Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    60
Kızlar şeker yüklemesi yaptırcakmısınız? Ben kararsız kaldım bu konuda

Ben bugun yaptırdım ılk gebelıgımde gebelik şekeri çıktığı için erken yaptılar. Sonuç yarın çıkacak ama Türkiye’de böyle bir zorunluluk yokmuş Türkiye’de olsam yaptırmazdım yani.bence aclık tokluk sekerınıze baktırın.verdıklerı glikoz gercekten igrenç

Teşekkür ederim yeni bakabildim o gece acile gittim bir sorun yok dedi ama idrar yolunda enfeksiyon gibi bir şey çıktı enfeksiyon da değil aslında bir kaç değer farklı çıktı sanırım böbreklerden o da kasılma yaparmış susuzluk üşütmek vs olabilir bol su iç dedi doktor

Benim ilkinde de şimdi de erken başladı kasılmalarım yorgunluk susuzluk gibi şeyler diyorlar da tamamen rahimle alakalı. Dinlenmek gerekiyor bol bol.
Sizin nasıl kasılma benim bu gebelikte ilk defa oldu başladı saatlerce hafif hafif aralıksız sürdü tahlil sonucum idrar biraz değerler farklı çıktı üşütme ya da susuzluktan etkilenmiş olabilir dedi beni yine de huzursuz etti belki ilkinde de erkenden hissediyordum ama ben sancının ne olduğunu bilmiyordum biraz geç öğrendim ilkinde de kasılmanın sancı olduğunu o hissin

Veririz yine sıkma canını
Ben yemesem de bünyem böyle iki hamileliğimde aşırı kilo tutuyor vücudum doğumdan sonra hepsi gidiyor bu da farklı olmaz diye düşünüyorum :/
Bende çok çabuk vermiştim kilomu ama ilk doğumdan çıktığımda karnım olduğu gibi duruyordu aklım çıktı ya böyle kalırsam diye

Erkenten kıza dönen çok duymadım. Kızdan erkeğe dönenler oluyor
İstersen bi kontrol daha geçir sonra yap partiyi
Ben ilk hamileliğimde yaptırdım ama bu sefer yaptırsam mı yaptırmasam mı bilmiyorum
Gerçi o zamanda iyi ki yaptırdım demiştim bilemiyorum kararsızım bende

Kızlar yarın kontrolüm var cinsiyet icin yine bakacak doktor kiz diye emindim isim bile yazdırdım yarın erkek derse çok fena patlcm bi korku sardı beni yaa keşke emin olsaydı kendi kendime emin oldum

Spinal daha hafif ama canlı canlı yapıyolar korkunç değil mi
Korkunç bencede ben tercih etmem ama Zaten normal doğum yaptım, sezeryan olsaydım eğer genel anestezi isterdim. Ancak birkaç kişi estetik ameliyatından uyanamadı o yüzden korktum da bilmiyorum hep bir risk var

Korkunç bencede ben tercih etmem ama Zaten normal doğum yaptım, sezeryan olsaydım eğer genel anestezi isterdim. Ancak birkaç kişi estetik ameliyatından uyanamadı o yüzden korktum da bilmiyorum hep bir risk var
Onların kan değerlerine bakmamışlar sanırım hastane ve doktorunuz iyi olursa sorun olmaz inşallah en güzeli normal doğum ama ben korkuyorum açıkçası

Kızlar spinal oldum oğlumda. Kum torbası da kondu. Acı çok olmuyo çünkü sipinal etkisi epidural den çok sürüyor. Yaklaşık 3 4 saat ağrı hissetmiyorsunuz o sürede de kalkıyo torba. Şimdi yine tercih ederim spinali ama beni hissizlik geçtikten sonra karna bastırmaları mahvetmişti. Dr a sorcsm uyuşukluk geçince yaptırmıcam onu

Kızlar mide yanmanız var mı bende mide yanması başladı kaç gündür ara ara oluyor bugün hele gün boyu geçmedi resmen

Evt ıngılteredeyım.Nift yaptırdım evet yanı fetal dna sukur temız geldı sız yaptırdınız mı?katılıyorum en dusuk ıhtımal bıle ınsanı korkutuyor elde olan bır sey degıl
Merhaba ben de İngiltere’deyim. Kaç haftalık hamilesin? Ben daha ilk ultrasona bile giremedim. 12 haftalık oldum. 11 Nisan’da ilk scan. Ekim grubundayım aslında ama bu burayı bi okuyayım dedim sana rastlayınca sevindim şimdiye kadar hangi aşamalardan geçtin, daha önce burda doğum yaptın mı? Biraz anlatabilir misin? Malum farklı bir ülkedeyiz. Her şey farklı ilerliyor. Bir de benim ilk gebeliğim, kafamda ister istemez sorular dönüyor

Merhababugun 17 haftalık oldum.ilk dogumumuda bu ülkede yaptım bu ıkıncı olucak ınsallh.evt ılk usgye 13 cu haftada alıyorlar genelde sonrada zaten 20 cı haftada ayrıntılı usg oluyor o sekıl ılerlıyor.sıze tavsıyem ıkılı testı ve fetal dna testını ısteyın zaten ebenızle gorusmussunuzdur.25 cı haftada seker testı var.yanı burda cok usg ye gırdırmıyolar ama ıstersen ozelde gırebılırsın.sormak ıstedıgın seylerı özeldende yazabılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…