Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    29
Eğer ezgi koyarsan adaş oluruz kizinla ahahha
yaaa gerçekten mi ezgi ler nasıl oluyor peki , ben isimlerin kişiliğe çok etkisi olduğuna inanıyorum.
İki isim eşimde bende istemiyoruz oğlumun ismi Yunus çok beğeniyoruz işte onun gibi bir isim istiyoruz ama yok yani gerçekten niye beğenmiyorum kız ismi Leyla istiyorum eşim istemiyor
yunus ismi çok güzel ama hz.yunus un hayatı çok zormuş mesela, bizim çevremizde var yunus. oda isminden dolayı hayatının zor geçtiğine inanıyor.
bende isimlerin kişiliğe etkisine inanıyorum
ama tabi siz bilirsiniz :)
aaaa benim gibi biri bende hep erkek diyordm doktor büyük olasılık kız dedi. neydi o çin takviminde bile erkek diyordu. ben isim bile düşünmemiştim erkek erkek diye
olsun sağlık olsun
bi yanım hala 16. haftayı bekle diyor. kesin değil sonuçta
Bizimki kız olacak inci düşünüyoruz
yaaaa inci ismi çok güzel maşallah

Bende ne göbek ne kilo ne bi şey hiç hamile hissetmiyorum kendimi normal mi ya
Normal canım benim ilk gebelikte 5 ayımda ufak bir karnım çıkmıştı hiç kocaman bir karnım olmadı çok kiloda almadım şimdiden 1 ay erkenden çıkıcak gibi duruyor ama bu ikinci gebelik normal

Kuzu valla evde müzik aşığı birine hazırlıklı ol derim müziksiz bi dünya düşünemiyorum ismimin hakkını bu konuda veriyorum sanirim valla benim annem sayesinde ismim ezgi olmuş babam tugce istemis kuradan çekmişler tugce çıkmış ama babam anneme jest yapmis bütün kahrını sen çektin diyip nüfus kagidinda ezgiyi görünce annem çok sevinmiş annem çünkü babama evlenmeden önce de oğlum olursa adını haluk koycam babamın oğlu olmadı benim oğlum olursa koycam demiş kız olursa sen koy canim babam anama kiyamamis o zmn (bu arada anneme haluk ismini koymak nasip oldu)

Asla inanmıyorum ben neye inanırsın öyle olur bu bir gerçek sırf Hz.Yunusa göre isim koymadık biz sadece Kuran'da geçiyor o kadar..ama mesela Aleyna ismini beğendim ben Kuran'da geçiyor ama koymak olmazmış anlamı hiç iyi diğil bunu bilmiyordum.

Bende ne göbek ne kilo ne bi şey hiç hamile hissetmiyorum kendimi normal mi ya

Kuzu benim böyle yarın 13 haftalik olcam 3.gebeligim inan ki senin gibi olmak isterdim ben bu zman böyleysem 30 haftalik bildiğin duba olarak hayatıma devam edicem diğer yarışmacılara başarılar dilerim

Çok cesit var gerçekten insan birini koysa diğeri aklında kalıyor erkek ismini biz seçmedik kv çınar ismini istedi çok kizim da bulut dedi bizde bulut çınar koycaz erkek olursa
aklında çok kaldıysa kağıda yaz kızına seçtirr çoık tatlı

aklında çok kaldıysa kağıda yaz kızına seçtirr çoık tatlı
Canim onu yaptık biz dedik kağıda yazalım bi sürü isim masal çeksin onları koyalım diye ama mesela Defne ve beste yi seçmişti ikisi olmadı içime sinmedi eşim de mızıkçılık yapıyorsun dedi vazgeçtik böyle yapmaktan

Ben de cuma günü verdim ikili test.1 hafta 10 güne çıkar dediler.Güzel sonuçlar alırız inşallah

yaaa maşallah çok romantikmiş baban :) ezgi olabilri valla eşimde bende beğendik ama çok var tabi. müzik sevmesi benim daha çok hoşuma gider :)

teşekkür ederim kızlar
benim de çin takviminde de erkekti 15.haftada gördü doktor kız olduğunu. çok şükür, sağlıkla alalım kucağımıza inşallah :)

yaaa maşallah çok romantikmiş baban :) ezgi olabilri valla eşimde bende beğendik ama çok var tabi. müzik sevmesi benim daha çok hoşuma gider :)
Valla 90 li yılların favori ismi ezgi ve merveydi sanirim su donemde çok duyduğum söylenemez bi kac kere duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…