Kızlar benim gibi panik atak perileriyle kanka olan var mı ya? Bir bakıyorum iyiyim hiç hamile gibi hissetmiyorum bir bakıyorum bulantılardan şaftım kaymış. Ama genel olarak sürekli iyi mi nasıl diye düşünüyorum göbeğim öyle farkedilir büyümedi çünkü göbeğim zaten vardı hareketleri hissedene kadar böyle olacak galiba. Randevuya da daha on gün var. Zaman geçmiyor sanki
Bende 17+3 ama kıpırtı bile yok daha çok var randevumda nasıl dayanırım bilmiyorumAynıı ben benim bugunlere kadar gebeligim cok zor gecti, 5. Hafta kanama, 7. Hafta influenza, 11. hafta buyuyen kanama alanıyla hastaneye yatis, alt tarafta siddetli agrilar vs derken simdi 17+0 ı bulduk ve benim bulanti halsizlik kanama vs hic bir seyim yok ve bu cok garipGecen hafta kelebek kanat cirpmasi gibi biseyler hissetmeye baslamistim, bu hafta hic hissedemedim ve cok taktim kafama, randevum cumartesi gunu nasil dayanicam bakalim
Benimde öyle 11 haftada kanama oldu iğneydi haptı derken topladık ama plasenta rahim ağzında demişti o biraz sıkıntılı. Bende istikrarlı devam eden tek şey bulantılarım sürekli artıyor onun dısında bel kasık ağrım falan hicbiseyim kalmadı bir haftadırAynıı ben benim bugunlere kadar gebeligim cok zor gecti, 5. Hafta kanama, 7. Hafta influenza, 11. hafta buyuyen kanama alanıyla hastaneye yatis, alt tarafta siddetli agrilar vs derken simdi 17+0 ı bulduk ve benim bulanti halsizlik kanama vs hic bir seyim yok ve bu cok garipGecen hafta kelebek kanat cirpmasi gibi biseyler hissetmeye baslamistim, bu hafta hic hissedemedim ve cok taktim kafama, randevum cumartesi gunu nasil dayanicam bakalim
Insallah yukari cikar canim, pek bilmiyorum ama buralarda okudugum kadariyla genelde cikiyor diyorlarBenimde öyle 11 haftada kanama oldu iğneydi haptı derken topladık ama plasenta rahim ağzında demişti o biraz sıkıntılı. Bende istikrarlı devam eden tek şey bulantılarım sürekli artıyor onun dısında bel kasık ağrım falan hicbiseyim kalmadı bir haftadır
24 e kadar zaman var dedi o yüzden panik yapmamaya çalışıyorum bebisi gecen hafta gördüm daha ama bir hafta geçince meraktan ayılıp bayılmaya başlıyorumInsallah yukari cikar canim, pek bilmiyorum ama buralarda okudugum kadariyla genelde cikiyor diyorlar
Bende aynı durumdayım kıpırdama yok sadece baş ağrısı omuzlarımda ağrı var ordan vuruyor eminim birde şimdi midem ağrımaya başladıKızlar aynen ben de sizin gbiyim 17.haftadayız ama hiçbir belirti hissetmiyorum.Gerçi kızımda 20.haftada hissetmiştim sanırım ama 2.daha çabuk hissedilir diyorlar ama tık yok
Canim hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alsın kucağına gönlündeki gecen olur insallahKızlar aranızda kese şekline göre cinsiyeti tahmin eden varmı kardeşim hamile 12 sene sonraiki kızı var erkek için asla hamile kalmamış sadece kadın doğumcuya gitmiş adeti düzensizmiş kist bir sürü şey çıkmış doktor demiş birini doğarsan onlar hepsini temizlenir işte Allah nasip etti şimdi ben merak ettim acaba kızmı erkekmi gerçi hepimiz kız diyoruz yine
Amin canım sağolasınCanim hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alsın kucağına gönlündeki gecen olur insallah
19+3 te hissetmiştim ben. Sanki 17 erken gibi. Bekleyin bakalımBende 17+3 ama kıpırtı bile yok daha çok var randevumda nasıl dayanırım bilmiyorum
Evet o niquyum19+3 te hissetmiştim ben. Sanki 17 erken gibi. Bekleyin bakalım
Niqu sen o niqu musun ya aynı dönemde hamile kaldığım bi niqu vardı geçen senelerde. Acaba isim benzerliği mi oldu ikinciye mi hamilesin diyecektimbenzettiysem kusura bakma
Ay dur bi dkEvet o niquyumsen hamilemisin ilkte bende geç hiss etmiştim ama tam hatırlamıyorum kaçıncı haftaydı şimdi ikincide erken hiss ediliyor deyince panik yaptım doktorumda dedi artık hiss etmelisin bilemedim bende
İlk yenidoğan dönemi yani 1-2 ay çok kaka taşıyor cıvık yapıyorlar fazlasıylaKızlar selaaam İyi bayramlaarnasılsınız ?
Ben bugün ilk defa alışveriş yaptım çok heycanlıydıama neyden ne kadar almam gerekiyor inanın hiç bilmiyorum. Özellikle tecrübeli annelere sormak istiyorum yeni doğan,0-3 ay ,3-6 ay hangi kıyafetlerden kaçar tane almalıyım ? Bugün aldıklarım bunlar. Notlara yazıyorum unuttuğum ettiğim olur fazladan birşey almayayım diye.
10 yeni doğan 10 0-3 10da 3-6 alsam zıbın şimdilik yeterli o zamanİlk yenidoğan dönemi yani 1-2 ay çok kaka taşıyor cıvık yapıyorlar fazlasıyla
Benim en az 10 tane yenidoğan zıbınım vardı şu çıtçıtlı olanlardan. 3-4 tane için makine döndürmek saçma oluyordu fazla almıştık. Benim bebeğim martta doğduğu için uzun kollu almıştım beyaz çıtçıtlılarını. Sen ona göre tercih edersin kolunu kısa ya da uzun diye ama bence en az 10 tane olmalı. 2 aya yakın giydi benim bebeğim. Öyle şak diye büyümğyorlar
Yenidoğan bedenli çok alma diyenlere kanma sen
Sen fazla al aynen böyle10 yeni doğan 10 0-3 10da 3-6 alsam zıbın şimdilik yeterli o zamankışa denk gelicek 5 uzun 5 kısa kollu alırım olmadı. Evim çok sıcak oluyor evde kısa kollular dışarda uzunlar giyilir kısmetse inşallah
Oyum ben oAy dur bi dk
Cidden o musun acaba
Sıkıntılı dönemlerden geçip sürprizli bi hamilelik miydi önceki
Yanlış mı biliyorum kulüpçe çok sevinmiştik o zaman
Yok ben daha yapmadım ikinciyi
1 yaşında oğlum var
Belki sonra ikinciAllah nasip ederse tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?