Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    29
Allah razı olsun canım oğlumda da vardı ama sanki bu daha fazla oldu gibi yinede bin şükür inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah Bizede haber ver

Cinsiyeti belli olan arkadaşlar hiç isime karar veren olmadı mı yaa bizde erkek olursa koyacagimiz isim belli de kiz olursa eylül olacak ama yanına eşimin seçtiği isimlerden bir tanesini koymam gerekecek o konuda düşünme aşamasındayım kesinlessin eğer hala karar veremezsem sizlerden de fikir almak isterim kizsa tabi

Gerçekten davetli olmak çok yorucu oluyor. evde yemek yapmamayı çok seviyorum ama ağır geliyor

kız ismi bulmak aşırı zor erkek olsa aslan koyacaktım. kızda da ada diyordum ama kız olduğunu öğrendiğimden beri o da güzel gelmemeye başladı

Kurandan geçen isim olsun istiyorum bende ama beğendiğim de yok bir kız ismi beğendim eşim istemiyor kısa ve çok uzun isimleri beğenmiyorum

kız ismi bulmak aşırı zor erkek olsa aslan koyacaktım. kızda da ada diyordum ama kız olduğunu öğrendiğimden beri o da güzel gelmemeye başladı
Çok cesit var gerçekten insan birini koysa diğeri aklında kalıyor erkek ismini biz seçmedik kv çınar ismini istedi çok kizim da bulut dedi bizde bulut çınar koycaz erkek olursa

Kurandan geçen isim olsun istiyorum bende ama beğendiğim de yok bir kız ismi beğendim eşim istemiyor kısa ve çok uzun isimleri beğenmiyorum
Ben ağır gelmesin isim diye kurandan gecen isim düşünmedim canim ama güzel isimler var gerçekten benim çok beğendiğim bizim kızın ismi uzun mesela masal zeynep koyduk ama genelde masal deniyor oglumunda sarp ege koyduk onda da sarp kullanılıyor hep iki isim koyduk bunda da koycaz neden benim tek ismim var demesin diye çok zor valla

Ben çok güzel bi isim arıyorum hem anlamı güzel olacak hem söylemesi kolay ve çok fazla duyulmuş olmayacak isim öneriniz varsa alabilirim bebeğim kız
Esilayı düşünüyorum aslında ama emin de olamadım çok zor karar vermek

bizde de erkek olsa ismi belliydi. Kerem koyacaktık
kız olunca hazırlıksız yakalandık
aslı olabilir gibi geliyor , ezgi de seçenekler arasında

Geceni hiç uyumadım dirençli ateşi var oğlumun eşimi bekliyorum işten sonra doktora götürücez sanmıyorum kadın doğumcuya gide bileyim duruma göre haber edicem
Yaa kıyamam çok geçmiş olsun canım

Altta 3 çizgi var çok net kız gibi duruyor kesinleştiğinde yazar misin çok merak ettim tahminim doğru mu diye
Bir oğlum var bunun kız olmasını çok istiyorum İnşallah tahminin tutar canım haber vericem mutlaka
İnşallah canım bi oğlum var bu kız olsun istiyorum tahminin doğrudur umarım

Günaydın kızlar kontrolden geldik çok şükür kanama alanı falan yok plasenta hala rahim ağzında ama zamanla yukarı çıkacak dedi inşallah çıkar. 12+3 ama cinsiyet konusunu bile açmıyor bizim doktor. Ben bakındım göremedim bacak arasında birşey yada anlamadım bilmiyorum iki gün sonra dna sonucu çıkacak telefonda konuşuruz dedi.
Bulantılara gelince fenalardayım sabah kusmalarım yoktu o da eklendi. Herşey kokuyor. Yemek yiyemiyorum yerken bulanıyor bugün ilk defa açım yemek istiyorum diye ağladım

Rüyamda kız bebek ve ismine dair semboller gördüm psikolojik mi malum mu oldu göreceğiz kızsa ismi hazır oğlansa hiç düşünmedik

Çok şükür güzel haberler almışsın daim olsun inşallah Bende şu yemek konusunda çok muzdaribim ne yediğim ne içtiğim belli annemde uzakta yanlızlık çok kötü gerçekten ancak o yaparsa yiyebilirim gibime geliyor Oğluma yemek yapıyorum maskeyle mutfağa giriyorum tek bulantı değil koku hassasiyeti tiksinme resmen kombo halinde Allah yardımcımız olsun depresyonda gibi hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…