Allah razı olsun canım oğlumda da vardı ama sanki bu daha fazla oldu gibi yinede bin şükür inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimizBenim 3 hamileligimde mide bulantisiyla geçti kizim 1 oglum da 1 kere istifra ettim ama bulantı vardı bunda da arada oluyor ama hiç istifra etmedim çok şükür çok zor bisi bence sürekli sürekli Allah yardımcın olsun canim
Haberlerini bekliyoruzİlk oğlumu göstericem rahatsız ordan erken çıkarsak gidicem doktora bakalım artık merak ettik iyice
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahBen magnezyum kullanıyorum ağrım olunca bende uzanıyorum geçiyor..yarın oğlumu doktora götürücem eşim diyor kadın doğumcuya gidek zaten 19 gidicektik 2 günle bebekmi büyüyücek diyormerak ediyorum söylermi acaba cinsiyetini
Gerçekten davetli olmak çok yorucu oluyor. evde yemek yapmamayı çok seviyorum ama ağır geliyorÇok uzun oluyor ya insanın sürekli iyi olduğunu göresi geliyor
Sağol canımDün iftara davetliydik benimde koku hasasiyetim çok henüz kimseyede söylemedim eve dönerken çok özür dileyerek yolun kenarına çekip istifra ettim Ne yesem bulanıyor yemesem aynı artık yeterki sağlıklı olsunda çekerim diyorum
kız ismi bulmak aşırı zorCinsiyeti belli olan arkadaşlar hiç isime karar veren olmadı mı yaabizde erkek olursa koyacagimiz isim belli de kiz olursa eylül olacak ama yanına eşimin seçtiği isimlerden bir tanesini koymam gerekecek o konuda düşünme aşamasındayım kesinlessin eğer hala karar veremezsem sizlerden de fikir almak isterim kizsa tabi
Haberlerini bekliyoruzoğlana da geçmiş olsun inşallah
Geceni hiç uyumadım dirençli ateşi var oğlumun eşimi bekliyorum işten sonra doktora götürücez sanmıyorum kadın doğumcuya gide bileyim duruma göre haber edicemGeçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahBizede haber ver
Kurandan geçen isim olsun istiyorum bende ama beğendiğim de yok bir kız ismi beğendim eşim istemiyor kısa ve çok uzun isimleri beğenmiyorumCinsiyeti belli olan arkadaşlar hiç isime karar veren olmadı mı yaabizde erkek olursa koyacagimiz isim belli de kiz olursa eylül olacak ama yanına eşimin seçtiği isimlerden bir tanesini koymam gerekecek o konuda düşünme aşamasındayım kesinlessin eğer hala karar veremezsem sizlerden de fikir almak isterim kizsa tabi
Çok cesit var gerçekten insan birini koysa diğeri aklında kalıyorkız ismi bulmak aşırı zorerkek olsa aslan koyacaktım. kızda da ada diyordum ama kız olduğunu öğrendiğimden beri o da güzel gelmemeye başladı
Ah canım geçmiş olsun paşaya inşallah çok çabuk atlarirGeceni hiç uyumadım dirençli ateşi var oğlumun eşimi bekliyorum işten sonra doktora götürücez sanmıyorum kadın doğumcuya gide bileyim duruma göre haber edicem
Ben ağır gelmesin isim diye kurandan gecen isim düşünmedim canim ama güzel isimler var gerçekten benim çok beğendiğim bizim kızın ismi uzun mesela masal zeynep koyduk ama genelde masal deniyor oglumunda sarp ege koyduk onda da sarp kullanılıyor hep iki isim koyduk bunda da koycaz neden benim tek ismim var demesin diye çok zor vallaKurandan geçen isim olsun istiyorum bende ama beğendiğim de yok bir kız ismi beğendim eşim istemiyor kısa ve çok uzun isimleri beğenmiyorum
Ben çok güzel bi isim arıyorum hem anlamı güzel olacak hem söylemesi kolay ve çok fazla duyulmuş olmayacak isim öneriniz varsa alabilirim bebeğim kızCinsiyeti belli olan arkadaşlar hiç isime karar veren olmadı mı yaabizde erkek olursa koyacagimiz isim belli de kiz olursa eylül olacak ama yanına eşimin seçtiği isimlerden bir tanesini koymam gerekecek o konuda düşünme aşamasındayım kesinlessin eğer hala karar veremezsem sizlerden de fikir almak isterim kizsa tabi
bizde de erkek olsa ismi belliydi. Kerem koyacaktıkCinsiyeti belli olan arkadaşlar hiç isime karar veren olmadı mı yaabizde erkek olursa koyacagimiz isim belli de kiz olursa eylül olacak ama yanına eşimin seçtiği isimlerden bir tanesini koymam gerekecek o konuda düşünme aşamasındayım kesinlessin eğer hala karar veremezsem sizlerden de fikir almak isterim kizsa tabi
Yaa kıyamam çok geçmiş olsun canımGeceni hiç uyumadım dirençli ateşi var oğlumun eşimi bekliyorum işten sonra doktora götürücez sanmıyorum kadın doğumcuya gide bileyim duruma göre haber edicem
Bir oğlum var bunun kız olmasını çok istiyorum İnşallah tahminin tutar canım haber vericem mutlakaAltta 3 çizgi var çok net kız gibi duruyor kesinleştiğinde yazar misin çok merak ettim tahminim doğru mu diye
Bir oğlum var bunun kız olmasını çok istiyorum İnşallah tahminin tutar canım haber vericem mutlakaAltta 3 çizgi var çok net kız gibi duruyor kesinleştiğinde yazar misin çok merak ettim tahminim doğru mu diye
İnşallah canım bi oğlum var bu kız olsun istiyorum tahminin doğrudur umarımSeninki de kiz
Rüyamda kız bebek ve ismine dair semboller gördüm psikolojik mi malum mu oldu göreceğiz kızsa ismi hazır oğlansa hiç düşünmedikCinsiyeti belli olan arkadaşlar hiç isime karar veren olmadı mı yaabizde erkek olursa koyacagimiz isim belli de kiz olursa eylül olacak ama yanına eşimin seçtiği isimlerden bir tanesini koymam gerekecek o konuda düşünme aşamasındayım kesinlessin eğer hala karar veremezsem sizlerden de fikir almak isterim kizsa tabi
Çok şükür güzel haberler almışsın daim olsun inşallahGünaydın kızlar kontrolden geldik çok şükür kanama alanı falan yok plasenta hala rahim ağzında ama zamanla yukarı çıkacak dedi inşallah çıkar. 12+3 ama cinsiyet konusunu bile açmıyor bizim doktor. Ben bakındım göremedim bacak arasında birşey yada anlamadım bilmiyorumiki gün sonra dna sonucu çıkacak telefonda konuşuruz dedi.
Bulantılara gelince fenalardayım sabah kusmalarım yoktu o da eklendi. Herşey kokuyor. Yemek yiyemiyorum yerken bulanıyor bugün ilk defa açım yemek istiyorum diye ağladım
Eğer ezgi koyarsan adaş oluruz kizinla ahahhabizde de erkek olsa ismi belliydi. Kerem koyacaktık
kız olunca hazırlıksız yakalandık
aslı olabilir gibi geliyor , ezgi de seçenekler arasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?