Hadi bakalım sağlıklı olsun canimAy heycanlanıyorum 3 hafta sonra yazacağım kısmetse
Ay inşallahŞükür grubumuzda ilk ismi kesinleşen bebis oldu galiba adıyla yaşasın canim inci tanem diye seversin
yaaa gerçekten miEğer ezgi koyarsan adaş oluruz kizinla ahahha
yunus ismi çok güzel ama hz.yunus un hayatı çok zormuş mesela, bizim çevremizde var yunus. oda isminden dolayı hayatının zor geçtiğine inanıyor.İki isim eşimde bende istemiyoruz oğlumun ismi Yunus çok beğeniyoruz işte onun gibi bir isim istiyoruz ama yok yani gerçekten niye beğenmiyorum kız ismi Leyla istiyorum eşim istemiyor
aaaa benim gibi birikızlar ben bir gece önce ve önceki gecelerde de rüyamda hep erkek olmuş gördüm ve rüyamda diyordum ki 'ben dedim size anneler hisseder.' ve içimde hep erkek gibi geliyordu ,sonuç kızdoğum haritamda bile erkek çıkmıştı. artık astrolojiye de inancımı yitirdim oturdum kızcağızıma isim düşünüyorum ben de
yaaaa inci ismi çok güzel maşallahBizimki kız olacak inci düşünüyoruz
İçinize sinmisse değişmez canimAy inşallahbiz hamilelikten önce karar vermiş gibiydik fikrimiz değişmez artık heralde
Normal canım benim ilk gebelikte 5 ayımda ufak bir karnım çıkmıştı hiç kocaman bir karnım olmadı çok kiloda almadım şimdiden 1 ay erkenden çıkıcak gibi duruyor ama bu ikinci gebelik normalBende ne göbek ne kilo ne bi şey hiç hamile hissetmiyorum kendimi normal mi ya
Kuzu valla evde müzik aşığı birine hazırlıklı ol derim müziksiz bi dünya düşünemiyorum ismimin hakkını bu konuda veriyorum sanirimyaaa gerçekten miezgi ler nasıl oluyor peki , ben isimlerin kişiliğe çok etkisi olduğuna inanıyorum.
yunus ismi çok güzel ama hz.yunus un hayatı çok zormuş mesela, bizim çevremizde var yunus. oda isminden dolayı hayatının zor geçtiğine inanıyor.
bende isimlerin kişiliğe etkisine inanıyorum
ama tabi siz bilirsiniz :)
aaaa benim gibi biribende hep erkek diyordm doktor büyük olasılık kız dedi. neydi o çin takviminde bile erkek diyordu. ben isim bile düşünmemiştim erkek erkek diye
olsun sağlık olsun
bi yanım hala 16. haftayı bekle diyor. kesin değil sonuçta
yaaaa inci ismi çok güzel maşallah
Asla inanmıyorum ben neye inanırsın öyle olur bu bir gerçek sırf Hz.Yunusa göre isim koymadık biz sadece Kuran'da geçiyor o kadar..ama mesela Aleyna ismini beğendim ben Kuran'da geçiyor ama koymak olmazmış anlamı hiç iyi diğil bunu bilmiyordum.yaaa gerçekten miezgi ler nasıl oluyor peki , ben isimlerin kişiliğe çok etkisi olduğuna inanıyorum.
yunus ismi çok güzel ama hz.yunus un hayatı çok zormuş mesela, bizim çevremizde var yunus. oda isminden dolayı hayatının zor geçtiğine inanıyor.
aaaa benim gibi biribende hep erkek diyordm doktor büyük olasılık kız dedi. neydi o çin takviminde bile erkek diyordu. ben isim bile düşünmemiştim erkek erkek diye
olsun sağlık olsun
aklında çok kaldıysa kağıda yaz kızına seçtirr çoık tatlıÇok cesit var gerçekten insan birini koysa diğeri aklında kalıyorerkek ismini biz seçmedik kv çınar ismini istedi çok kizim da bulut dedi bizde bulut çınar koycaz erkek olursa
Canim onu yaptık biz dedik kağıda yazalım bi sürü isim masal çeksin onları koyalım diye ama mesela Defne ve beste yi seçmişti ikisi olmadı içime sinmedi eşim de mızıkçılık yapıyorsun dediaklında çok kaldıysa kağıda yaz kızına seçtirr çoık tatlı
Ben de cuma günü verdim ikili test.1 hafta 10 güne çıkar dediler.Güzel sonuçlar alırız inşallahgünaydınnn
nasılız kızlar
rüyamda ikili test sonuçlarım çıkmış böyle pembe bir dosya. onu görüyordum. şükür içim rahat ama insan merak ediyor işte
hepimize hayırlı sonuçlar gelir inşallah
yaaa maşallah çok romantikmiş baban :) ezgi olabilri valla eşimde bende beğendik ama çok var tabi. müzik sevmesi benim daha çok hoşuma gider :)Kuzu valla evde müzik aşığı birine hazırlıklı ol derim müziksiz bi dünya düşünemiyorum ismimin hakkını bu konuda veriyorum sanirimvalla benim annem sayesinde ismim ezgi olmuş babam tugce istemis kuradan çekmişler tugce çıkmış ama babam anneme jest yapmis bütün kahrını sen çektin diyip nüfus kagidinda ezgiyi görünce annem çok sevinmiş annem çünkü babama evlenmeden önce de oğlum olursa adını haluk koycam babamın oğlu olmadı benim oğlum olursa koycam demiş kız olursa sen koy canim babam anama kiyamamis o zmn (bu arada anneme haluk ismini koymak nasip oldu)
selamm ekledim :)Herkese selamlar
Doğum 20 Eylülde görünüyor.İkinci çocuğum olacak nasipse .Gebelikte 13.haftamdayım.
benim de çin takviminde de erkektiyaaa gerçekten miezgi ler nasıl oluyor peki , ben isimlerin kişiliğe çok etkisi olduğuna inanıyorum.
olsun sağlık olsun
Valla 90 li yılların favori ismi ezgi ve merveydi sanirimyaaa maşallah çok romantikmiş baban :) ezgi olabilri valla eşimde bende beğendik ama çok var tabi. müzik sevmesi benim daha çok hoşuma gider :)
Teşekkür ederim.selamm ekledim :)
cinsiyet yorumu yaptı mı doktorunuz
en güzeli :)Teşekkür ederim.Özel hasteneye gidiyorum ama tahminde bulunmadı doktor.16.haftayı bekleyelim dedi.
Ben de bu hafta biraz akşama doğru göbek çıkmaya başladıBende ne göbek ne kilo ne bi şey hiç hamile hissetmiyorum kendimi normal mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?