Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    29
merhabaa, mesajları geç gördüm, sen ne durumdasın acaba, ya sanırım kanama akıntı yoksa endişe edecek bir şey de yok, büyüme sancıları, gaz sancısı da olabilir, benim de sağdan giriyor hep, bebeğin konumuna göredir belki :)

Kızlar bugün kontrolüm vardı cinsiyet için gittik 15+6 bugün.doktor göremedim,bayramdan sonra gelin dedi (devlet hastanesi) .direttim biraz tatlı biseyler yiyip gelsem tekrar baksak diye.acelemiz yok bayramdan sonra bakarız dedi.Bayramdan sonra da 18 haftalik oluyorum bu arada.bizde eşimle sinirlendik birazcık çıktık hastaneden özele randevu alıp gittik ordaki doktor hemen gördü.hatta biz bile gördük bariz ortada pipisi
Gruptaki erkek sayısına bir tane daha ekliyoruz Allah'ın izniyle

ay bende de var, popoma kadar ağrı hissediyorum, kızlarımız bizi zorluyor anlaşılan ama normal doğumu etkileyecek bir şey miymiŞ BU

Bende öyle hissediyorum
doktor benimkininin tipine bakıp çok erken dönemde kız tahmin etmişti, pipi görmediğim için bu tahmini yapmıyorum, erken onu görmek için ama kıza benziyor görünüşü demişti, hakikaten kıza benziyordu, seninki de tam o mantıkla erkeğe benziyor ama bakalım, haberdar et bizi :)

Bende öyle hissediyorum

10 gün sonra gideceğim tam 16 hafta olacak. O zaman görürüz inşallah güncellerim burayı

Canim arada agri olmasi normal rahim büyüyor sonuçta kolay değil karpuz büyüklüğünde büyüyecek kanama fln yoksa ve sık sık olmuyorsa tabi
valla en azından tek olduğunu bilmemek bile güzelinşallah sağlıcakla alalım benim kızım yaramaz diye düşünmeye başlamıştım

valla en azından tek olduğunu bilmemek bile güzelinşallah sağlıcakla alalım benim kızım yaramaz diye düşünmeye başlamıştım
valla aynen bacak ağrısını da görünce mutlu oldum desem, yani bizim için üzücü ama anormal de değil, insan ulan bi bende mi oluyor bunlar diye düşünüyor, amin ya inşallah sağlıcakla alacağız kızımızı kucağımıza, inanıyorum

Kızlar fetal dna yaptırdınız mı? İnstagramda bir grup üremiş bu testlerin tamamen para tuzağı olduğu yanlış çıktığını falan anlatıyorlar. Hiçbir testi aşıyı bilmem neyi yaptırmayın diyorlar. Gerçekten sonuçları güvenilir değil mi? Doktor ikili üçlü gibi değil güvenilirliği %99 dedi. On bin on bes bin fazla geliyor insanlara ama bir ömür sorumluluk altına girecek çocuğa hamile kalıyorlar çok garip değil mi? Nasıl böyle yönlendirip etkileyebiliyorlar insanları çok korkunç ya. Belki herkes tüm sonuçları sizin kadar kaldırabilecek güçte değildir böyle bir hakka girmek büyük cesaret bana göre

Fetal DNA testi, fetus(bebek diyelim)ten plasenta aracılığı ile anne kanına geçen genetik materyal analizidir.Gebeliğin çok erken evresinde genetik anormallikler, Down, Edward ve Patou sendromu gibi kromozomal dizilim bozuklukları tespit edilir. Gebelikte yapılan ikili ve üçlü teste göre tanı bakımından çok daha yüksek düzeyde duyarlı ve hassas bir testtir.. Pahalı bir testtir. Tercih meselesi eşimle 3.derece akrabalığımdan kaynaklı yaptırdım. Bu testle olumsuz sonuçlanan çok arkadaşta var . Yani sonuçları yanlış demek neye göre bilemedim. Kaldı ki aşıya karşı olan cahiller hâlâ mevcutken

canlar lökosit referans değeri 0-4 yazıyor 32 çıkmış.
Lökosit(kimyasal) referans değeri negatif diyor pozitif çıkmış anlayaniniz varmı acaba

Aman vaktinde gelsin de inşallah ay yok çok güzel bi isim zaten

Ben yaptırdım yine olsa yine yaptırırım topuk kanı aldırmayan aşı karşıtı bir grup var ve insanları etkiliyorlar. Burun kemiğine baktırmayanlar da var bu bir seçim tabii ki. Allah herkese sağlıklı evlat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…