Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
😕 O kadar haklısın ki çıldırmamak elde değil. Ben de kafayı yemek üzereyim herkesten daha çok nefret ettim bu süreçte. Kayınvalidem baba çocuğun altını değiştirmez diyor yok öyle bir şey diyorum hayır değiştirmez diyor ben ısrarla yapacak dedikçe benimle inatlaşıyor. Kayınbabam normal doğur normal daha iyi bütün her şeyin yenilenir diyor kaç çocuk doğurmuş bilemiyorum. Bir de üstüne verniks kazeoza muhabbeti çıktı artık tam kafayı yedim. Son aylarda ilişkiye girersen bebeğin pis doğarmış, pis dedikleri şey de bebek doğduğunda vücudunda kalan beyaz tabaka. Onların çocukları tertemiz doğmuş. Bu dediğinizde bunun ne alakası var açıklar mısınız dediğimde de eskiler öyle derdi biz yapmadık bizimki temiz oldu dediler. Onu dediler bunu dediler ama evlerine gittiğimde sen hamilesin kendini yorma ya da yardıma ihtiyacın var mı demediler. Hiçbirini istemiyorum yanımda, şimdiden gelene ne ikramlık olsun diye düşünüyorlar. Ben bir de doğurur doğurmaz insan mı ağırlayacağım evimde. Ay arkadaşım bunlar insanı bıktırıyor yemin ediyorum. Keşke biraz sussalar ve uzak dursalar.
Cok biliyorlar o tabaka koruyucu tabaka bu arada ve artık bebeklerin yıkanmama sebebi o tabaka diye biliyorum. Eskiden yıkadıklari için hemen yok oluyomustur. O tabakayi görürlerse dersiniz benim adam da sizin oglunuz napayim doymuyor. Kendisine dinletemedim çok ateşli. Bırakın onlar utansın... böyle saça böyle tarak

Eşimin annesi vefat etmiş, diğerleri baba kardeşler vs küs değiliz ama samimi de değiliz. Bence mesafe en güzeli, burada yazılanları okudukça şükrediyorum bile . Dışardan göründüğü gibi olmuyor bence o mutlu aile tabloları, herkeste bir sorun var sadece bazıları daha iyi kamufle ediyor. Sen de öyle düşünme bu şekilde konuşmalar onların seviyelerini gösterir. İçine atıp sana dert olacağına söyle onlara dert olsun benim mottom bu 😅
Başınız sağ olsun.
Gerçekten mesafe olunca insanın birbirine saygısı, az da olsa sevgisi olabiliyor.
Ay herkes mutlu olsun da bizi rahat bıraksınlar biz de mutlu olalım 😂 ben de öğreneceğim artık yavaş yavaş.

Cok biliyorlar o tabaka koruyucu tabaka bu arada ve artık bebeklerin yıkanmama sebebi o tabaka diye biliyorum. Eskiden yıkadıklari için hemen yok oluyomustur. O tabakayi görürlerse dersiniz benim adam da sizin oglunuz napayim doymuyor. Kendisine dinletemedim çok ateşli. Bırakın onlar utansın... böyle saça böyle tarak
Evet, yıkamıyorlar artık.
😂😂 Ay gece gece güldürdün beni. O sinirle, yorgunlukla ağzıma ne gelirse söylerim artık dediğin gibi

Evet, yıkamıyorlar artık.
😂😂 Ay gece gece güldürdün beni. O sinirle, yorgunlukla ağzıma ne gelirse söylerim artık dediğin gibi
Ben çok ciddiyim edepse herkes adabiyla oturacak. Ben çözümü en son böyle buldum. Onların yüzü kızarmıyor madem benim de kızarmaz. Edep sen güzel şeysin vesselam

Bu arada ilk lohusaligimda inanılmaz sustum en son cinnet geçirmeme ramak vardi. Görürsünüz etrafınızdakiler sizden daha lohusa olacak. Zaten sinyalleri var halihazırda grupta gördüğüm kadarıyla. Ben bu sefer simdiden susmuyorum, surat asan mi oldu valla diyorum karnim burnumda gebeyim hormonlarım farklı çalışıyor, isteyen geçip içerideki odada ağlayabilir. Asla pabuç bırakmıyorum, papaz bir kere pilav yer.

Bu arada ilk lohusaligimda inanılmaz sustum en son cinnet geçirmeme ramak vardi. Görürsünüz etrafınızdakiler sizden daha lohusa olacak. Zaten sinyalleri var halihazırda grupta gördüğüm kadarıyla. Ben bu sefer simdiden susmuyorum, surat asan mi oldu valla diyorum karnim burnumda gebeyim hormonlarım farklı çalışıyor, isteyen geçip içerideki odada ağlayabilir. Asla pabuç bırakmıyorum, papaz bir kere pilav yer.
Çok haklısın canım ses çıkarmazsan aynı şeyi yapmaya devam ederler, ben doğum yaptım ve çocuğumu küvezden çıkarınca kimseyle görüşmeyecez oyüzden içim daha rahat, lohusalık çok farklı bir psikoloji onun için hicbişeyi içimizde tutmayalım, herkes alttan alsın bir zahmet. Benim kayınbaba da çok lüzumsuz şakalar yapar onlara Bile tahammül edemiyorum artık.

Ben gumus kapak icine krem sürmüştüm. Bir de benim başıma gelmedi ama bir arkadaşım uyarmıştı, bazen süt akıp gümüş kapak içerisinde kuruyabiliyor o da daha çok çatlağa sebep olabiliyor, göğüs pedi de kullanabilirsin o akan sütleri emer demişti. Ben o nedenle başlarda göğüs pedi de kullandım , çok sıkıntı da cekmemistim çok şükür.

