birlikte sağlıklı mutlu huzurlu daha nice bayramlarımız olsun inşallah

eee listede yoksun :)
ismi değiştiricez az kaldı 2025 eylül erkek anneleri
sağlıkla gelsinler inşallah :)
Beni de alabılırmısınız listeye bende 2025 eylülde nasipse doğum yapacağım ilk kez bugun actım bu hesabı kayıt oldum yani
Nasl kullanılır onu bile pek bilmiyorum açıkcası

hııı tamam şimdi anladım. benim spinaldi o zaman.
genel anestezi olan bi arkadaşım vardı. devlette yapmışlardı. sadece çok başım ağrıdı demişti.
benim öyle baş ağrım olmamıştı

Beni de alabılırmısınız listeye bende 2025 eylülde nasipse doğum yapacağım ilk kez bugun actım bu hesabı kayıt oldum yani
Nasl kullanılır onu bile pek bilmiyorum açıkcası
hoşgeldin :)
beklenen doğum tarihi
son adet tarihi
kaçıncı çocuk
ve anne yaşı gerekiyor
bide cinsiyeti belliyse onuda yazıyoruz :)

4kilo aldım resmen doymuyorum bide kilolu hamile kaldım 61dim 65oldum ilk hamileligimde 50ile hamile kalıp 65de doğurmuştum tutamıyorum da kendimi
Veririz yine sıkma canını
Ben yemesem de bünyem böyle iki hamileliğimde aşırı kilo tutuyor vücudum doğumdan sonra hepsi gidiyor bu da farklı olmaz diye düşünüyorum :/

kızlar benim iştahım açılmaya başladı yalnız. 11:30 gibi yemek yedim. şimdi yine aranıyorum

Veririz yine sıkma canını
Ben yemesem de bünyem böyle iki hamileliğimde aşırı kilo tutuyor vücudum doğumdan sonra hepsi gidiyor bu da farklı olmaz diye düşünüyorum :/
benimde ilk hamileliğimde çok çabuk gitmişti. yine aynı olur mu acaba ya
annemde kilo sorunu var o yüzden bende kilolu kalıcam diye korkuyorum

benimde ilk hamileliğimde çok çabuk gitmişti. yine aynı olur mu acaba ya
annemde kilo sorunu var o yüzden bende kilolu kalıcam diye korkuyorum
Doğum sonrası bol su içmek tatlıyı ekmeği sınırda tutmak bana yetiyor verirsin kilolu kalmazsın sadece ilk 6 ay işte çok beslenirsek o zaman o kilolar kalır .. ben doğum yapar yapmaz daha dikkatli olmaya başlıyorum ancak şimdi de dikkatliyim aslında aşırı beslenmiyorum ama vücudum böyle tartıda çok kilolu çıkıyorum buraya yazmıyım doğuma gittiğim kiloyu çok yedi sanarsınız utanıyorum ama 5,6 ay içinde 57,58 e düştüm..
doktorumda demişti bazı vücut çok depoluyor benimki öyle

benimde ilk doğumda suyum çoktu. 54 den 69 a doğum yapmıştım. doğumdan sonra 57 lere kadar düşmüştüm. hem emzir hem uykusuz geceler
şimdi 60 la hamile kaldım 62-63 oldum
herhalde 70-75-80 allah ne verdiyse
amann sağlık olsun da yine veririz

Aynen öyle veririz yeterki isteyelim, ben kanamam bittiği için mutluyum sağlıkla doğralım da vermek kalsın

Benimde bulantılarım sanki geri döndü birde acıkıyorum ama abartmıyorum yediğimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…