merhabaa, mesajları geç gördüm, sen ne durumdasın acaba, ya sanırım kanama akıntı yoksa endişe edecek bir şey de yok, büyüme sancıları, gaz sancısı da olabilir, benim de sağdan giriyor hep, bebeğin konumuna göredir belki :)Canım benimde 15+5 aynı şekilde karnımda gezinen bir ağrı var. Daha çok soldan giriyor. Ama daha önce hiç yaşamamıştım. Kanamam akıntım yok. Gaz sancısı mı büyüyor mu enfeksiyon mu çözemedim. Yarın doktora gidicem. Ama ne durumdasın ne oldu merak ettim
Deniz çok güzel benim de adım deniz çok yakışırDeniz ismini çok beğeniyorum canim
Öyle diyorlar gerçekten de öyle kızımda baya sonra cikmisti oğlumda biraz daha erken cikti bunda Allah versin
ay bende de var, popoma kadar ağrı hissediyorum, kızlarımız bizi zorluyor anlaşılan ama normal doğumu etkileyecek bir şey miymiŞ BUhepinize selamlar kızlar inanılmaz kasık ağrıları sancı gibi ve kalçamın üstünde (kuyruk sokumunda )ağrılarım oluyor.bebek büyüdüğü için diye düşünüyorum , öyle düşünmek istiyorum. 15 . haftamdayım . Kime desem çok narinsin normal doğuramazsın diyor(annem ve ablam) Bu ağrılar sizlerde ne sıklıkla? Canım kızım sağolsun kendisini hiç unutturmuyor
bence erkekKızlar yaa bebişin 13.hafta görüntüsü doktorum 16 olmadan söylemem diyortahmininiz var mı Eki Görüntüle 3561332
Bende öyle hissediyorumbence erkek
doktor benimkininin tipine bakıp çok erken dönemde kız tahmin etmişti, pipi görmediğim için bu tahmini yapmıyorum, erken onu görmek için ama kıza benziyor görünüşü demişti, hakikaten kıza benziyordu, seninki de tam o mantıkla erkeğe benziyor ama bakalım, haberdar et bizi :)Bende öyle hissediyorum
Bende öyle hissediyorumbence erkek
doktor benimkininin tipine bakıp çok erken dönemde kız tahmin etmişti, pipi görmediğim için bu tahmini yapmıyorum, erken onu görmek için ama kıza benziyor görünüşü demişti, hakikaten kıza benziyordu, seninki de tam o mantıkla erkeğe benziyor ama bakalım, haberdar et bizi :)
Canim arada agri olmasi normal rahim büyüyor sonuçta kolay değil karpuz büyüklüğünde büyüyecek kanama fln yoksa ve sık sık olmuyorsa tabi
valla en azından tek olduğunu bilmemek bile güzelmerhaba, ya evet sanırım böyle çok dayanılmaz değilse, kanama eşlik etmiyorsa kişiden kişiye değişen ağrılar olması normalmiş, gaz sancısı olabilir, büyüme sancısı olabilir hatta doktor vajinal akıntın varsa o sa sancı yapar dedi ki alıntım var sahiden, korkacak bir şey yok diye düşünüyorum ancak hep söylenen şey yeterli su içmem gerektiği, enfeksiyon da varsa çözümü bu.
Bacak ağrısı bende de var, eskiden de olurdu ama hamilelikte gece uykumdan uyandırıyor, her gece 4 ile 5 arası uyanığım, böyle germe ihtiyacı hissediyorum, özellikle sağ alt baldırımda ağrı hissediyorum, hepsine normal diyip geçeceğiz, ben osteocare kullanmaua başladım ama belki de magnezyum kullanmak lazım daha ciddi bir dozda.
yani demek istiyorlar ki o ağrıya dayanamıyorsan normal doğum nasıl olucakay bende de var, popoma kadar ağrı hissediyorum, kızlarımız bizi zorluyor anlaşılan ama normal doğumu etkileyecek bir şey miymiŞ BU
valla aynen bacak ağrısını da görünce mutlu oldum desem, yani bizim için üzücü ama anormal de değil, insan ulan bi bende mi oluyor bunlar diye düşünüyor, amin ya inşallah sağlıcakla alacağız kızımızı kucağımıza, inanıyorumvalla en azından tek olduğunu bilmemek bile güzelinşallah sağlıcakla alalım benim kızım yaramaz diye düşünmeye başlamıştım
Yok kuzum gidemedim oğlumun kontrolü uzun çekti artık kaldı 19
Çok geçmiş olsun, daha iyi değil mi şimdiYok kuzum gidemedim oğlumun kontrolü uzun çekti artık kaldı 19
Testler temiz çıktı şükür şimdi 39 dereceyi gördük 3 güne geçmeli diyor doktor bakalımÇok geçmiş olsun, daha iyi değil mi şimdi
Fetal DNA testi, fetus(bebek diyelim)ten plasenta aracılığı ile anne kanına geçen genetik materyal analizidir.Gebeliğin çok erken evresinde genetik anormallikler, Down, Edward ve Patou sendromu gibi kromozomal dizilim bozuklukları tespit edilir. Gebelikte yapılan ikili ve üçlü teste göre tanı bakımından çok daha yüksek düzeyde duyarlı ve hassas bir testtir.. Pahalı bir testtir. Tercih meselesi eşimle 3.derece akrabalığımdan kaynaklı yaptırdım. Bu testle olumsuz sonuçlanan çok arkadaşta var . Yani sonuçları yanlış demek neye göre bilemedim. Kaldı ki aşıya karşı olan cahiller hâlâ mevcutkenKızlar fetal dna yaptırdınız mı? İnstagramda bir grup üremiş bu testlerin tamamen para tuzağı olduğu yanlış çıktığını falan anlatıyorlar. Hiçbir testi aşıyı bilmem neyi yaptırmayın diyorlar. Gerçekten sonuçları güvenilir değil mi? Doktor ikili üçlü gibi değil güvenilirliği %99 dedi. On bin on bes bin fazla geliyor insanlara ama bir ömür sorumluluk altına girecek çocuğa hamile kalıyorlar çok garip değil mi? Nasıl böyle yönlendirip etkileyebiliyorlar insanları çok korkunç ya. Belki herkes tüm sonuçları sizin kadar kaldırabilecek güçte değildir böyle bir hakka girmek büyük cesaret bana göre
Aman vaktinde gelsin de inşallahEvet canim öyle aslında ama eylülde doğsun diye öyle koymak istiyorum benim 2 cocugumda erken geldi kizim ağustos dogumlu olacağına temmuz oglum aralıkta doğacağını kasımda dogdu o yüzden evrene mesaj gibi biraz da tam klişe olmaması içinde bi tane daha ismi olacak zaten
Ben yaptırdım yine olsa yine yaptırırımKızlar fetal dna yaptırdınız mı? İnstagramda bir grup üremiş bu testlerin tamamen para tuzağı olduğu yanlış çıktığını falan anlatıyorlar. Hiçbir testi aşıyı bilmem neyi yaptırmayın diyorlar. Gerçekten sonuçları güvenilir değil mi? Doktor ikili üçlü gibi değil güvenilirliği %99 dedi. On bin on bes bin fazla geliyor insanlara ama bir ömür sorumluluk altına girecek çocuğa hamile kalıyorlar çok garip değil mi? Nasıl böyle yönlendirip etkileyebiliyorlar insanları çok korkunç ya. Belki herkes tüm sonuçları sizin kadar kaldırabilecek güçte değildir böyle bir hakka girmek büyük cesaret bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?