Şimdiden aldıklarıma bile ne gerek var, aman onu da hiç kullanmayacaksın, yok kucağa alıştırma vs. beynimi yiyorlar. Geçen toka aldım kızıma heves ettim, zaten kafasında tutmuyorlarmış ne gerek varmış 🥲 herbokolog dolu çevrem, herkes anasının karnından profesör doğmuş maşallah

Çok haklısın canım ses çıkarmazsan aynı şeyi yapmaya devam ederler, ben doğum yaptım ve çocuğumu küvezden çıkarınca kimseyle görüşmeyecez oyüzden içim daha rahat, lohusalık çok farklı bir psikoloji onun için hicbişeyi içimizde tutmayalım, herkes alttan alsın bir zahmet. Benim kayınbaba da çok lüzumsuz şakalar yapar onlara Bile tahammül edemiyorum artık.
Allah hayırlısıyla sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin inşallah. Asla susmayın, istemediğiniz hiçbir şeye de müsaade etmeyin. Bu halinizle bile yıpratiyorlardir eminim. Bir de yapıp yapıp siz çildirinca hsşt pşşt tamam tamam o lohusa tarzında sizin de duyabileceğiniz sekilde başkalarına demeleri yok mu ben artık inanın gülüyordum. Siz de gülüp geçmeye çalışın, çünkü asla bitmiyor

Şimdiden aldıklarıma bile ne gerek var, aman onu da hiç kullanmayacaksın, yok kucağa alıştırma vs. beynimi yiyorlar. Geçen toka aldım kızıma heves ettim, zaten kafasında tutmuyorlarmış ne gerek varmış 🥲 herbokolog dolu çevrem, herkes anasının karnından profesör doğmuş maşallah
Yaa gerçekten boş verin inşallah evladınız çok güzel saçlı doğar. Benimkinin saçları uzundu 5 aylıktan beri toka taktim. Ona da ne zaman kestireceksin diyorlardı. Dedim millet uzasin diye uğraşıyor ben bir de kestirecek miyim hayatta kestirmem. Hani bitmez arkadaşlar gerçekten bitmiyor. Öyle olsa ona lafları var, böyle olsa buna lafları var.

O yuzden ben şimdiden susmuyorum, onlar demeden aa karnim burnumda alınganlık çekemem diyorum, lohusalıkta da lohusayim az ötede aglayin dicem. Simdi onlar düşünsün.
Hamilelik dönemim hayatımın en çok zorbalığa uğradığım dönemi oldu, lohusalık daha fena olacak sanırım. Bazı insanlara şaşırdım hatta bu nasıl biriymiş böyle diye 😂😂 Kendime söz verdim kim olursa olsun canımı yakan olursa içime atacağıma dökücem içimden ne geliyorsa. Dediğin gibi onlar düşünsün 👍

Benim ilk nst 22 haftalıkken yapılmıstı o günden sonraki her kontrolümde yapıyor yani cok erken degil mi sizcede? Acaba riskli gebelik oldugu icin mi öyle erken bakmıslar . İlk gebeliğim hiç sorgulamadımda suan yorumlarda okuyunca cok erken bakıldıgını farkettim 😄

Eve çıktığımdan beri hiç ölçüm yapmadım canım cihaz almadım çünkü ama hastanedeyken 90 larda 98 lerde çıkıyordu nadir 80 seviyelerinde oluyordu ilk hastaneye yattığımda su biraz çok dedi 82 ml dedi sonra 51 falan dediler yeterli diyorlar genelde ml olarak söylemiyorlar
Super canim benimde oyle cikiyo aclik suyumda biraz fazla..tabikide ne kadar dikkat edersek o kadar iyi seker konusunda

Super canim benimde oyle cikiyo aclik suyumda biraz fazla..tabikide ne kadar dikkat edersek o kadar iyi seker konusunda
Valla şekerim hakkında hiç doktorlar yorum yapmadı evde de dikkat et dediler tabii ev hastane gibi olmuyor ne pişerse ondan kendime uyanı yiyorum patates pilavsa sadece pilavı yiyorum misal 3 öğün yerine 2 öğün 2 ara ekmeğe dikkat ediyorum o kadar kendi evimde olsam daha çok dikkat edebilirdim burda bişey aldırıyorum bazen bakıyorum aldırdığım şey sabaha kalmamış oluyor Bi daha aldırmak istemiyorum öyle olunca bende kendiler ne almışsa onu yiyorum suyu da endol verdiler ya o normale dönderdi bence ondan sonra hiç fazla az diyen olmadı

Valla şekerim hakkında hiç doktorlar yorum yapmadı evde de dikkat et dediler tabii ev hastane gibi olmuyor ne pişerse ondan kendime uyanı yiyorum patates pilavsa sadece pilavı yiyorum misal 3 öğün yerine 2 öğün 2 ara ekmeğe dikkat ediyorum o kadar kendi evimde olsam daha çok dikkat edebilirdim burda bişey aldırıyorum bazen bakıyorum aldırdığım şey sabaha kalmamış oluyor Bi daha aldırmak istemiyorum öyle olunca bende kendiler ne almışsa onu yiyorum suyu da endol verdiler ya o normale dönderdi bence ondan sonra hiç fazla az diyen olmadı
Az kaldi canim yakinda kendi evinde olucaksin cok sabrettin elbet mukafatini alicaksin😊

Back
X