Ben ağır gelmesin isim diye kurandan gecen isim düşünmedim canim ama güzel isimler var gerçekten benim çok beğendiğim bizim kızın ismi uzun mesela masal zeynep koyduk ama genelde masal deniyor oglumunda sarp ege koyduk onda da sarp kullanılıyor hep iki isim koyduk bunda da koycaz neden benim tek ismim var demesin diye çok zor valla
İki isim eşimde bende istemiyoruz oğlumun ismi Yunus çok beğeniyoruz işte onun gibi bir isim istiyoruz ama yok yani gerçekten niye beğenmiyorum kız ismi Leyla istiyorum eşim istemiyor
Ben çok güzel bi isim arıyorum hem anlamı güzel olacak hem söylemesi kolay ve çok fazla duyulmuş olmayacak isim öneriniz varsa alabilirim bebeğim kız
Esilayı düşünüyorum aslında ama emin de olamadım çok zor karar vermek
Kuzu buraya yazmaya kalksam varya sığmaz bi kac tane yazayım yine de pinar ırmak gökçe ipek pelin selin ben mesela eylul kesin koycam ama yanına Miray ya da umay düşünüyoruz mesela mirayin tersi yarim yaa çok hoşuma gidiyor ama değişebilir de fikrim bilmiyorum eylul kesin ama
Kiz geliyor o zmn ben soyleyeyim kızımda malum oldu o yüzden zeynep diye ben ısrar ettim kullanmasakta gördüğüm için koydum sende öyle yaparsın adıyla gelsin inşallah
Kuzu buraya yazmaya kalksam varya sığmaz bi kac tane yazayım yine de pinar ırmak gökçe ipek pelin selin ben mesela eylul kesin koycam ama yanına Miray ya da umay düşünüyoruz mesela mirayin tersi yarim yaa çok hoşuma gidiyor ama değişebilir de fikrim bilmiyorum eylul kesin ama
Çok şükür güzel haberler almışsın daim olsun inşallah Bende şu yemek konusunda çok muzdaribim ne yediğim ne içtiğim belli annemde uzakta yanlızlık çok kötü gerçekten ancak o yaparsa yiyebilirim gibime geliyor Oğluma yemek yapıyorum maskeyle mutfağa giriyorum tek bulantı değil koku hassasiyeti tiksinme resmen kombo halinde Allah yardımcımız olsun depresyonda gibi hissediyorum kendimi
Amin inşallah benim annem şükür yakınımda o yapıp getiriyor ama sefilleri oynuyorum yine de sanırım birkaç hafta daha sabretmek gerekecek yeter ki geçsin
Çevrede olunca insan koymak istemiyor mesela eşimin listesinde kuzenlerim var onların ikinci isimlerini yazmis kullanılmadığı için öyle isimleri olduğunu bilmiyormuş biri lara diğeri ayca ikisi de var listede ahahaha bak sinem de çok hoşuma gidiyor kuzenimin ismi diyorum yaa ben çok yazarım kuzu bana bıraksan suan yazarken 10 tane daha isim geldi aklima
Kiz geliyor o zmn ben soyleyeyim kızımda malum oldu o yüzden zeynep diye ben ısrar ettim kullanmasakta gördüğüm için koydum sende öyle yaparsın adıyla gelsin inşallah
İnci gördüm pek duyduğum aşina olduğum bir isim değil ama naif gibi sanki. Bir belli olsunda eşime söylemedim gördüğümü daha oğlanın adını ben koydum bunda ben koycam demişti
kızlar ben bir gece önce ve önceki gecelerde de rüyamda hep erkek olmuş gördüm ve rüyamda diyordum ki 'ben dedim size anneler hisseder.' ve içimde hep erkek gibi geliyordu ,sonuç kız doğum haritamda bile erkek çıkmıştı. artık astrolojiye de inancımı yitirdim oturdum kızcağızıma isim düşünüyorum ben de
kızlar ben bir gece önce ve önceki gecelerde de rüyamda hep erkek olmuş gördüm ve rüyamda diyordum ki 'ben dedim size anneler hisseder.' ve içimde hep erkek gibi geliyordu ,sonuç kız doğum haritamda bile erkek çıkmıştı. artık astrolojiye de inancımı yitirdim oturdum kızcağızıma isim düşünüyorum ben de
İnci gördüm pek duyduğum aşina olduğum bir isim değil ama naif gibi sanki. Bir belli olsunda eşime söylemedim gördüğümü daha oğlanın adını ben koydum bunda ben koycam demişti
Bi ara takıntılı olduğum isimdi kızımda da diretmistim ama olmadı istemedi esim yaa o kadar karnimizda taşıyoruz isimi ben koycam inatlari tutuyor benimki de hep böyle bununkini ben koycam diyip duruyordu ben eylul istedim o da istiyordu başta ama ben çok isteyince inat yaptı neyse ki pes ettirdim yedim beynini bkti tmm 2. İsmi benim listemden seç dedi ama biz kıza kaptırdık kendimizi erkek olursa isim krizinde yaşadıklarımız aklıma gelecek valla dereyi görmeden paçaları sıvadık
Bu arada ilk bebikolari olacaklara sesleniyorum iki isim pişmanlıktır yaptık bi hata sknti olmasın diye diğerlerine de iki isim koymak zorunda kalıyor insan