Canım bir şekilde becerilir inan ki bebeğin ve eşinle basbasa ne güzel sağlıklı bir bağ kurarsınız keşke benim de öyle bir şansım olsa kavga gürültü arasında geçirecek yavrum ilk aylarını
Valla emzirmeyi falan deneyebilir ve gerçekten şaşırmam artık hiçbir şeye sasiramiyorum her gün yeni bir şey diyorlar aklımı alıyorlar
Ya neden böyleler yaa kendi aileme bakıyorum yorum yapmaya fikrini söylemeye bile çekiniyorlar bu hassas dönemde yanlış anlarım diye diğer tarafa bakıyorum bambaşka bir kafadalar. Bende bu gidişle kovacagim heralde
Off off bunlar sadece ufak bir kısmı ya. Kayınvalidemin söyledikleri kesinlikle çok ayıp ama kayinbabaminkileri hiç kaldıramıyorum ya aldığım kiloya bile laf söylüyor bu bana göre gerçekten çok ayıp her şeye burnunu sokuyor. Benim bebiş erkek Yenidoğan sünneti en sağlıklısı olduğu için hemen yaptırmak istiyorum. İzin vermiyom asla olmaz büyüyünce olacak diyor kayinbabam, ya sen kimsin dememek için zor tutuyorum artık üstümü başımı yirticam ya. Eşim de kavga çıkmasın diye arayı bulmaya çalışmaktan telef oldu gitti napcam bilmiyorum