Ben de çok seviyorum ama uzak şehirdeki çocuk ittiDeniz ismini çok beğeniyorum canim
Öyle diyorlar gerçekten de öyle kızımda baya sonra cikmisti oğlumda biraz daha erken cikti bunda Allah versin
Ben ysptırdım asıl ikili taramada kesin sonuç yok biraz ense kalın deyip stresse sokuyorlar. Binlerce hastalığa bakılıyor. Test sıkıntıysa amniyo galiba testi yapılıyor. Ve bazı gebeliklerde son haftalarda sonlandırmak zorunda kalınıyor. Ben de gördüm işte ikili testte sıkıntı oldu bekledim hamileliğim sorunlu geçti stresli geçti fetal dna yaptırmamış neymiş zararlıymış. Ben şahsen yaptırdım. Belki gebeliğimi sonlandırmak isterdim erkenden sorun olsaydı. Ama ücreti çok fazla ve bir çok insan zaten doğururum diyor yaptırmıyor. Anne karnında da bi tedavi yok o tür hastalıklara bakılmıyorKızlar fetal dna yaptırdınız mı? İnstagramda bir grup üremiş bu testlerin tamamen para tuzağı olduğu yanlış çıktığını falan anlatıyorlar. Hiçbir testi aşıyı bilmem neyi yaptırmayın diyorlar. Gerçekten sonuçları güvenilir değil mi? Doktor ikili üçlü gibi değil güvenilirliği %99 dedi. On bin on bes bin fazla geliyor insanlara ama bir ömür sorumluluk altına girecek çocuğa hamile kalıyorlar çok garip değil mi? Nasıl böyle yönlendirip etkileyebiliyorlar insanları çok korkunç ya. Belki herkes tüm sonuçları sizin kadar kaldırabilecek güçte değildir böyle bir hakka girmek büyük cesaret bana göre
Allah acil şifalar versin inşallahTestler temiz çıktı şükür şimdi 39 dereceyi gördük 3 güne geçmeli diyor doktor bakalım
Kızlar bana da bakar mısınız 13+3 deyiz ama doktorum söylemedi
Evt fetal dna yaptırdım gecen hafta geldı sonucu .ıstege baglı cogu gebe ıkılı yaptırıyor fetale gerek duymuyor.fetalınde yanılma payı varmıs hatta gelen sonuc kagıdında “tarama teslerı kesın sonuç belırtmez sadece bebegınınız bu durumdan bırıne sahıp olma olasılıgının yuksek ve dusuk oldugunu belırtır”yazıyor.Kızlar fetal dna yaptırdınız mı? İnstagramda bir grup üremiş bu testlerin tamamen para tuzağı olduğu yanlış çıktığını falan anlatıyorlar. Hiçbir testi aşıyı bilmem neyi yaptırmayın diyorlar. Gerçekten sonuçları güvenilir değil mi? Doktor ikili üçlü gibi değil güvenilirliği %99 dedi. On bin on bes bin fazla geliyor insanlara ama bir ömür sorumluluk altına girecek çocuğa hamile kalıyorlar çok garip değil mi? Nasıl böyle yönlendirip etkileyebiliyorlar insanları çok korkunç ya. Belki herkes tüm sonuçları sizin kadar kaldırabilecek güçte değildir böyle bir hakka girmek büyük cesaret bana göre
Kafa yapısına bakınca sankı kız naifligi var ama alt kısımda parlayan yerde pipi mıkı acaba
Bana erkek gibi geldi ama sağlıkla kalbinizdeki neyse o olsunKızlar bana da bakar mısınız 13+3 deyiz ama doktorum söylemedi
Bu popo kısmında sizinde beyazlık var ve üstü pipi sanki ama erkek gibi doktorunuz neden söylemedi görünmüyor mu dedi daha erken falan mı dedi
