Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    55
Aynıı ben benim bugunlere kadar gebeligim cok zor gecti, 5. Hafta kanama, 7. Hafta influenza, 11. hafta buyuyen kanama alanıyla hastaneye yatis, alt tarafta siddetli agrilar vs derken simdi 17+0 ı bulduk ve benim bulanti halsizlik kanama vs hic bir seyim yok ve bu cok garip Gecen hafta kelebek kanat cirpmasi gibi biseyler hissetmeye baslamistim, bu hafta hic hissedemedim ve cok taktim kafama, randevum cumartesi gunu nasil dayanicam bakalim

Bende 17+3 ama kıpırtı bile yok daha çok var randevumda nasıl dayanırım bilmiyorum

Benimde öyle 11 haftada kanama oldu iğneydi haptı derken topladık ama plasenta rahim ağzında demişti o biraz sıkıntılı. Bende istikrarlı devam eden tek şey bulantılarım sürekli artıyor onun dısında bel kasık ağrım falan hicbiseyim kalmadı bir haftadır

Insallah yukari cikar canim, pek bilmiyorum ama buralarda okudugum kadariyla genelde cikiyor diyorlar

Insallah yukari cikar canim, pek bilmiyorum ama buralarda okudugum kadariyla genelde cikiyor diyorlar
24 e kadar zaman var dedi o yüzden panik yapmamaya çalışıyorum bebisi gecen hafta gördüm daha ama bir hafta geçince meraktan ayılıp bayılmaya başlıyorum

Hayırlı bayramlar hanımlar burayı sürekli okuyorum 15+5 teyim ama ara ara gelen iç sıkıntısı mı desem böyle kötü tuhaf bir his oluşuyor içimde böyle bir şey yaşayan var mı

Kızlar aynen ben de sizin gbiyim 17.haftadayız ama hiçbir belirti hissetmiyorum.Gerçi kızımda 20.haftada hissetmiştim sanırım ama 2.daha çabuk hissedilir diyorlar ama tık yok

Kızlar aynen ben de sizin gbiyim 17.haftadayız ama hiçbir belirti hissetmiyorum.Gerçi kızımda 20.haftada hissetmiştim sanırım ama 2.daha çabuk hissedilir diyorlar ama tık yok
Bende aynı durumdayım kıpırdama yok sadece baş ağrısı omuzlarımda ağrı var ordan vuruyor eminim birde şimdi midem ağrımaya başladı

Kızlar aranızda kese şekline göre cinsiyeti tahmin eden varmı kardeşim hamile 12 sene sonra iki kızı var erkek için asla hamile kalmamış sadece kadın doğumcuya gitmiş adeti düzensizmiş kist bir sürü şey çıkmış doktor demiş birini doğarsan onlar hepsini temizlenir işte Allah nasip etti şimdi ben merak ettim acaba kızmı erkekmigerçi hepimiz kız diyoruz yine

Eklentiler

• IMG-20250401-WA0010.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 37
Canim hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alsın kucağına gönlündeki gecen olur insallah

Kızlar panik yapmayın derim bebegin hareketi konusunda ben 2.bebegimi daha geç hareketini hissetmiştim daha sonra hiç durmadı 1.bebikomda karnimi durtmesem hiç hareket etmezdi o kadar usengecti ama onu daha erken hissetmistim belli olmuyor Allah korusun kötü bisiler getirmeyelim aklımıza

Bende 17+3 ama kıpırtı bile yok daha çok var randevumda nasıl dayanırım bilmiyorum
19+3 te hissetmiştim ben. Sanki 17 erken gibi. Bekleyin bakalım
Niqu sen o niqu musun ya aynı dönemde hamile kaldığım bi niqu vardı geçen senelerde. Acaba isim benzerliği mi oldu ikinciye mi hamilesin diyecektim benzettiysem kusura bakma

Evet o niquyumsen hamilemisin ilkte bende geç hiss etmiştim ama tam hatırlamıyorum kaçıncı haftaydı şimdi ikincide erken hiss ediliyor deyince panik yaptım doktorumda dedi artık hiss etmelisin bilemedim bende

Kızlar selaaam İyi bayramlaar nasılsınız ?
Ben bugün ilk defa alışveriş yaptım çok heycanlıydı ama neyden ne kadar almam gerekiyor inanın hiç bilmiyorum. Özellikle tecrübeli annelere sormak istiyorum yeni doğan,0-3 ay ,3-6 ay hangi kıyafetlerden kaçar tane almalıyım ? Bugün aldıklarım bunlar. Notlara yazıyorum unuttuğum ettiğim olur fazladan birşey almayayım diye.

Eklentiler

• IMG_4114.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 36
Evet o niquyumsen hamilemisin ilkte bende geç hiss etmiştim ama tam hatırlamıyorum kaçıncı haftaydı şimdi ikincide erken hiss ediliyor deyince panik yaptım doktorumda dedi artık hiss etmelisin bilemedim bende
Ay dur bi dk
Cidden o musun acaba
Sıkıntılı dönemlerden geçip sürprizli bi hamilelik miydi önceki
Yanlış mı biliyorum kulüpçe çok sevinmiştik o zaman

Yok ben daha yapmadım ikinciyi
1 yaşında oğlum var
Belki sonra ikinci Allah nasip ederse tabi.

İlk yenidoğan dönemi yani 1-2 ay çok kaka taşıyor cıvık yapıyorlar fazlasıyla
Benim en az 10 tane yenidoğan zıbınım vardı şu çıtçıtlı olanlardan. 3-4 tane için makine döndürmek saçma oluyordu fazla almıştık. Benim bebeğim martta doğduğu için uzun kollu almıştım beyaz çıtçıtlılarını. Sen ona göre tercih edersin kolunu kısa ya da uzun diye ama bence en az 10 tane olmalı. 2 aya yakın giydi benim bebeğim. Öyle şak diye büyümğyorlar
Yenidoğan bedenli çok alma diyenlere kanma sen

10 yeni doğan 10 0-3 10da 3-6 alsam zıbın şimdilik yeterli o zaman kışa denk gelicek 5 uzun 5 kısa kollu alırım olmadı. Evim çok sıcak oluyor evde kısa kollular dışarda uzunlar giyilir kısmetse inşallah

Sen fazla al aynen böyle çünkü ensesine kadar kaka yapacak hahahahaha kıyafetlerini de öyle az alma bence.
Bana dediler ki çok alma giyemiyor.
Hastane çıkışı diye aldığım renkli takımı 2 ay boyunca giydi. Doğuma özel yaptırdığım isimli tulumla 2 aylık pozu çekmiştim,düşün
Milleti dinleyip az aldık. Bi doğdu.. ay kıyafet yetmiyor. 3 takım için makine çalıştırıyorduk. 1 haftalıkken annem gitti bi posta alışveriş yaprtı yenidoğan bedenli.

Oyum ben oilk gebelik süpriz olarak geldi tüp bebek sürecimde var benim düşüklerimde ve şimdide süpriz olarak geldi çünkü normalde tedavi olmadan hamile kalamıyorumBen yaştan dolayı zaten istiyordum iyiki öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…