- Konu Sahibi Mervenur277
- #20.461
Cok biliyorlar o tabaka koruyucu tabaka bu arada ve artık bebeklerin yıkanmama sebebi o tabaka diye biliyorum. Eskiden yıkadıklari için hemen yok oluyomustur. O tabakayi görürlerse dersiniz benim adam da sizin oglunuz napayim doymuyor. Kendisine dinletemedim çok ateşli. Bırakın onlar utansın... böyle saça böyle tarakO kadar haklısın ki çıldırmamak elde değil. Ben de kafayı yemek üzereyim herkesten daha çok nefret ettim bu süreçte. Kayınvalidem baba çocuğun altını değiştirmez diyor yok öyle bir şey diyorum hayır değiştirmez diyor ben ısrarla yapacak dedikçe benimle inatlaşıyor. Kayınbabam normal doğur normal daha iyi bütün her şeyin yenilenir diyor kaç çocuk doğurmuş bilemiyorum. Bir de üstüne verniks kazeoza muhabbeti çıktı artık tam kafayı yedim. Son aylarda ilişkiye girersen bebeğin pis doğarmış, pis dedikleri şey de bebek doğduğunda vücudunda kalan beyaz tabaka. Onların çocukları tertemiz doğmuş. Bu dediğinizde bunun ne alakası var açıklar mısınız dediğimde de eskiler öyle derdi biz yapmadık bizimki temiz oldu dediler. Onu dediler bunu dediler ama evlerine gittiğimde sen hamilesin kendini yorma ya da yardıma ihtiyacın var mı demediler. Hiçbirini istemiyorum yanımda, şimdiden gelene ne ikramlık olsun diye düşünüyorlar. Ben bir de doğurur doğurmaz insan mı ağırlayacağım evimde. Ay arkadaşım bunlar insanı bıktırıyor yemin ediyorum. Keşke biraz sussalar ve uzak dursalar.