Öncelikle para tuzağı olmayacak bir tarama testi bu testle zaten direk hastalığı olan bebeklerini öğrenen annenler olduğunu gördüm doktorları da onaylamış yani imkana bağlı maddi durumun iyiyse yaptırırsın 2 li test beklemezsin zaten 2 li test görsel de bir şey olduğu için doktorlar bazen doğru göremiyor emin olamıyor risk alamıyor vs ama fetal dna incelenen bir gen sonuçta durumu olan önce bunu yaptırır zaten ilerde doktoru bir problem görse söyler her yönden önemlini almış biri olur yaptıran yani yaptırmayan tercih etmeyen de tıbbın öncelik sağladığı testleri yaptırır detaylı ultrasonuna gider o şekilde önlemini alır şöyle diyen bir gebe gördümKızlar fetal dna yaptırdınız mı? İnstagramda bir grup üremiş bu testlerin tamamen para tuzağı olduğu yanlış çıktığını falan anlatıyorlar. Hiçbir testi aşıyı bilmem neyi yaptırmayın diyorlar. Gerçekten sonuçları güvenilir değil mi? Doktor ikili üçlü gibi değil güvenilirliği %99 dedi. On bin on bes bin fazla geliyor insanlara ama bir ömür sorumluluk altına girecek çocuğa hamile kalıyorlar çok garip değil mi? Nasıl böyle yönlendirip etkileyebiliyorlar insanları çok korkunç ya. Belki herkes tüm sonuçları sizin kadar kaldırabilecek güçte değildir böyle bir hakka girmek büyük cesaret bana göre
Onu bende sordum o parlaklığı pipi sanma dediBu popo kısmında sizinde beyazlık var ve üstü pipi sanki ama erkek gibi doktorunuz neden söylemedi görünmüyor mu dedi daha erken falan mı dedi
E o zaman niye söylemiyor cinsiyetOnu bende sordum o parlaklığı pipi sanma dedi
Bendede çok var çözemedim hamilelikmi acaba bel popo arası kemiklerim sızlıyor kız hissediyorum acaba kızı olanlarınmı oluyoray bende de var, popoma kadar ağrı hissediyorum, kızlarımız bizi zorluyor anlaşılan ama normal doğumu etkileyecek bir şey miymiŞ BU
Ay fotoğrafı atar mısınız merak ettim tam açı vermiyor bu haftalarda cinsiyet söylemeyi sevmiyorum ama yüzde 51 kız dedi çok düşük bi rakam herşey olabilir ben hiç inanmadımE o zaman niye söylemiyor cinsiyetben parlaklık değil de beyaz elips gibi gözüken popo kısmında ki şey testis falan mı acaba bendede aynısı çıktı hatta içimden dedim doktorlar yumurtalık ve testisi göremiyor mu acaba ultrasonla sonuçta kalp mide böbrek gözüküyor
O görünen parlak şey testis oluyor sanırım. Kızlarda daha yukarda bu kadar büyük durmuyor netten baktımda
Çok güzelKızlar 13haftalıgım doktora bu gün ısrar ettim cinsiyet için çok erken ama gene de görebilirsem bakayım dedi sonra yüzde 60 kız olarak görüyorum dedi sonradan degisirmi ki yakız ismi olarak Parla koymayı düşünüyorum soyadımız da yıldız Parla Yıldız olcak nasipse güzel mi kızlar ismi
Kızım olsaydı ben de eylül koyacaktım ya da duru. Erkek ismi hiç düşünmemiştim. Gökalp istiyorum adım gökçe uyumlu diye sma kocam beğenmiyor. Ali istiyorum o da aliler çok mazlum oluyor diyorlar. Deniz ve gökalp arasında kaldım
Anlamına bak mutlaka kuranda geçip anlamı çok kötü olan isimler var Rabia mesela 4. Demekmiş bir insan çocuğuna neden dördüncü desin. Onlar kız çocuklarına isim vermiyor sayıyla çağırıyorlarAsla inanmıyorum ben neye inanırsın öyle olur bu bir gerçek sırf Hz.Yunusa göre isim koymadık biz sadece Kuran'da geçiyor o kadar..ama mesela Aleyna ismini beğendim ben Kuran'da geçiyor ama koymak olmazmış anlamı hiç iyi diğil bunu bilmiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?